Şimdi Ara

Allah belasını versin apaçilerin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
23.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene bir benzer olay başıma geldi bir grup keko sözde kurallarını üzerimde denemeye çalıştılar tabi ben alttan almayı sevmediğim için inadına üzerlerine gittim baktım bunlar çoğalıyor ben hazırladım kendimi artık dalıcam o sırada çevredeki komşular olayı görmüştü koşarak geldiler kavga etmekten son anda kurtuldum o gün orda kavga etsem şuan belki hayatta olmazdım. birde hepsi benden 2-3 yaş büyüklerdi ki (olay olduğunda ben 17 yaşındayım). Türkiye'de açılım maçılım hikaye önce bu kekoları temizlesinler sonra açılım yapsınlar.
  • En iyisini yapmışsın. benim ikâmet ettiğim yerde de böyle tipler vardı, 3 kişi yanlarından geçerken laf attılar bana buraya bir daha bakmayacaksın diye tabii korktum ne yalan söylüyeyim tamam dedim uzaklaştım arkamdan boş boş konuştular ama sesimi hiç çıkartmadım mecburum çünkü beni orada bıçaklayacaklar ya da çok kötü pataklayacaklar kavga nedir bilmeyen bir insanım neyse gidip av marketten gidip kurusıkı aldım merakım yok böyle şeylere ama mecbur kaldım 1 kaç gün belimde taşıdım fakat artık belimde gördüler mi bilmiyorum daha sonra hiç bulaşmadılar sadece bakıyorlardı ses dahi çıkartmıyorlardı zaten daha sonra bunlar bir çocuğu kaçırıp gasp etmişler ve dövmüşler 4 senedir hapisteler çete kurmak suçundan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

biber spreyi alacagım hayırlısıyla
    etkısını merak edıyorum nasıl acaba

Etkisi tarafımdan denenmiştir. Sakın alınca kapalı alanda sıkma, pişman olursun deyim gerisini sen anla.
    http://www.tekzen.com.tr/newsite/productdetial.aspx?stokkod=805163001

siparişi veriyim bari
    senin kullandığın bu mu acaba ?
    bu arada adamın burnuna mı yoksa gözüne mi nişanlamak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklynn -- 8 Eylül 2010; 1:30:45 >

• Sakaryadayım , başıma 1 kere geldiğini hatırlıyorm , ondada , kuzen onlara baktıgı için , '' gel bakıyım sn buraya '' ddiler. Tuttum kuzeni götürdüm mecbur.O da çok öncedendi.Haricinde Sakaryada hiç görmedim diyebilirim.Aslında çok fazla gezen biri değilimdir , ama yinede bna rastlamadı diyeyim.
  • kaçıcaksın bu adalet sisteminle kendi korusan bile suclu cıkabiliyorsun...

amip gibiler hepsinin allah belasını versin...

kız çocuğunu sokaga salamazsın bunlardan korkudan ...
  • Şimdi bunu yazıcam herkes bana yuklenicek ama ...
    O kesimin böyle yapmasının mantıklı açıklamaları var ,yıllarca gurbet yaşayıp ,12 saat calistirip 300 tl maaş alan ,sürekli eziqlenen ,imkan yetersizliğinden bir Balta'ya sap olamamış kesimin cocuklarida malesef böyle oluyor ,acıyorum ,her apaci gördüğümde TC den bı eleman daha eksildi diyorum ...
  • gaz gelsin bakalım denicem sagda solda
  • Aslıdna Suç Onların Olduğu Kadar Anne ve Babalarındada var halk arasında kazanıp kazanıp sokağa salıyolar türünde aileler yüzünden bu tür Cingan apaçi nesli ortaya çıktı...
  • Bu tür tipler günümüzde istemediğin kadar var. Polis falan pek işe yaramıyor polis ya bunları tanıyor yada karakola götürüp salıveriyor. Onu geçtim sizede takıyorlar şikayet ederseniz bu sefer daha çok uğraşıyorlar. Allah'a şükür hiç başıma gelmedi bir kaç kere geldiysede çevrede arkadaşlarım vardı pek yanaşamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Bovşer gereksiz insanları kendi hallerinde yaşasınlar.
    Benimde çok başıma geldi ama şimdi kavga etsem daha kötü olacak o adam çağıracak ben adam çağıracam iş büyüyecek hatta bu işlerin ölümle sonuçlandığı olaylar bile var.
    Sen en iyisini yapmışsın eve girmişsin.

Allah belasını versin apaçilerin

Bu resmi görünce hüzünleniyom ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

quote:

Benimde çok başıma geldi ama şimdi kavga etsem daha kötü olacak o adam çağıracak ben adam çağıracam iş büyüyecek hatta bu işlerin ölümle sonuçlandığı olaylar bile var.

Bu resmi görünce hüzünleniyom ya.

Hüzünlü bir resim gerçekten.

• Allah kimsenin basina vermesin
  •  Allah belasını versin apaçilerin

Al bundan bi tane sok burana bakalım ne yapıyorlar

Edit: Pardon bu dövmeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando2009 -- 8 Eylül 2010; 6:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando2009

Al bundan bi tane sok burana bakalım ne yapıyorlar

Edit: Pardon bu dövmeymiş

Oldukça işlevsel bir dövme
    Apaçi saldırısına karşı yanınızda biber gazı taşıyın.Göze veya burna hedef almanıza gerek yok,yüz bölgesine gelsin yeterli.Zaten 1mt hiç dağılmadan gidiyor.Olduğu gibi yığılır yere.(Etkisi parfüm diye kandırılan arkadaşın üzerinde denenmiştir)Ondan sonra sıra sizde,ne hıncınız varsa çıkarırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustall165 -- 8 Eylül 2010; 7:15:45 >

• Dostum yaptığın çok yanlış bir hareket dönüp yanlarına gitmen felan bizim buralarda bir laf vardır itle aynı çuvala girilmez diye sen itle aynı çuvala girmeye gidiyorsun o adamların hayattan bir beklentisi yok zaten uçmuşlar o anda çekip sana bi bıçak saplasalar? en iyi ihtimalle hayatta kalırsın ama belinde yada karnında bir bıçak yarası ile her eğildiğinde acı çekerek yaşarsın böyle tiplerin söylediği lafları duymamazlıktan gelmek gerek yaşın 21 imiş küçük sayılmazsın hareketlerinde ona göre mantıklı düşünerek olsun bir anlık birşey için acısını bir ömür sen çekersin

Dip not : kavga edecekseniz karşınızdaki kavga ettiğiniz kişinin sizin kadar kültürlü bilgili olmasına dikkat edin hayattan beklentisi olmayan insanlarla kavga ederseniz sonu sizin için kötü biter..

• quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Ulan sizin soyunuzu eşşek kovalasın. Bu herifler Türkiyeye yakışmıyor. Bize bir Hitler Lazım.

mavi gömlekli ersin korkut, kırmızı şortluda adanalıda oyanayan adama çok benziyor

• Beyler bırakın o hayatları gelin karadeniz tarafına ne apaçi var nede başka bişi . Millet saçını bile uzatana cins cins bakıyo :D korkudan gezemiyo çocuklar
  • böyle birşey mi

• bunlardan dikmen öveçlerde çokvar ben kekliklte oturuyorum orda fazla yok yada ben görmedim ama öveçlerdeki lisemin orda çokça buluna bilirokuldan çıkmak istemezsiniz sırf bunlar yüzünden
  • quote:

+1

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.