Şimdi Ara

All in one hakkında tavsiye ve bilgisi olanlar birkaç sorumu yanıtlayabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle değerli yorumlarınız için hepinize sonsuz minnetlerimi sunuyorum. Birkaç daha sorum olacak

1) psu ve o.c nedir, ne demektir?
    2) k harfinin olup olmaması neyi gösteriyor hala anlamış değilim.
    3)seçtiğim bilgisayarın üstüne biraz daha yorum yaparmısınız rica etsem

Burdan şunuda söylemek istiyorum.Kimieri bu soruyu sorunca "aman ne kadar cahil bir insan psu ve oc un ne olduğunu bilmiyor nelere göz dikiyor" diyebilirler. Ben öğrenci adamım 3 senedir para biriktiriyorum ve haliyle çok zor biriktirdiğim o parayı iyice enine boyuna, ölçüp tartıp, en doğrusuna gönül rahatlığı ile harcamak istiyorum. Bu yüzden bu çok soru sorma huyumu mazur görüp bu heyecanlı arkadaşınıza yardım edin, ki ediyorsunuzda zaten çok sağolun
  • hocam 3yılda biriktirdiğin parayı 1saatte çöpe atmış olursun emeğine yazık etme aslada şahsen ben cahil falan diye düşünmem bilmemek değil öğrenmemek ayıp.

psu denilen güç kaynağı ne akdar güç o akdar performans arabadaki motor gibi şahinmi hızlı porxhemi
    k harfi o.c için hazırlanmış işlemciyi söyler o.c nin açılımı over clock cur çalışan saatmi ney bilgisayarın performansı artırır maksimum güç sağlar

seötiğin bilgisayar alınma ama o fiyata en dandik pc lerden biri 3milyara alienware alırsın
  • peki o zaman şöyle sorayım. Yukarıda yazdığım beklentileri göz ününde bulundurarak bana önerebileceğiniz bir all in one modeli var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckBukowski

peki o zaman şöyle sorayım. Yukarıda yazdığım beklentileri göz ününde bulundurarak bana önerebileceğiniz bir all in one modeli var mı?

All İn One'lerin hepsi bu şekilde. O fiyata öküz gibi sistem dizilebilir.
  • all in one önermiyoruz hocam yinede alacağım dersen senin kararın ama pişman olma sonra 3milyara neler yapılmaz yada hocam sen en iyisi bi vatna computere ura çalışanlara sor birde onalırın görüşlerini al ona göre bi karar veririrsin
  • k mışta oc muşta felanmişta şekilmiş of of gulduruyosunuz beyler herkez oc anlıcak die bisey yok herkez k alipta oc yapicak die bi sart namede yok. ben elimdeki butun sistem oc icin fakat oc yapmıyorum belki aptal gibi gozuke bilirim ama 5 sene sonra felan yeni kasa alicam zaman yaparim die yaptim suan yorma gerek yok illa k olucak die bisey yok millet k islemci aliyonuz oc anlamıyorlar boşa masraf olup gidio guzel islemci yatio. k siz islemcide is görür. gelelim all in one pc hocam. all im one pc ler hem pahali hem teknik özellik bakiminda parasin hakini pek veren pc ler deil. oyunla urasmayan yeride olmıyan sadece aksamlari cayini sigarasini alip söyle 2 facebook atiyim 2 film izleyip yatim buyuk guzel monitor olsun beni yormasin parasi neyse veririz tarzi insanlar hitab edior die biliriz :) biraz fazla özelle girdik neysem. bu yuzden arkadaş sizi all in one uzaklastirmak istemiş. cizim gelince programina göre degisir . auto cat soild gibi programlar icin yeter tabi ne derece cizim yapicaniz ona göre. degisir fakat ona vericen parayla biz size burda kat kat daha perforamansli ve güzel büyük ekranli pc toplariz ciziminide yaparsiniz. yok arkadaş yerim yok oyle cok buyuk cizim programlari agir isler yapmicam dioysan. tabiki all in one ayrica k islemci all in one pc nasi kulanican oc nası yapican. zaten hava dolasimi 0 gibi bisey hocam tabi all in one pc cok isiniyor die bi kaide yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

