Şimdi Ara

caddeye çıktım ve.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Işte beyler sabah uyandım benim babadan kalma mercedes w123 koltuğuna oturdum. Anahtarı çevirdim bastim gaza cevreye baktim heryer bmw mercedes olmus 50 civari son model mercedesler bmwler vw ler fordlar renaultlar bu nedir beyler sirf krediyle oldugunu sanmiyorum ve yollara baktim puruzsuz olmuş bayaca en azindan ana yollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE412F5F -- 10 Mart 2014; 20:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: true456

Işte beyler sabah uyandım benim babadan kalma mercedes w123 koltuğuna oturdum. Anahtarı çevirdim bastim gaza cevreye baktim heryer bmw mercedes olmus 50 civari son model mercedesler bmwler vw ler fordlar renaultlar bu nedir beyler sirf krediyle oldugunu sanmiyorum ve yollara baktim puruzsuz hakkini yemeyelim yonetenlerin.

Kaç yıldır uykudasınız acaba...
  • entry-imza uyumu
  • quote:

Işte beyler sabah uyandım benim babadan kalma mercedes w123 koltuğuna oturdum. Anahtarı çevirdim bastim gaza cevreye baktim heryer bmw mercedes olmus 50 civari son model mercedesler bmwler vw ler fordlar renaultlar bu nedir beyler sirf krediyle oldugunu sanmiyorum ve yollara baktim puruzsuz hakkini yemeyelim yonetenlerin.

Yok muhtar belediyeye gitmiş öğleden sonra gelecekmiş,sen saat 16.== gibi gel.
  • Ahahahahah şimdi reklamları izlediniz

• Yollar pürüzsüz demişsin sen bizim bu tarafa bi gel bakalım mide kanaması geçirip hastanelik olursun
  • odtüyü kesip yaptıkları yola beklerim. 1 aylık değil daha yama dolu birde oturdugunuz semte bakar. ankara için örnek vermek gerekirse çukurambarda oturuyorum, buralar yeni kasa bmw mersedes porsche dolu. birde sincan etimesgut aktepe taraflarına git. dökülme serçeler kartallar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 10 Mart 2014; 20:51:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Neyden bahsediyorsun dayı.

• Hocam bi topluluga iyi bisey soylersen karsina dikilirler asagilarlar ama yalan haber verip kotu konusursam taraftArin cok olur memleketi b.k goturuyo battik iflas ettik sen ruyadasin dostum o 0 araclarin sahibleri hirsiz yandas torpilli vatandaslar sen bavadan kalma w123 e bin daha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Neyden bahsediyorsun dayı.

Cacık diyorum cacık severmisin kuru pilav yanına iyi gider, (hakkini yemeyelim yonetenlerin.) onların senin hakkını yediklerini ne yapacan.?

• Mevcut hukumeti sevmiorum ama digerlerinde sevmiorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hocam bi topluluga iyi bisey soylersen karsina dikilirler asagilarlar ama yalan haber verip kotu konusursam taraftArin cok olur memleketi b.k goturuyo battik iflas ettik sen ruyadasin dostum o 0 araclarin sahibleri hirsiz yandas torpilli vatandaslar sen bavadan kalma w123 e bin daha

Birader ben zaten boş oy atacağım derdiniz ne memleketi ovunce iktidar yalakasi damgasi mi yiyoruz. + sunuda soyliyim imzama laf atanlar arabamin arka caminda k. Ataturk cikartmasida var osmanli turasida.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hocam bi topluluga iyi bisey soylersen karsina dikilirler asagilarlar ama yalan haber verip kotu konusursam taraftArin cok olur memleketi b.k goturuyo battik iflas ettik sen ruyadasin dostum o 0 araclarin sahibleri hirsiz yandas torpilli vatandaslar sen bavadan kalma w123 e bin daha

Birader ben zaten boş oy atacağım derdiniz ne memleketi ovunce iktidar yalakasi damgasi mi yiyoruz. + sunuda soyliyim imzama laf atanlar arabamin arka caminda k. Ataturk cikartmasida var osmanli turasida.

Mobilden girdigim icin imzanizi goremiyorum...memleketi ovunce iktidar yalakasindan ziyade asagilaniyosun cahil muamekesi gorup asagilayarak koyun deniliyor... yuzde 50lik kisim digerlerina hakaret etmiyor laf soylemiyor ama biri akpliyim denince yada destekler nitelikte konusursa denilmeyen kalmiyor

• Konu boş konu adam polemik yaratmaya çalışıyor konu silisin lütfen.

• hapisten çıkmışsınız sanırım?
  • Siz hala w123'e mi biniyorsunuz? Allahallah..
    Melmeket çok eyiye gitti.. Siz de bizim gibi eyiye gidemeyenlerden misiniz yoksa?

Bu arada yollar pek de pürüzsüz değil.. Size pürüzsüz tarafı denk gelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 11 Mart 2014; 21:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Siz hala w123'e mi biniyorsunuz? Allahallah..
    Melmeket çok eyiye gitti.. Siz de bizim gibi eyiye gidemeyenlerden misiniz yoksa?

Babamin arabasiydi yoksa kendim toyotayla ilgileniyorum biraz da eski arabalar hoşuma gidiyor.

• quote:

Sırf son model oldugu için hurda yığınlarına para vermek saçmalıktır evlat... W123 e keyif için binilir...

• W123 ile zamanda yolculuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblg

quote:

Sırf son model oldugu için hurda yığınlarına para vermek saçmalıktır evlat... W123 e keyif için binilir...

Okulundaki öğretmenlerinden bile daha yaşlıyım evlat..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.