KESIN YA KENDIN BU OYUNA ICINE EDENLERDENSIN YADA ONLARDAN ALIP SATIYORSUN.LARD ORC GLYPTODONT,SHADOW SHEKER VS SLOTLARIN ICINE EDILDI.KOXP DIZ BOYU 1 TANE BAN YOK.DAHA NE DIYEYIM.
gb yapmak için 8 pc ve kosper olmak yeterli o yüzden sınırsız.. sabahtan akşama kadar lard orc vb yaratıklara tecavüz ediyolar pis koxperler ya onlardansın ya onlardan alıyosun
bana dieste lazm
ufakda olsa oyundan önce girin trade den 21gb göstersin adamlarda 1 m yok gb satıyor bazıları en azından onlara karşı ufak bir önlem almış olursunuz
alan varsa yazsın bizde alalım havale ile
arkadaslar yerimi telefon numaramı herseyimi verdim sizce nekadar yalan olabilirim istanbulda olan varsa gelsin buyursun 1000 gb mi alır 50000 gb mi alır kac alırsa alır bu arada benim dediğim rakamı 8 pc koxp değil 100 pc ni koxpa bırak gene yapamassın styok sınırsızzz
quote:
Orjinalden alıntı: dangereux
arkadaslar yerimi telefon numaramı herseyimi verdim sizce nekadar yalan olabilirim istanbulda olan varsa gelsin buyursun 1000 gb mi alır 50000 gb mi alır kac alırsa alır bu arada benim dediğim rakamı 8 pc koxp değil 100 pc ni koxpa bırak gene yapamassın styok sınırsızzz
Ya bak hala sınırsınz diyor delirtecek beni.Bu dünyada sınırsız hiçbişey yok.Sen nasıl sınırsız satabiliyorsun.Güvenmeyin böyle tiplere canınız yanmasın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme