Şimdi Ara

ALL SERVER GB SATIŞIMIZ BAŞLAMISTIR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KESIN YA KENDIN BU OYUNA ICINE EDENLERDENSIN YADA ONLARDAN ALIP SATIYORSUN.LARD ORC GLYPTODONT,SHADOW SHEKER VS SLOTLARIN ICINE EDILDI.KOXP DIZ BOYU 1 TANE BAN YOK.DAHA NE DIYEYIM.
  • gb yapmak için 8 pc ve kosper olmak yeterli o yüzden sınırsız..
    sabahtan akşama kadar lard orc vb yaratıklara tecavüz ediyolar pis koxperler
    ya onlardansın ya onlardan alıyosun
  • bana dieste lazm
  • ufakda olsa oyundan önce girin trade den 21gb göstersin adamlarda 1 m yok gb satıyor bazıları en azından onlara karşı ufak bir önlem almış olursunuz
  • alan varsa yazsın bizde alalım havale ile
  • arkadaslar yerimi telefon numaramı herseyimi verdim sizce nekadar yalan olabilirim istanbulda olan varsa gelsin buyursun 1000 gb mi alır 50000 gb mi alır kac alırsa alır bu arada benim dediğim rakamı 8 pc koxp değil 100 pc ni koxpa bırak gene yapamassın
    styok sınırsızzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangereux

arkadaslar yerimi telefon numaramı herseyimi verdim sizce nekadar yalan olabilirim istanbulda olan varsa gelsin buyursun 1000 gb mi alır 50000 gb mi alır kac alırsa alır bu arada benim dediğim rakamı 8 pc koxp değil 100 pc ni koxpa bırak gene yapamassın
    styok sınırsızzz

Ya bak hala sınırsınz diyor delirtecek beni.Bu dünyada sınırsız hiçbişey yok.Sen nasıl sınırsız satabiliyorsun.Güvenmeyin böyle tiplere canınız yanmasın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.