k mışta oc muşta felanmişta şekilmiş of of gulduruyosunuz beyler herkez oc anlıcak die bisey yok herkez k alipta oc yapicak die bi sart namede yok. ben elimdeki butun sistem oc icin fakat oc yapmıyorum belki aptal gibi gozuke bilirim ama 5 sene sonra felan yeni kasa alicam zaman yaparim die yaptim suan yorma gerek yok illa k olucak die bisey yok millet k islemci aliyonuz oc anlamıyorlar boşa masraf olup gidio guzel islemci yatio. k siz islemcide is görür. gelelim all in one pc hocam. all im one pc ler hem pahali hem teknik özellik bakiminda parasin hakini pek veren pc ler deil. oyunla urasmayan yeride olmıyan sadece aksamlari cayini sigarasini alip söyle 2 facebook atiyim 2 film izleyip yatim buyuk guzel monitor olsun beni yormasin parasi neyse veririz tarzi insanlar hitab edior die biliriz :) biraz fazla özelle girdik neysem. bu yuzden arkadaş sizi all in one uzaklastirmak istemiş. cizim gelince programina göre degisir . auto cat soild gibi programlar icin yeter tabi ne derece cizim yapicaniz ona göre. degisir fakat ona vericen parayla biz size burda kat kat daha perforamansli ve güzel büyük ekranli pc toplariz ciziminide yaparsiniz. yok arkadaş yerim yok oyle cok buyuk cizim programlari agir isler yapmicam dioysan. tabiki all in one ayrica k islemci all in one pc nasi kulanican oc nası yapican. zaten hava dolasimi 0 gibi bisey hocam tabi all in one pc cok isiniyor die bi kaide yok .

Okumadım.

Tamam.

• Okumadin İcin İnsanlar K İslemci Sart Kosuyorsun Cunku İnsanlar İhtiyacina Göre Sistem Önermedin İcin . Bu Kadar Uzun Yazi Yaziyoruz kac Postur konu uzatip durmusun yaz 2 satir adam gibi kelam konu kapansin insanlar tedirgin etmeye hakin yok .
  • quote:

Okumadin İcin İnsanlar K İslemci Sart Kosuyorsun Cunku İnsanlar İhtiyacina Göre Sistem Önermedin İcin . Bu Kadar Uzun Yazi Yaziyoruz kac Postur konu uzatip durmusun yaz 2 satir adam gibi kelam konu kapansin insanlar tedirgin etmeye hakin yok .

Tamam.

Adam mesela aldı diyelim bu pc belli yerden sonra yetmemeye başlayacak. Ne yapacak ? mecbur oc yapacak. Onun için işlemci çok önemli.

Hem aio pc lerin erkan kartı vasat derecede, yani oyun falan oynanamaz.

O kadar fiyata çok daha iyi sistem dizilebilir.

Konu kapatılabilir.
  • quote:

k mışta oc muşta felanmişta şekilmiş of of gulduruyosunuz beyler herkez oc anlıcak die bisey yok herkez k alipta oc yapicak die bi sart namede yok. ben elimdeki butun sistem oc icin fakat oc yapmıyorum belki aptal gibi gozuke bilirim ama 5 sene sonra felan yeni kasa alicam zaman yaparim die yaptim suan yorma gerek yok illa k olucak die bisey yok millet k islemci aliyonuz oc anlamıyorlar boşa masraf olup gidio guzel islemci yatio. k siz islemcide is görür. gelelim all in one pc hocam. all im one pc ler hem pahali hem teknik özellik bakiminda parasin hakini pek veren pc ler deil. oyunla urasmayan yeride olmıyan sadece aksamlari cayini sigarasini alip söyle 2 facebook atiyim 2 film izleyip yatim buyuk guzel monitor olsun beni yormasin parasi neyse veririz tarzi insanlar hitab edior die biliriz :) biraz fazla özelle girdik neysem. bu yuzden arkadaş sizi all in one uzaklastirmak istemiş. cizim gelince programina göre degisir . auto cat soild gibi programlar icin yeter tabi ne derece cizim yapicaniz ona göre. degisir fakat ona vericen parayla biz size burda kat kat daha perforamansli ve güzel büyük ekranli pc toplariz ciziminide yaparsiniz. yok arkadaş yerim yok oyle cok buyuk cizim programlari agir isler yapmicam dioysan. tabiki all in one ayrica k islemci all in one pc nasi kulanican oc nası yapican. zaten hava dolasimi 0 gibi bisey hocam tabi all in one pc cok isiniyor die bi kaide yok .

aynı beni anlatmışsın hocam "2 facebook bakayım 2 video izleyeyim, büyük ekran olsun beni yormasın" olay budur (=(=(= çizim konusuna gelince autocad ve solidworks ağırlıklı olacak.

