hocan dene ve gör en iyisi :D ölürsen öbür taraftan yazarsın artık :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kaya
anladık
Onun yerine tonik içebilirsin. Alkolsüzdür, kinin içerir; kinin ise damarları geçici olarak genişletir. Alkol almak yanlıştır, yapmayın etmeyin diye demiyorum; keyfini çıkartın, alkol kötü değildir ama spor öncesi alkol almak çok mantıklı değil.
100ml bir efes pilsen normal birada 12 gram kadar karbonhidrat var bi şişe 50 cl onu 5le çarp zaten aldğn karbonhidrat günlük alman gerekenin yarısı alkol beyine giden yolda elektrinlenme yapıyor zaten spor yaparken kalbi ve beyini yeterince yoruyosun tansiyonun yükseliyor kalp atışların hızlanıyor alkolünde etkisiyle kalp krizi ani baş dönmesinden dolayı yere yığılma tabiri gerçekleşebilir ama içtiğin alkole bağlı 1 tuborg kırmızı içip gittim herzamandakinden daha fazla başım ağrıdı daha fazla başım döndü gözüm karardı o ayrı
redbull ve türevlerindeki taurin de damarları genişletiyor küçük ölçüde. işe yarayabilir. ama dozu ii ayarlamak lazım 1 tane yani. çünkü zayıflamak için kullanılan universal animal cuts gibi maddelerde kalp ritmini hızlanıdırıp metabolizmayı hızlandırıyor.
ama alkol olayı çok farklı. bir kere herşeyden önce kas kaybına uğrarsın. sağlıklı spor yapın beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: carl johnson
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Şimdi tam bilmiyorum fakat dediğin olay kısa bir süre devam ettikten sonra kalbin kirli kan için yetersiz kalır ve zehirlenme başlar.
kirli kanı kalp temizlemez ki karaciğerin işi o
kirli kanı akciğer temizler
@OnrbK çok felaket tellalığı olmuş dediklerinin olacağını sanmam alkolün harhangi bir organik monomerden farkı yok yemek yiyip top oynayınca ölmediğimize göre sorun olmaz
alkollüsün herhalde
gayet sağlamım kanı kirli yapan içindeki alkol, üre, kimyasallar, glikoz vs. değil CO2dir(öyla olsaydı bütün kanımız kirli olurdu ) bunu bir düşün iyiki bunu aile içinde söyledin de seni düzelttik dışarda rezil olma
Tamam kirli kan demek biyolojik anlamda CO2 oranı yükske kan anlamına geliyor tabiiki. Fakat kandaki çeşitli maddeleri süzen ve ayrıştıran karaciğerdir. Madem akciğer her şeyi hallediyor karaciğeri kesip atalım gerek kalmıyor nede olsa dimi
quote:
Orijinalden alıntı: The Answér
redbull ve türevlerindeki taurin de damarları genişletiyor küçük ölçüde. işe yarayabilir. ama dozu ii ayarlamak lazım 1 tane yani. çünkü zayıflamak için kullanılan universal animal cuts gibi maddelerde kalp ritmini hızlanıdırıp metabolizmayı hızlandırıyor.
ama alkol olayı çok farklı. bir kere herşeyden önce kas kaybına uğrarsın. sağlıklı spor yapın beyler.
redbulldaki taurin orano çok az hiçbişeycik olmuyo alıyosun bi animal pump görüysun genişlemeyi
arkadaşlar birşey söyleyim alkol alınca spor yapmam ben oturur sigaramı içerim :D ama yaptığım spor da acayip keyifli oluyor onu söyleyim sanki muazzam bir güç geliyor gibi heralde kilolu olunca öyle oluyor ben pek kilolu değilim ama birkaç arkadaşımda birden gördüm adamlar normalde hareket bile etmeyen adamlar :D
hele birini anlatayım bir gün halısaha maçına gittik bizim elemanlardan birisi karşıdan yardırıp bir koşuyo kiloluda tank gibi çarptığını deviriyor onun için önünden kaçıyorduk , adam ne kadar içmişse artık koştuğu yer ardında yoğun anason-alkol kokusu alıyorduk... maçı rahatça bitirip devam ettik benim elemanada birşey olmadı :)
bunla uğraşcağına yağ yakıcılar var al kullan spordan 20 dk önceydi sanırım hem enerji verir hem daha fazla yağ yaktırır
35 cl Yeni Rakı
1000
1 duble Yeni Rakı (1/4 35 cl)
250
75 cl kırmızı Şarap
600
1 kadeh kırmızı Şarap (1/6 75 cl)
100
50 cl Bira
250
33 cl Bira
165
Ayıklanmış kuruyemiş ~100 gr
625
Ne kalorisi yakıyosun sen aga 6 saat koştursan anca yakarsın içtiğini
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TwinExist
quote:
Şimdi tam bilmiyorum fakat dediğin olay kısa bir süre devam ettikten sonra kalbin kirli kan için yetersiz kalır ve zehirlenme başlar.
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Niye kirli kan için yetersiz kalıyor? Sonuçta dolaşım genişlemiş damarlarda da yapılsa kalbe döndüğünde temizlenmeyecek mi?
Şimdi nasıl anlatsam.Önce kalbin hızlanır, bir yerden sonra kan basıncın artmaya başlar.Bu sırada da kalbinin akciğere gönderdiği kan çok fazla olur.Kalp krizi geçirmemeyi başarabilirsen basınçtan damarlar çatlar zaten bir süre sonra.
En sade yorum budur sanırım.Şimdi biyoloji okuyoruz dedik ama doktora yaptık demedik, ilk sınıf bitti daha
Biyolojik arkadaş uçmuş biraz ölmezsinde pek bir yararıda olmaz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
@OnrbK çok felaket tellalığı olmuş dediklerinin olacağını sanmam alkolün harhangi bir organik monomerden farkı yok yemek yiyip top oynayınca ölmediğimize göre sorun olmaz
alkollüsün herhalde
gayet sağlamım kanı kirli yapan içindeki alkol, üre, kimyasallar, glikoz vs. değil CO2dir(öyla olsaydı bütün kanımız kirli olurdu ) bunu bir düşün iyiki bunu aile içinde söyledin de seni düzelttik dışarda rezil olma
Tamam kirli kan demek biyolojik anlamda CO2 oranı yükske kan anlamına geliyor tabiiki. Fakat kandaki çeşitli maddeleri süzen ve ayrıştıran karaciğerdir. Madem akciğer her şeyi hallediyor karaciğeri kesip atalım gerek kalmıyor nede olsa dimi
bak hala yanlış diyorsun kandaki çeşitli maddeleri süzen ve ayrıştıran organ böbrektir karaciğer zehirli maddeleri zararsız hale dönüştürüyor de ciğerimi(kara) ye
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
alkollüsün herhalde
bak hala yanlış diyorsun kandaki çeşitli maddeleri süzen ve ayrıştıran organ böbrektir karaciğer zehirli maddeleri zararsız hale dönüştürüyor de ciğerimi(kara) ye
Böbrek son işlemi yapar arkadaşım. Karaciğer olmadan vücut bir hiçtir. Böbrek istediği kadar süzsün, karaciğer o maddeleri böbrek tarafından süzülebilecek seviyeye indirgemeden böbrek hiç bir şey yapamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme