Arkadaşlar öncelikle merhaba.. 1 2 güne kadar All in One Laptop yada Desktop almayı düşünüyorum. Önceliğim All in One ve fiyat aralığım 1500 lira'ya kadar ama 1700 1800 e kadar çıkabilirim. Bilgisayarı öncelikle film ve dizi için istiyorum o yüzden ekran kısmı benim için biraz daha önemli. Almışken oyunda oynayabilecek bir pc lazım. Desktop en son tercihim onu tavsiye etmezsenizde olur. Bu arada Casper kesinlikle düşünmüyorum. Benim aklımda şuan için 2 model var.
Lenovo biraz fazla pahalı geldi daha uyguna bulacağım yada daha iyisini bulacağım bir All in One tavsiyesi istiyorum. Laptop olarak bir fikrim yok eğer aklıma yatan güzel bir laptop olursa laptopta alabilirim. Tüm önerilere açığım şimdiden yardım edip yada zahmet edip okuyan arkadaşlara teşekkürler..
Arkadaşlar yardımcı olmak isteyen yokmu yoksa yanlış yapıp
Mac mini, ben oyun PC si sattım mac mini aldım, sessiz, sakin, her türlü web işini fazlasıyla görür, i5 3210m var üzerinde, 1500 TL minicik, Apple kalitesi, ekranıda kafana göre al 250-300 TL'ye 21" vs.
All in one a para verme windows da yazık derim.
Msi'nin aio pc sini aldım biraz sesi var onun haricinde güzel.. Yorumun için teşekkürler..