Şimdi Ara

All in one hakkında tavsiye ve bilgisi olanlar birkaç sorumu yanıtlayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba. forumda daha ilk msj ım yanlıs yere konu açtıysa şimdiden çok özür diliyorum.

benim sorularım şunlar
    1) all in one bilgisayarlar lar hakkında ne düşünüyorsunuz
    2) bana önerebileceğiniz en iyi all in one hangisidir?

benim şuanki araştırmalarıma göre en iyisihttp://www.bimeks.com.tr/urun/122547/hp-omni-27-1000et.aspx#comments fakat el elden üstündür benim bilmediğim en üst düzel all in one biliyorsanız yada bundan iyi bir all ın one, yorum yapıp benı bılgılendırırsenız çok sevınırım. iyi günler

• Size önerim kesinlikle öyle pc almamanızdır.

Max bütcenizi belirtin biz burada size en iyi sistemi dizelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Size önerim kesinlikle öyle pc almamanızdır.

Max bütcenizi belirtin biz burada size en iyi sistemi dizelim.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum üstün çizimler yapacaksın yada doktorsun röntgenleri inceleyeceksin yada mimarsın? eğer bunlar değilse bunu alıp kime hava atacaksın? arkadaşlara katılıyorum gel sana güzel bir pc toplayalım sonradan başını duvarlara vurma.
  • arkadaşlar cevapladığınız ve yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Öncelikle doktor değilim, mimarda değilim röntgen filan bakmayacağım fakat profesyonel olmasada çizim yapacağım. Kimseye hava atmak gibi bir derdim de yok. All in one ların benım yaşam tarzıma uyacağını ve benim isteklerimi karşılayacağını düşündüğüm için almak istedim.

Arkadaşın birisi ''Kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum'' demiş. ben bu konuda çok bilgili olmadığım için bu konuyu açtım zaten. Yani demek istediğim neden kesinlikle önermiyorsunuz, önermemenizin sebepleri nelerdir? Bu görüşlerinizide paylaşırsanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckBukowski -- 21 Ağustos 2012; 13:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckBukowski

arkadaşlar cevapladığınız ve yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Öncelikle doktor değilim, mimarda değilim röntgen filan bakmayacağım fakat profesyonel olmasada çizim yapacağım. Kimseye hava atmak gibi bir derdim de yok. All in one ların benım yaşam tarzıma uyacağını ve benim isteklerimi karşılayacağını düşündüğüm için almak istedim.

Arkadaşın birisi ''Kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum'' demiş. ben bu konuda çok bilgili olmadığım için bu konuyu açtım zaten. Yani demek istediğim neden kesinlikle önermiyorsunuz, önermemenizin sebepleri nelerdir? Bu görüşlerinizide paylaşırsanız çok memnun olurum

Anlatayım:

1 - İşlemcilerinin sonunda "K" harfi yok yani oc yapılamaz ve çok daha az verimli olur.
    2 - Ekran kartları giriş seviyesi, yani tasarım falan yapılmaz çok zor.
    3 - Kullandıkları psu gücü az ve dandik.
    4 - İçini açıp temizleseniz bile garanti dışı oluyor.
    Daha var ama aklıma bu kadarı geldi.

• peki hiç mi artı yönleri yok all in one ların. Açıkçası biraz takıntı yaptım ve beni görüntü olarak gerçekten cezbetti. Özelliklerine baktığm zaman gayet iyi gözüküyor ama randıman alamazmıyım onunla..
    Açıkçası ben sadece internette sörf yapan ve arada sırada çok az da alsa Knıght Online oynarım. linkini verdiğim modelin özelliklerine bakıp hiç kazmaz bu pc diyebilen var mı? Bence kasmaz diye düşünüyorum.yani nette sörf yaparken bir lnternet sayfasına bastığım zaman çat diye hemen açılmasını istiyorum. ve internette 1080p HD video izlerken hiç mi hiç beklemeden direk çat diye izlemek istiyorum. Ve bu söylediklerimi yukarıdaki all in one model ile yapmak istiyorum.

