Şimdi Ara

Casper All İn One Pc Sizce Almalı Mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar casper daha yeni kendi all in one pc sini çıkarmış bende bir casper dizüstü var 4-5 yıllık eskidi artık satıp casper masaüstü bilgisayar alacaktım ama baktım all in one pc çıkarmış vede çok hoş görünüyor çok beğendim sizce almalı mıyım ? masaüstü ile aynı paraya geliyor ama ben görünüşe de önem veren biriyim masaüstünde kasa var biryere taşınmaz , gerçi buda taşınmaz ama yine daha iyi vede ben görüntüsünü çok hoş buldum , sizce almalı mıyım

Buda Linki :http://www.casperstore.net/?urun-2929-Casper-Nirvana-ONE-PC-NAD-345S-8L35P.html

• bence alınabilir. Orta hallli fiyatına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

bence alınabilir. Orta hallli fiyatına göre.

evet alacağım zaten sizinde bir fikrinizi sormak istedim :) sağolasın ben dizüstü ve masaüstünün ikisi arasında kararsız kalıyordum , ama bu benim için harika oldu :) bakalım diger arkadaşlarımız ne diyecek , sağol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

bence alınabilir. Orta hallli fiyatına göre.

evet alacağım zaten sizinde bir fikrinizi sormak istedim :) sağolasın ben dizüstü ve masaüstünün ikisi arasında kararsız kalıyordum , ama bu benim için harika oldu :) bakalım diger arkadaşlarımız ne diyecek , sağol kardeşim

• Internetten kullanici sikayetlerine bi bakmani tavsiye ederim.
    Donanimini bilmiyorum ama pc guzel gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla cihazın ekran kartı berbat 3D uygulamalar ve oyunlar için son derece yetersiz kalır.

O paraya gayet iyi bir kasalı alınır ama siz bilirsiniz...
  • pahalı..aynı özellikleri taşıyan kendi topladığın pcyi 1000 tl alabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı 540m den bile kotu. Bu paraya git notebook al daha iyi. Yada kasa toplasan bunun 2-3 katı performans alırsın

• hala casper gibi made in uzakdoğunun belalı makinelerini almak pek mantıklı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

Arkadaşlar casper daha yeni kendi all in one pc sini çıkarmış bende bir casper dizüstü var 4-5 yıllık eskidi artık satıp casper masaüstü bilgisayar alacaktım ama baktım all in one pc çıkarmış vede çok hoş görünüyor çok beğendim sizce almalı mıyım ? masaüstü ile aynı paraya geliyor ama ben görünüşe de önem veren biriyim masaüstünde kasa var biryere taşınmaz , gerçi buda taşınmaz ama yine daha iyi vede ben görüntüsünü çok hoş buldum , sizce almalı mıyım

Buda Linki :http://www.casperstore.net/?urun-2929-Casper-Nirvana-ONE-PC-NAD-345S-8L35P.html

Hocam bence almayın derim. Bu fiyata çok daha iyi bir bilgisayar alabilirsiniz diye düşünüyorum. Casper çok sakat mal çıkartıyor piyasaya..

• Arkadaşlar sagolun da ben ne masaüstü seviyorum ne notebook yani bunların ortası bu all in one pc , bu arada casper den gayet memnunum casper dizüstü var evimde hiçbir sorun çıkarmadı .
  • Genelde bu tarz ürünlere sıcak bakılmıyor performans kaygılarıyla ama bence tercih edilesi ürünler. Neden; kablo karmaşası yok düzenli duruyor. Görsel anlamda şık, az yer kaplıyor.Teknik olarakta o kadar vasat değiller. İhtiyaca yönelik internet film eposta gibi gündelik iihtiyaçları rahatlıkla karşılarlar. '' Teknik olarak bana yeterli, fiyat olarakta cebime uygun '' diyorsanız, neden olmasın..Güle güle kullanın :)

• hp ninde aio sistemleri var. bimekste görmüştüm, çok hoşuma gitmişti tasarımı.
    başka markaların çözümlerine de bakın.
  • All in one pc nedir ya? Bunun kasasi yok mu?
    Casper kalitesiz bir marka defalarca gordum sahit oldum. Daha bu sabah ayagimla biseye bastim baktim arkadasin F9 tusu

• bu fiyata bundan daha iyi masaüstü toplanamazmı ? alma bence. oyun oynamak istiyosan notebook a da bulaşma.En iyisi masaüstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit88

Genelde bu tarz ürünlere sıcak bakılmıyor performans kaygılarıyla ama bence tercih edilesi ürünler. Neden; kablo karmaşası yok düzenli duruyor. Görsel anlamda şık, az yer kaplıyor.Teknik olarakta o kadar vasat değiller. İhtiyaca yönelik internet film eposta gibi gündelik iihtiyaçları rahatlıkla karşılarlar. '' Teknik olarak bana yeterli, fiyat olarakta cebime uygun '' diyorsanız, neden olmasın..Güle güle kullanın :)

sağol seninle aynı özellikleri düşünüyorum , ekran kartı felan da benim için gayet iyi zaten :) bakalım daha nasıl yorumlar gelecek , herkese teşekkürler
  • sakın böyle bir hata yapma
  • up up up
  • Alınır o fiyata uygun :)
  • Alma bence. O fiyata çok daha iyi bir sistem toplanılabilir. Hem Casper markası sıkıntılı bir marka yaşattığı problemler ve garantisiyle. Yani o paraya alınacak bir ürün değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.