Şimdi Ara

Allah Aşkına Başkasının Arabasını Ödünç İstemeyin Artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Manuel araç süremeyen (özellikle belirtiyorum süremeyen, kullanmayan değil) şoförüm demesin , çocuklar da çarpışan araba kullanabiliyor , onlar kadar kullanır işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Anlamadığım nokta şu:

İş yeri bu adama araç vermiş. Neden mesela kendi aracınızla onun evine gidip, iş yerinin verdiği araçla öğretmediniz? Dile getirdiniz onlar mı kabul etmedi?

Etmediyse keşke öğretmeseydiniz.

En garantisi hastayım deyip geçiştirmek.

Kalitesiz csb ama yanlış forum

• Manuel araç süremeyen acemidir.

• Cidden toplum olarak en büyük sorunumuz hayır diyememek veya bunun için yukarıda yazanlar gibi bir neden uydurmak.

Geçmiş olsun hocam, üzüldüm sizin için.

• Yahu reddedin gitsin şu cimri herifleri.Ben de böyle parası olduğu halde pintilik edenlere uyuz oluyorum.Geçen tarcanların bir videosunda görmüştüm.Adam 500000 lik meesedese karter almamak için her tarafını kaynaklatmış.Bunlar zaten boşuna zengin olmuyorlar.Karı koca maaşınız var ama asgari ücretli adamın arabasını kullanmaya utanmıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arabamı ihtiyacı olan sevdiğim güvendiğim herkese verebilirim, kolay kolay sıkıntı etmem. Genelde de ödünç verdiğim kişiler layıkıyla kullanır ve asla beni üzmez. Zamanında çok arabasız kaldım kimseden isteyemedim belki ondandır bu durum:) Ama asla ve asla kapısında araba olan adama vermem hele hele 2 tane arabası varsa imkansız. Benim o kişiyi verecek tek bir cevabım olurdu" abi senin otomatik araçlardan birini satalım sana güzel bir manuel alalım hem sen hem yenge yavas yavas öğrenirsiniz " der geçerdim :)))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakınınca olur böyle şeyler.

Yalnız 5. viteste kaldırmaya çalışma konusunu ben anlamadım. Bunu hiç bilmeyen birisi yapmaz. Nasıl da acımasız biriymiş.

• anladığım kadarıyla seninle bu adam arasında karşı koyamayacağın bir mevzu var. adama hayır diyememişsin gelip burada konu açmışsın.

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt

o değilde benim araba 336.000 oldu bugün.   Öğrenmek isteyen biri gelince bahanemi buldum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.