Şimdi Ara

All İn One Pc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şirket için All İn One Pc Almayı düşünüyoruz. Tavsiye Edebileceğiniz Bir Pc Varmı ? 1100-1400 Tl Aralığında masaüstü bilgisaytardan dahamı kullanışlıdır bu bilgisayarlar ayrıca kullanıcılardan yorumda bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: tanery_2

Şirket için All İn One Pc Almayı düşünüyoruz. Tavsiye Edebileceğiniz Bir Pc Varmı ? 1100-1400 Tl Aralığında masaüstü bilgisaytardan dahamı kullanışlıdır bu bilgisayarlar ayrıca kullanıcılardan yorumda bekliyorum..

all in one pc alınmaz parçaları upgrade edilmiyor, çok ısınıyor parasının hakkını vermez o fiyata masaüstü pc alırsan daha iyi perf. verir
  • quote:

Şirket için All İn One Pc Almayı düşünüyoruz. Tavsiye Edebileceğiniz Bir Pc Varmı ? 1100-1400 Tl Aralığında masaüstü bilgisaytardan dahamı kullanışlıdır bu bilgisayarlar ayrıca kullanıcılardan yorumda bekliyorum..

onun yerine monitör dahil basit bir sistem kurun 700tl-800tl gibi bir fiyata. geri kalan cebinizde kalsın. bu arada ne iş için kullanacaksınız?
  • Düzgün bir all in one pc 2000 liradan başlıyor malesef o fiyatlara işe yarar bir şey bulamazsınız. Size tavsiyem mini bir kasaya apu sistem kurmanız olur. Monitörlü şekilde o fiyattan daha ucuza halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

onun yerine monitör dahil basit bir sistem kurun 700tl-800tl gibi bir fiyata. geri kalan cebinizde kalsın. bu arada ne iş için kullanacaksınız?

ofis işleri için kullanılcak. ms office vb. yazılımlar kullanılacak oyun falan oynanmayacak ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

ofis işleri için kullanılcak. ms office vb. yazılımlar kullanılacak oyun falan oynanmayacak ..

kaç tane? klavye mouse dahil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.