Evet ben bekletilerimi söyledimSizce beklentilerimi karşılar mı bu model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki hiç mi artı yönleri yok all in one ların. Açıkçası biraz takıntı yaptım ve beni görüntü olarak gerçekten cezbetti. Özelliklerine baktığm zaman gayet iyi gözüküyor ama randıman alamazmıyım onunla..
    Açıkçası ben sadece internette sörf yapan ve arada sırada çok az da alsa Knıght Online oynarım. linkini verdiğim modelin özelliklerine bakıp hiç kazmaz bu pc diyebilen var mı? Bence kasmaz diye düşünüyorum.yani nette sörf yaparken bir lnternet sayfasına bastığım zaman çat diye hemen açılmasını istiyorum. ve internette 1080p HD video izlerken hiç mi hiç beklemeden direk çat diye izlemek istiyorum. Ve bu söylediklerimi yukarıdaki all in one model ile yapmak istiyorum.

Evet ben bekletilerimi söyledimSizce beklentilerimi karşılar mı bu model?

Surf ve 1080p yi hizli bir sekilde izlemek icin internet hizinizin en az 10 mb olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki internet hızı önemlidir fakat benim kastettiğim donanımsal olarak.

Anlatamadım galiba. Yani nasıl desem. en basitinde şöyle sorayım direk daha anlaşılır olur kanımca;
    linkini verdiğim all in one modelinin özelliklerine bakıp yukarıdada belirttiğim beklentilerimi göz önünde tutarak bu bilgisayar senin beklentilerini karşılar ve yapacağın işlerde hiç kasmaz diyebilen var mı?
  • all in one demek performans kaybı demek o pc nin gösterişten başka bir + yanı yok 3milyara ne pc ler toplanır
  • Hocam bence hiç heves etme, çok pişman olursun kafanı duvarlara vurursun.
  • quote:

tabiki internet hızı önemlidir fakat benim kastettiğim donanımsal olarak.

Anlatamadım galiba. Yani nasıl desem. en basitinde şöyle sorayım direk daha anlaşılır olur kanımca;
    linkini verdiğim all in one modelinin özelliklerine bakıp yukarıdada belirttiğim beklentilerimi göz önünde tutarak bu bilgisayar senin beklentilerini karşılar ve yapacağın işlerde hiç kasmaz diyebilen var mı?

Eğer parça değiştirmeye,oc yapmaya,oyun oynamaya çok meraklı değilsen evet kesinlikle ihtiyaçlarını karşılar hatta öneririm.Çünkü az yer kaplar güzel görünür bence güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oweo911

all in one demek performans kaybı demek o pc nin gösterişten başka bir + yanı yok 3milyara ne pc ler toplanır

İnanırmısın hevesim kaçtı simdi öyle şeyler söyledin ki.

Birşey daha soracağım. Biliyorum kafanı çok şişirdim fakat sormazsam rahat edemeyeceğim.
    >all in one ların özelliklerine baktığım zaman gayet iyi duruyor ekran kartından tut işle,cisine kadar bayaa yüksek ürünler. Pekı bu kadar yuksek ürünlerle nasıl performans kaybı yaşarım anlayamıyorum.bunu bana açıklarsanız çok ama çok mutlu olacağım.

Ayrıca beni kırmayıp en başta verdiğim linke girip bilgisayarın özelliklerine bakarmısınız. Bu özelliklerde bir bilgisayarın performansı kötü olabilirmi cidden. Olabilirse vay benim halime =(

• quote:

quote:

all in one demek performans kaybı demek o pc nin gösterişten başka bir + yanı yok 3milyara ne pc ler toplanır

Birşey daha soracağım. Biliyorum kafanı çok şişirdim fakat sormazsam rahat edemeyeceğim.
    >all in one ların özelliklerine baktığım zaman gayet iyi duruyor ekran kartından tut işle,cisine kadar bayaa yüksek ürünler. Pekı bu kadar yuksek ürünlerle nasıl performans kaybı yaşarım anlayamıyorum.bunu bana açıklarsanız çok ama çok mutlu olacağım.

Ayrıca beni kırmayıp en başta verdiğim linke girip bilgisayarın özelliklerine bakarmısınız. Bu özelliklerde bir bilgisayarın performansı kötü olabilirmi cidden. Olabilirse vay benim halime =(

Hocam yüksek değil işte, tamamen göz boyaması.

Mesela kart 6670 bunun en az o parayla 7950 olması lazım.
    İşlemcinin sonunda "K" harfi yok ve verimsiz.
    Psu dandik.

