gg derken arkadaslar gorusebilmeniz için tel ve msn adresini yazdım istanbul dısından almak isteyenler ister banka hesabına isterse postahaneden direk havale yoluyla alabilecekler...
quote:
Orijinalden alıntı: dangereux
gg derken arkadaslar gorusebilmeniz için tel ve msn adresini yazdım istanbul dısından almak isteyenler ister banka hesabına isterse postahaneden direk havale yoluyla alabilecekler...
Alıntıları Göster
gg = gitti gidiyor
All server diyosun sadece bir kaç serverın ismi geçiyor.Dahası sınırsız gb ne demek kardeşim.Ne yapıyorsunuz dupemu.Nasıl sınırsız gb satabiliyorsunuz.Geçende biri ismi lazım değil sınırsız satılır demişti sınırsız kişi hacke yedi.
quote:
Orijinalden alıntı: turanaway
gg = gitti gidiyor
Alıntıları Göster
ALL SERVER GB SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
böle yarı türkçe yarı ingilizce cümlelere sinir oluyorum. ya sırf türkçe yada sırf ingilizce yaz. aga clan pls demek gibi bişey oluyo bu
quote:
Orijinalden alıntı: snookey
ALL SERVER GB SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.
böle yarı türkçe yarı ingilizce cümlelere sinir oluyorum. ya sırf türkçe yada sırf ingilizce yaz. aga clan pls demek gibi bişey oluyo bu
Alıntıları Göster
gblerin kaynağı nedir açııklanırsa alıcısı daha fazla olur
quote:
Orijinalden alıntı: ImTheBoss
gblerin kaynağı nedir açııklanırsa alıcısı daha fazla olur
Alıntıları Göster
bumesajdan anlammamız gerekn şey nedir.
1. düpe bulundu 2. düpe bulunmuş gibi mesajlar yazıp piyasayı yükseltme girişimleri 3. nasıl olacağını bilmiyoruma am gb almaya calışanları dolandırmak veya hackleme girişimind bulunmak. 4. cafe olarak ticarete atıldık ucuz gb alıp pahalıya satmak 5. üzümünü ye bağını sorma
quote:
Orijinalden alıntı: altunga
1. düpe bulundu 2. düpe bulunmuş gibi mesajlar yazıp piyasayı yükseltme girişimleri 3. nasıl olacağını bilmiyoruma am gb almaya calışanları dolandırmak veya hackleme girişimind bulunmak. 4. cafe olarak ticarete atıldık ucuz gb alıp pahalıya satmak 5. üzümünü ye bağını sorma
Alıntıları Göster
5.
quote:
Orijinalden alıntı: IIPcSTrikEII
5.
Alıntıları Göster
bende logosda 5 6 gb alırım ama havale bana ters gelio ankara satmanın bir yolu yokmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: utharkruna
bende logosda 5 6 gb alırım ama havale bana ters gelio ankara satmanın bir yolu yokmu ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: utharkruna
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: altunga
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: altunga
GM ile anlasma yapanlar diger yerlere bayilik veriyorlar cok para akıyor bu ıste
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkb
quote:
Orjinalden alıntı: altunga
GM ile anlasma yapanlar diger yerlere bayilik veriyorlar cok para akıyor bu ıste
Alıntıları Göster
Nasıl sınırsız ?
Benim içime kurt düştü şahsen .
Ne güzel bende GB satan adam arıyordum .Acele ile girdim topice bi baktım "Sınırsız" yazıyor .Huylandım birden .