Şimdi Ara

Yüksekten Atladım ve Şuan Zor Yürüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce böyle bi durum hiç başınıza geldi mi?

Yaklaşık 3 metre yükseklikten düz bi şekilde atladım,ayağımda düz taban converse tarz ayakkabı vardı ve atlar atlamaz belli ki travma geçirdim,gözlerim falan karardı ayaklarım tutmamaya başladı.

İlk gün hiç yürüyemedim,tutuna tutuna yürüdüm falan,uyurken bile acıyodu.Bir gün sonra biraz daha iyi oldum.Üçüncü gün bayağı bi yürüdüm ama yine çok acıyodu acile gittim o akşam.Doktor röntgen çektirdi burda hiç bişey görmüyorum fakat bu tarz yüksekten düşme-atlamalarda ilersini etkilicek hasarlar olabilir o yüzden yarın ortopedi doktoruna görün yarın dedi.O akşam sol ayağa bandaj sağ ayağa alçı yaptılar.Ayrıca sağ ayağımda sarı noktalar(röntgende çıkmış artık her neyse) fazlaymış,yani hasar sağda daha fazlaymış o yüzden alçıya aldı.

Öbür gün doktora göründüm,anlattım durumu dün aksam böyle böyle oldu falan.Doktor alçıyı açtırttı ve kontrol etti ayağımı eliyle.Yokladı.Gidebilirsin kendiliğinden geçer dedi.

Bugün 9. gün ve hâla bastığımda sızlıyor,topuk çok ezilmiş belli ki,dün Ben-gay merhemini kullanmaya başladım.Sabah kalkınca sürüyorum ve gece yatmadan önce sürüyorum.

Bu daha ne kadar sürer sizce? Böyle bi tecrübesi ya da bilgisi olan var mı?

• Doktor bir şey demediyse birşey yoktur büyük ihtimal fakat sen yine içini rahatlatmak için git böyle çok başıma geldi merak edilecek birşey söz konusu değil bence.
  • Istirahat etmelisin dostum.
    Ne kadar az hareket o kadar çabuk iyileşirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyin e görün birde bence. ama bir sıkıntı çıkmaz sanmıyorum kendiliğinden düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden atladınız? geçmiş olsun
  • tecrubeyi gorunce hemen geldim hocam benim konuma bakarsan gorursun 3. Kattan asagi dustum ben tum gece forumda kahkahalarla anlattim agrilar bende cok uzun sure olmamisti ertesi gun baslamisti konuma bakmani tavsiye ederim doktorun dedigine gore korkulacak bir sey yok gecer bence

• Atladiktan sonra takla atsaydin bir sey olmazdi (en azindan oyunlarda oyle)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de görün hem kontrol niyetine başka doktora git 1 hafta olmuş
  • Hocam ben de merdivenlerden atlayınca belim ve sağ ayağım sakatlanmıştı ilk gün fena sızlamıştı hareket edemiyordum. Bel 3 güne geçmişti ama ayak incidiği için 2 hafta falan sürdü hem alçıya alınmıştı. Sizinki de incinme gibiyse geçer.

• Ayağım yere düz değecek şekilde atlamıştım, 1-2 hafta topuklara basamadımfelaket bir ağrı.
    Parmak ucunda yürüyordum onu hatırlıyorum, zamanla geçer, max 2,5 hafta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.