Bildirim
ilk defa arabayla e5 çıkmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Başlık sakat
Ilk baslarda herkese yol ver gitsin heyecana kapılma Şeridinden devam et . Pratik yaptikca sen sıkıştırmaya başlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın hocam fakat herşey e5dede bitmiyor bi sokağa girdiğimde karşıdan araba gelse nasıl yol vericez yada o verse kıl payı arabayı nasıl kurtarıcaz bu işlerde kafa karıştırıyor.
değiştiriyorum başlığı -
Araba mı çıkacak yoksa siz mi burası çok önemli.
Şaka bir yana E5'te sakin ama bir hayli cesur gidin,makasçılara çok dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: tfs7
haklısın hocam fakat herşey e5dede bitmiyor bi sokağa girdiğimde karşıdan araba gelse nasıl yol vericez yada o verse kıl payı arabayı nasıl kurtarıcaz bu işlerde kafa karıştırıyor.
değiştiriyorum başlığı
Herkesin ilk zamanları oyle bir de arabaya da alışma faktörü var tabi genis alsam dönebilir mı dar alsam doner mı bir yerde altı vurur mu falan filan gibi .
Dar sokakta biriyle karşılaşmiyim diye dua ederdim
Sonra zaten her sey oturuyor otomatik hesapliyorsun yani
Pratik her seyi çözer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
harbiden başlık sakat
hocam iyice deneyim edinmeden çıkma derim şehir içiyle bir değildir ana yollar -
sokak aralarında sürmek e5'te sürmekten daha zordur. -
yolu karıştırıp e5 e girdiğimi hatırlıyorum acemiydim daha bayırda araba bile kaldıramıyorken :D
Sağ şeritte 60-70 tın tın 8 km gittim :D bırakın soldan herkes geçsin gitsin siz önünüze bakın hızlı gidenlere uyup bende biraz hızlanayım demeyin yeter. -
önemli olan e-5 değil yokusta trafik durduğu zaman arabayı kaydırıp arkadakine vurur muyum acaba endisesiyle soğuk terler akıtacaksın ama her gün pratik yaparsan maksimum 1 haftada öğrenirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arabayı boş yolda kaldırmayı öğrendim, direk e-5 çıktım bir şey yok sokak önemli. -
Kardeşim e5 e girceğin yan yolu kaçırmadan gireceksin. Sonra e5e en az 50 km hıza çıkarak dikkatle gireceksin. Ardından sağ şeritten devam et. Arkan müsait oldumu da orta şeirde geçersin. İlk başta sol şeride geçmeni tavsiye etmem. Mesafeni koru. Çıkmak istediğin yere gelmeden de sağ şeride yeniden geç. Dikkatle çık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
peki e5 sıkışıksa ne olucak trafikde dur kalk filan stop ederse ne yapmalıyım. benım okul saatlerı degısıyo genelde sabah oldugu ıcın trafık olucak -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Başlık sakat
Ilk baslarda herkese yol ver gitsin heyecana kapılma Şeridinden devam et . Pratik yaptikca sen sıkıştırmaya başlarsın
Bunu demek için girdim
Burada sana kim ne derse desin direksiyon basına geçince hiçbiri aklında kalmayacak pratik yapa yapa öğreniceksin ilk zamanlar tek başına çıkma direksiyonuna güvendiğin bir arkadaşına çık kesinlikle babanla çıkma ayrıca e-5'te araba sürmek sokak aralarında ve yokuşta oluşan trafikte araba sürmekten daha kolaydır. araba sürmek kolay iş ama yeni öğrenene ızdırap gibi gelir bir kaç hafta dikkatli sür yanında biri olsun ondan sonra gerisi gelir he birde ufak tefek sürtmeler kazalar olacaktır hepimizin olmuştur tavsiyem sakın arabadan soğuma -
quote:
Orijinalden alıntı: Amadeus_M
Burada sana kim ne derse desin direksiyon basına geçince hiçbiri aklında kalmayacak pratik yapa yapa öğreniceksin ilk zamanlar tek başına çıkma direksiyonuna güvendiğin bir arkadaşına çık kesinlikle babanla çıkma ayrıca e-5'te araba sürmek sokak aralarında ve yokuşta oluşan trafikte araba sürmekten daha kolaydır. araba sürmek kolay iş ama yeni öğrenene ızdırap gibi gelir bir kaç hafta dikkatli sür yanında biri olsun ondan sonra gerisi gelir he birde ufak tefek sürtmeler kazalar olacaktır hepimizin olmuştur tavsiyem sakın arabadan soğuma
haklısın peki sizce yeni bir arabaylamı yoksa eski arabaylamı başlamalıyım trafıge cıkmaya ?
eski arabayla cıkarsam, ogrendıkten sonra nasıl tekrar satma ımkanım olur ? -
Şeridini koru, şerit değiştireceğin zaman aynalara bak. G-t üne biri yapışıyorsa ani fren yapma. -
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
önemli olan e-5 değil yokusta trafik durduğu zaman arabayı kaydırıp arkadakine vurur muyum acaba endisesiyle soğuk terler akıtacaksın ama her gün pratik yaparsan maksimum 1 haftada öğrenirsin
Kimileri el frenini bu iş için saçma görüyor ama en garantisi o. Kursta mecburi debraj ile yapmıştım ama arkadakiler sınav bitti diyince yine el frenine geçmiştim. Şimdi yokuş kalkiş var allahtan da kafamiz rahat
quote:
Orijinalden alıntı: tfs7
quote:
Orijinalden alıntı: Amadeus_M
Burada sana kim ne derse desin direksiyon basına geçince hiçbiri aklında kalmayacak pratik yapa yapa öğreniceksin ilk zamanlar tek başına çıkma direksiyonuna güvendiğin bir arkadaşına çık kesinlikle babanla çıkma ayrıca e-5'te araba sürmek sokak aralarında ve yokuşta oluşan trafikte araba sürmekten daha kolaydır. araba sürmek kolay iş ama yeni öğrenene ızdırap gibi gelir bir kaç hafta dikkatli sür yanında biri olsun ondan sonra gerisi gelir he birde ufak tefek sürtmeler kazalar olacaktır hepimizin olmuştur tavsiyem sakın arabadan soğuma
haklısın peki sizce yeni bir arabaylamı yoksa eski arabaylamı başlamalıyım trafıge cıkmaya ?
eski arabayla cıkarsam, ogrendıkten sonra nasıl tekrar satma ımkanım olur ?
Eski bir araç olursa daha iyi olur eskiden kastım palio vb.
-
Nezaman cikicaksan. Tarih saat yazda e5 cikmayak
muhtemelen ehliyet yeni olduğu için acemisiniz, bunu az çok trafikte belli edersiniz zaten. bunu görenler size bulaşmaz, uzak durmaya çalışır. siz sadece yolunuzda gidin, kurallara uyun yeter :))))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- plaka benim ceza başkasının
- trafik cezasına itiraz ettim kaybettim
- polise yol vermeme cezası
- t kavşak geçiş üstünlüğü
- istanbul bursa ücretsiz yol tarifi
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X