Şimdi Ara

ilk defa arabayla e5 çıkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Nezaman cikicaksan. Tarih saat yazda e5 cikmayak

bu iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

Orijinalden alıntı: tfs7

quote:

Burada sana kim ne derse desin direksiyon basına geçince hiçbiri aklında kalmayacak pratik yapa yapa öğreniceksin ilk zamanlar tek başına çıkma direksiyonuna güvendiğin bir arkadaşına çık kesinlikle babanla çıkma ayrıca e-5'te araba sürmek sokak aralarında ve yokuşta oluşan trafikte araba sürmekten daha kolaydır. araba sürmek kolay iş ama yeni öğrenene ızdırap gibi gelir bir kaç hafta dikkatli sür yanında biri olsun ondan sonra gerisi gelir he birde ufak tefek sürtmeler kazalar olacaktır hepimizin olmuştur tavsiyem sakın arabadan soğuma

haklısın peki sizce yeni bir arabaylamı yoksa eski arabaylamı başlamalıyım trafıge cıkmaya ?
    eski arabayla cıkarsam, ogrendıkten sonra nasıl tekrar satma ımkanım olur ?

Eski bir araç olursa daha iyi olur eskiden kastım palio vb.

nasıl satarım hocam pek rahat satacağımı zannetmıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burada sana kim ne derse desin direksiyon basına geçince hiçbiri aklında kalmayacak pratik yapa yapa öğreniceksin ilk zamanlar tek başına çıkma direksiyonuna güvendiğin bir arkadaşına çık kesinlikle babanla çıkma ayrıca e-5'te araba sürmek sokak aralarında ve yokuşta oluşan trafikte araba sürmekten daha kolaydır. araba sürmek kolay iş ama yeni öğrenene ızdırap gibi gelir bir kaç hafta dikkatli sür yanında biri olsun ondan sonra gerisi gelir he birde ufak tefek sürtmeler kazalar olacaktır hepimizin olmuştur tavsiyem sakın arabadan soğuma

haklısın peki sizce yeni bir arabaylamı yoksa eski arabaylamı başlamalıyım trafıge cıkmaya ?

satılır hocam niye satılmasın kuş serisine bulaşma yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Nezaman cikicaksan. Tarih saat yazda e5 cikmayak

bu iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

satılır hocam niye satılmasın kuş serisine bulaşma yeter

Aldigim fiyata satma pesindeyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sana tek yorumum var korkak davranma ve asla kararsız kalma geçeceksen yol vermesini bekleme kendin al zaten bütün kazalar kararsızlıkta ve korkudan oluyor en önemlisi kendine öz güveniin sonra bak takılmana
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

hocam sana tek yorumum var korkak davranma ve asla kararsız kalma geçeceksen yol vermesini bekleme kendin al zaten bütün kazalar kararsızlıkta ve korkudan oluyor en önemlisi kendine öz güveniin sonra bak takılmana

Sagolasin hocam guzel bi ozguven getirdin vallaha

• İlk başlarda senin gibiydim. Sonra her şey o kadar oturuyor ki, bırak ara sokakta iki araba karşı karşıya geldiğinde kurtarma hesabı yapmayı, iki TIR'ın arasında, viraj ağzında tırmanma şeridinde 70 KM hızla gemi gibi arabayı karşıdan gelen tırmanma şeridini ihlal etmiş diğer arabanın yanından bile geçiriyorsun.
    Tabi bu zamana kadar bir kaç kere dikiz aynası vurabiliyorsun. O yüzden sinyal lambası çamurluk üzerinde olması daha iyidir.
  • Hic kafanizi yormayin, hersey gibi bu da zamanla oturur. Zaten istanbulun %70 i acemi. Diger %30luk kisimin idaresi ile yuruyor trafik. Senin simdiki zamanlarin degil, ilk lendine guvendigin zamanlarin tehlikeli. Kimse annesinin karnindan sofor dogmadi. A2-D-E-G ehliyeti sahibiyim ve isim geregi aktif kamyon kullanmama ragmen hala soforum diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.