Dediğim gibi bilgisayarı sörf yapmak için ve 1080p HD video izlemek için kullanacağım. Beklediğim randımanı alabilir miyim sizce.

Birde linkini verdiğim pc sizce dediğim işleri yaparken kasma yapar mı?

Son olarak şöyle bağlayayım. Ben pro bir bilgisayar kullanıcısı değilim. o.c ne bilirim ne yaparım. öyle donanımlarlada ilgili pek bir bilgim yok. Yok k mış x miş y miş z miş bilmem ben. Açıkçası ben bu bilgisayarı "tam 10 yıl aynı kasayı hiçbir değişiklik yapmadan kullanmış bir kişinin 10 yılın acısını çıkartması" olarak düşünüyorum

• http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayar/asus-et2700inks-b032c-27-aio-intel-core-i7-2600s-280-ghz-8gb-ddr3-ram-2-tb-2gb-gt540m-vga-win7-prem/productdetails.aspx?I_ID=58574 hocam bunu almanızı oneririm. 1 Cisi Alican Marka dan daha iyi marka 2 cisi 100 tl daha ucuz . 3 Cusu EKran Karti GT 540m arkadas kulanıyor oynamadımız online oyun yok diyer oyunlarda test etik bf 3 de fena degil full cozunurlule dayana bilir hafif kasmalar olur 1 2 saniyelik. katlanamam dıyorsanız hig med yaparsaniz gayet yeterlidir. auto cad gelince biz okulda 2011 kulanıyoruz ekran karti yok :) on bord tabi 2 cizgi ciziyoruz bazen agir cizimde oluyor uzerine fakat gayet yeterli. 2gb ram li i3 islemcili casper kasalar :) cizim ve oyuna yeticektir. hd filmler kasmadan rahat izle bilirisiniz. internet hizinada bagli ama adil kota kulanimi 3 mb oldu ttnet donma yapmadan hd film izle biliyorum :) ama unutmayin vericeniz paraya aman aman bisey beklemeyin masa ustu toplansaydi bu paraya masa ustu toplasaydiniz kat kat performans alirdiniz bundan emin olun.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayar/asus-et2700inks-b032c-27-aio-intel-core-i7-2600s-280-ghz-8gb-ddr3-ram-2-tb-2gb-gt540m-vga-win7-prem/productdetails.aspx?I_ID=58574 hocam bunu almanızı oneririm. 1 Cisi Alican Marka dan daha iyi marka 2 cisi 100 tl daha ucuz . 3 Cusu EKran Karti GT 540m arkadas kulanıyor oynamadımız online oyun yok diyer oyunlarda test etik bf 3 de fena degil full cozunurlule dayana bilir hafif kasmalar olur 1 2 saniyelik. katlanamam dıyorsanız hig med yaparsaniz gayet yeterlidir. auto cad gelince biz okulda 2011 kulanıyoruz ekran karti yok :) on bord tabi 2 cizgi ciziyoruz bazen agir cizimde oluyor uzerine fakat gayet yeterli. 2gb ram li i3 islemcili casper kasalar :) cizim ve oyuna yeticektir. hd filmler kasmadan rahat izle bilirisiniz. internet hizinada bagli ama adil kota kulanimi 3 mb oldu ttnet donma yapmadan hd film izle biliyorum :) ama unutmayin vericeniz paraya aman aman bisey beklemeyin masa ustu toplansaydi bu paraya masa ustu toplasaydiniz kat kat performans alirdiniz bundan emin olun.

Gt 540 bf 3 de 1920x1080 de high - med eminmisin ?

• sen ne kadar k islemci onermekten eminsen bende bi o kadar eminim. pc arkaşda yoksa koyardim fps leri.bence ekran karti olayina girme istersen arkadaşim Quadro 4000 Serisi Ekran Karti Onermen Gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 22 Ağustos 2012; 3:19:10 >
  • Dostum o pc ye 3000 tl verme 2000tl ye sana 28'' bi ekran alırız bide güzel kasa dizeriz hem beklentilerini karşılar hemde kalan 1000tl ye ne istersen onu yaparsın. Bu tür pcler sırf görüntü şimdi belki oyun oynamıyorsun ama ileride canın çekerde bir güzel oyun oynayayım dersen üzülürsün. Bu kadar adam senin kötülüğüne konuşmaz ne çıkarımız varda kötülüğünü isteyelim o kadar uğraşıp biriktirmişsin boşa gitmesin paran diye uğraşıp yırtınıyoruz burada ama tabi ciddiye alıp almamak senin bileceğin iş sonuçta ama bana sorarsan gel vazgeç bu sevdadan sana çok güzel bir sistem dizelim pişman olma sonradan.
  • quote:

sen ne kadar k islemci onermekten eminsen bende bi o kadar eminim. pc arkaşda yoksa koyardim fps leri.bence ekran karti olayina girme istersen arkadaşim Quadro 4000 Serisi Ekran Karti Onermen Gibi.