• quote:

quote:

önemli değil istemesek zaten konuya karışmayız. sorunzua gelince bahsetmekte olduğunuz pc monitörle birleşik kasa ayriyetten kasa yok bi sizin için artı bi özellik olabilir. mac gibi burada önemli olan tasarım değil. elinizde son sistem pc olsa kasa olmasa masanızın üstüne koyupta çalıştırsanız bir şey farketmez. biz bilgisayara basarken tipine şekline bakarız bizim için tipi önemli değiş işlevi önemli ilk olarak gösterdiğniz pc de i7 nin 2600s serisi kullanılmış ölü bir çipsettir 1156gibi o.c yapmak için sonunda k olan modeller uygundur. yüksek perfroamsn sağlar zaten kasada ekran kartına dair bir şey göremiyorum özelliklerde. perfomans kaybı şöyle olur o monitörü laptop gibi düşnüün ince yani içindeki bütün parçalar sıkışık durumda anlayacağınız türden anlatayım şimdi siz 5 metrakere camları kapalı havasız bir odadamı rahat eddersniiz 50metrekare camları açık temiz hava sirkulasyonu alan bir yerdemi pc de bunun gibidir. küçücük alana sıkışırsa perfomans kaybı olur laptoplar gibi pc havasız kalır. buda performansdan kısar. 1.5milyara şöyle güzeel bir kasa yapsak sizi üzmese

• quote:

Orijinalden alıntı: eksi

quote:

Eğer parça değiştirmeye,oc yapmaya,oyun oynamaya çok meraklı değilsen evet kesinlikle ihtiyaçlarını karşılar hatta öneririm.Çünkü az yer kaplar güzel görünür bence güzel.

öncelikle tam beklediğim türden cevap vermişsin. Kısa ve net. Sorulan soruya, duyulan ihtiyacı karşılık vermişsin. Bu yüzden çok teşekkür ediyorum. (tam anlatamadım ama gerçekten duymak istediğim türde bir cevap olmuş)

Öncelikle şunu belirteyim ki çok şık ve büyük ekranı beni cezbetti. Bunu yanında beni cezbeden başka birşey ise (hatta en önemli olanı diyebilirim)kablo kirliliğinin ortadan kalkması. O kabloların sağdan soldan çıkması, birşeylere biryerlere dolanması vs. çok kötü bir olaydı. Ayrıca benim beklentilerime karşılık verecek olmasıda çok güzel.

• quote:

quote:

• hocam biz o paraya pc yi yaparız birde 106 ekran led tv de alırız kastınız ekran büyüklüğü ise
  • quote:

quote:

quote:

öncelikle tam beklediğim türden cevap vermişsin. Kısa ve net. Sorulan soruya, duyulan ihtiyacı karşılık vermişsin. Bu yüzden çok teşekkür ediyorum. (tam anlatamadım ama gerçekten duymak istediğim türde bir cevap olmuş)

Öncelikle şunu belirteyim ki çok şık ve büyük ekranı beni cezbetti. Bunu yanında beni cezbeden başka birşey ise (hatta en önemli olanı diyebilirim)kablo kirliliğinin ortadan kalkması. O kabloların sağdan soldan çıkması, birşeylere biryerlere dolanması vs. çok kötü bir olaydı. Ayrıca benim beklentilerime karşılık verecek olmasıda çok güzel.

Seçtiğiniz bilgisayar gayet iyi gönül rahatlığıyla alın kullanın ayrıca psu da dandik olduğunu sanmıyorum sormak istediklerinizi çekinmeden sorun cevap vermeye hazırım.Ayrıca şurda da bir link var psu hakkında ingilizcem orta düzeyde o yüzden benden daha iyileri cevap versin diye linki yazıyorum.

http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/TND383-D.PDF

Edit:Ayrıca performans kaybı olmaz rahat ol i7 işlemci tam performans da çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi -- 22 Ağustos 2012; 1:30:13 >

• quote:

hocam biz o paraya pc yi yaparız birde 106 ekran led tv de alırız kastınız ekran büyüklüğü ise

Evet o paraya kesinlikle daha iyi bir pc toplanır.Ancak sanırım masaüstü pc bu arkadaşın hoşuna gitmiyor bu onun kararı bizde elimizden geldiği kadar yardım edeceğiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.