Şimdi Ara

alkollü ve trafik sigortasız sürücü kırmızı ışıkta aracıma çarptı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracınızın kaportasın da bir şey yokmuş bence dava açıp uğraşmanıza değmez zaten dava da biraz zor sonuçlanır değmez açıkcası
  • Dostum bu tip insanlara dava açmazsan, hapiste yatırmazsan, elinde avucunda ne varsa almazsan daha senin gibi nicelerinin canı yanmaya devam eder.

Alkollü araç kullanmaya tolerans 0 olmalı. Senin canına kast etmiş.

Çok geçmiş olsun, inşallah adalet yerini bulur kısa sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Kasko olmasaydı, kendi yaptırıp yine karşıdan gerekirse mahkeme yoluyla alabilir.

Dava 2 senede sonuclanir. Adamin uzerine mali varsa 3 sene sonunda parasini hacizle zor alir.

Mali yoksa hicbir sey yapamaz.

Ustune su icmek de bu zaten.
  • teşekkür ederim tüm yorumlar için polis raporu bekliyoruz savcılıkta olay adam nezarette zaten salmamışlar sabıkası da varmış değişik suçlardan...
  • yatırın şunu birkaç ay içerde. ne kadar kalırsa kârdır. aklı başına gelir demiyorum, gelmez çünkü.
  • Keşke indirip bir de siz dövseydiniz şerefsizi
  • adamı dövmeyi çok istedim ama kendime hakim oldum yoksa zaten ayakta bile duramıyordu.haklıyken haksız konuma düşmeyelim diye sonra darp etti falan uğraşmamak için...
  • Şahısların aracında bir de bayan olduğuna göre dediğiniz gibi alem yapıyorlar,ve alkollüler ,alkole para aleme para var sigortaya para yok
    aç davanı arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarals40

Şahısların aracında bir de bayan olduğuna göre dediğiniz gibi alem yapıyorlar,ve alkollüler ,alkole para aleme para var sigortaya para yok
    aç davanı arkadaşım.

aynen öyle avukatımla görüşeceğim yarın hayırlısı bakalım....
  • dediğiniz parçalar değer kaybı oluşturmuyor. Ama böylelerine göz açtırmamak için kamu davası vs. bir şey yapmalısınız.
  • dava ile hakim avukat hükümeti finanse etmeyin, hukuk hızlı değil ülkemizde, öncelike kapı acmak gibi değil tüm mahkeme, bilirkişi ve dava masraflarını siz üstleniyorsunuz peşin, sizin için değer yitirdi kararı çıkarsa, bu kezde yaptığınız masraflar için yeniden dava acıyorsunuz...
  • Bu tiplerin trafikten değil hayattan men edilmesi lazım.. Şerefsiz içecek içecek milletin canına malına kastedecek hemde defalarca.. Geçmiş olsun, kaskonuz onun canına okur merak etmeyin.. Araçta eğer değer kaybı oluşacaksa sonuna kadar gidin.. Böyle şerefsizlerin yanına kar kalmasın yaptıkları.. Varsın yargı ağır çalışsın, verin vekaleti avukata o uğraşsın.. Dava sonucunda hepsi karşı taraftan tahsil edilir nasıl olsa..

• Geçmiş olsun.Kanun işini resmi yapana çalışıyor.Kaçak güreşene bir şey yok.
  • ben hapse girecegini dusunmuyorum.
    deger kaybi davasi acmalisiniz bence. en azindan omur boyu mal sahibi olamaz.

• 3 kez alkollü yakalanani 4. Kez trafige sokana ne demeli...Malesef ülkemizde böyle olaylar çok. Saat ondan sonra alkol satışını yasaklamak çözüm olmuyor...

• Öncelikle geçmiş olsun.
    Trafik polislerinin işi gücü sis farı, film ve tuzak radar. başka hiç bir şey yaptıkları yok.
  • Geçmiş olsun. Değer kaybı davası zaten mantıksız gelir bana, üstüne bir de sizin hasarın ciddi olmaması eklenince boşa sinir harbi. Ama adama dersini vermek isterseniz farklı suçlamaları deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Geçmiş olsun. Değer kaybı davası zaten mantıksız gelir bana, üstüne bir de sizin hasarın ciddi olmaması eklenince boşa sinir harbi. Ama adama dersini vermek isterseniz farklı suçlamaları deneyin.

teşekkür ederim olay savcılıkta adamın aracta sanırım bazı seyler bulunmus sonu iyi degil yani...Allah büyük....
  • bu tip insanların ölmelerini istiyorum
  • Benim babamda 3 kere ehliyeti kaptırdı 5 yılda sıfırlanıyor farketmiyor ayrıca geceleri alkolsüz yola çıkmaz 25 yıldır kazasını görmedim millet içmeyi bilmiyor neresiyle içiyorsa muamma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.