Hocamızın gül buketi 🌼 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Ankara - Bahçelievler) KIRMIZI GÜL KAMPANYASI (11 AD. 250 TL / 25 AD 500 TL)) (4. sayfa)
-
-
Hocam ellerinize sağlık çok teşekkür ederim
-
Biz teşekkür ederiz hocam, ayağınıza sağlık.
-
-
@Jizzy Quuatily hocama çok teşekkür ederim bu güzel buketi hazırladığı için. bu ikinci siparişim. İstediğimiz saatte de teslim ettiler. Yıllardır Ankara'da yaşıyorum. Sürekli çiçek siparişi veriyorduk başka yerlerden ama sizin gibi işini özenle yapan, kaliteli teslimat yapan bir firma görmemistik. tekrar görüşmek üzere elinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atespare -- 15 Ekim 2022; 16:16:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunları duymak bizi çok mutlu ediyor hocam. Çok teşekkür ederiz, mutluluklar diliyorum. Görüşmek üzere 🌹🌼
Bir hocamızın gülleri
-
bir hocamızın isteme çiçeği
-
ana konuda fiyat bilgilerinde
20 gül 100 tl güzel
25 gül 125 tl bu da güzel bir fiyat
fakat anlayamadığım normalde daha fazla alındıpında fiyat ya aynı olur yada daha ucuzlar
50 gül için neden 275 tl yazdınız iki tane 25 adet gül alsak ayrı ayrı o bile 250 yapıyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, çok teşekkürler.
Normalde dediğiniz gibi olur sürümden kazanabilmek için. Ancak bizim amacımız bu değil. Açıkçası herkes rahatlıkla gül alabilsin istiyoruz. Bir ücret ödediğinde de karşılığını alsın istiyoruz.
Çiçeksepetinde 11 adet kırmızı gül 127 TL.
https://www.ciceksepeti.com/11li-kirmizi-gul-cicek-buketi-at4273-1
Biz bu ücret verdildiğinde irice bir buket sunuyoruz. Dediğiniz gibi fazla sayılı buketlere göre ayarlarsak bu durum mümkün olmazdı :) Özetle olması gereken 50'li gibi olan fiyatlar ancak biz ekstra indirim yapıyoruz daha az sayılı buketlerde.
-
açıllamanız için teşekkürler Ankarada olanlar için güzel bir fırsat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim hocam
-
-
-
kimse sormamış ama, sadece ankara'ya mı verebiliyorsunuz?
-
Merhaba hocam, en ideal servis şekli tabii ki şehir içi. Farklı şehirlere de gönderebiliriz ancak 2 farklı husus var. Birincisi buket susuz kalacağı için ömrü Ankara'dan alan bir hocamızın buketi kadar uzun olmaz.
(biz çiçeklerin olabildiğince uzun yaşamları için çiçek besini hediye ediyoruz herhangi bir aksaklık olmadıkça)
İkinci husus da kargoların durumu malum ☺️ parçalanmış ya da kırılmış çiçek görürsek bu durum bizi üzer.
Özetle servis kalitesinin üst seviyede olabilmesi için elden teslim etmek en iyisi. Ancak ben mutlaka bu ürünü istiyorum diyenler için koşulları kabul ettikleri taktirde yapıp gönderebiliriz tabii ki. 🌼☺️
Çok güzel açıklama hocam. Teşekkürler
hocam o gün sipariş verirken arkadaş yanımdaydı. Instagram hesabınızı falan da gösterdim. sipariş vermiş demekki :) hayırlı işler bol kazançlar hocam. valla her kuruş helal olsun
Rica ederim hocam
Çok teşekkürler hocam 🙏🌼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X