Adam grafik için demiş bende o yüzden dedim.

All in one hakkında tavsiye ve bilgisi olanlar birkaç sorumu yanıtlayabilir mi?

Medium - High dediğine göre, ortalama 20 fps alması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 22 Ağustos 2012; 6:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deliora1

Dostum o pc ye 3000 tl verme 2000tl ye sana 28'' bi ekran alırız bide güzel kasa dizeriz hem beklentilerini karşılar hemde kalan 1000tl ye ne istersen onu yaparsın. Bu tür pcler sırf görüntü şimdi belki oyun oynamıyorsun ama ileride canın çekerde bir güzel oyun oynayayım dersen üzülürsün. Bu kadar adam senin kötülüğüne konuşmaz ne çıkarımız varda kötülüğünü isteyelim o kadar uğraşıp biriktirmişsin boşa gitmesin paran diye uğraşıp yırtınıyoruz burada ama tabi ciddiye alıp almamak senin bileceğin iş sonuçta ama bana sorarsan gel vazgeç bu sevdadan sana çok güzel bir sistem dizelim pişman olma sonradan.

peki arkadaşlar kararımı değiştirdim gibi. Bana şöyle 28 inç öküz gibi bir ekran(28 inçten daha büyükte olabilir,hatta mümkünse daha büyük olsun) üstüne yüksek performans alabileceğlm ısınma sorunu olmayan bir kasa önerirmisiniz

Bu arada benimde kendimin bigisayar monitörü araştırabileceğim bir site varsa söylermisiniz

• Bak dostum bu monitor 27'' (daha büyüğü artık televizyona girer )

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=VX2753MH&ref=akakce&v=1.87

Kasa olarak

CPU:
    INTEL i5 3570K 3.40 GHz Quad Core Socket 1155 6MB, 22nm, 77W
    236 $ ( 426,92 TL)

ANAKART:
    GIGABYTE Z77M-D3H, Z77, DDR3, 2x PCIExp, Socket 1155, CrossFireX & SLI, 2400Mhz
    141 $ ( 255,07 TL)

BELLEK - RAM:
    CORSAIR 8 GB (2X 4GB) DDR3 1866 MHZ RAM CL9 VENGEANCE Low Profile (1.5 Volt) CML8GX3M2A1866C9R
    89 $ ( 161,00 TL)

HARD DISK:
    SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
    95 $ ( 171,86 TL)

EKRAN KARTI:
    SAPPHIRE HD7850 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit
    265 $ ( 479,39 TL)

KASA:
    Aerocool VS-3 Advanced 750W 10 Fan Takılabilir 2 x USB 3.0 SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası
    139 $ ( 251,45 TL)

OVERCLOCK VE SOĞUTMA:
    Akasa Venom AMD AM2/AM3/FM1, Intel LGA 775/1156/1366/2011 İşlemci Soğutucu AK-CCX-4002HP
    65 $ ( 117,59 TL)

HARD DISK - SSD:
    CORSAIR 60GB F60 Force Serisi SATA III SSD (550MB Okuma / 490MB Yazma) BC-CSSD-F60GB3A-BK
    85 $ ( 153,77 TL)

2380 tl tutuyor novabilgisayar dan toplayıp kurup çalıştırıp öyle gönderiyorlar her parça 2yıl garantili olarak. eğer fiyat fazla gelirse SSD yi çıakrabilirsiniz daha sonra paranız olunca alırsınız. Monitorle birlikte toplamda 3400-3500 birşey yapıyor eğer bütçenizi aşarsa bakarız daha uygun birşeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliora1 -- 22 Ağustos 2012; 13:32:42 >

• Arkadaşlar yorumlar çerçevesinde kararımı tekrar gözden geçirdim ve all in one almamaya karar verdim.

Yorum yapan, değerli görüşlerini aktaran herkese çok teşekkür ediyorum
  • nihayet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.