10 dk önce kuzenimin evine gelirken çöpün yanından geçiyordum 2 tane apaçi kılıklı dağlı çingene yolumda durdu bende yanlarından geçtım bı tanesı geldı pesımden nıye selam vermıyorsun dıye gıder yapmaya basladı bende elımdekı pcyı kaldırıma bıraktım gel bı sorun varsa cozelım dedım yanına arkadasıda geldı harekette bulunmasını beklıyordum fakat yaptıgı tek sey bos bakıslarla bakınmak
sonrasında ulan 2 kurusluk adamlar degılsınız cıkmısınız adama gıder yapıyorsunuz dedım dedıklerı ulan sen kac paralıksındı
sallamadım apartmana gırdım bunlardan bırının abısı gelmıs heralde apartmana gelıyordu benı bulmak ıcın sonun ıyı olmadıgını anladım ve eve gırdım kapıyı kapattım
sıze soruyorum bu ulke nereye gıdıyor cıgerı 5 para etmez adamlar mıllete satasıyor kendını bırsey sanıyor bela olmasalar adam toplamasalar hayatın samarını suratlarına yıyecekler fakat kendılerını nımetten sanıyorlar
sadece bir olay paylasmak ıstedım okuyana okumayana tesekkurler
Bovşer gereksiz insanları kendi hallerinde yaşasınlar. Benimde çok başıma geldi ama şimdi kavga etsem daha kötü olacak o adam çağıracak ben adam çağıracam iş büyüyecek hatta bu işlerin ölümle sonuçlandığı olaylar bile var. Sen en iyisini yapmışsın eve girmişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ali277
Bovşer gereksiz insanları kendi hallerinde yaşasınlar. Benimde çok başıma geldi ama şimdi kavga etsem daha kötü olacak o adam çağıracak ben adam çağıracam iş büyüyecek hatta bu işlerin ölümle sonuçlandığı olaylar bile var. Sen en iyisini yapmışsın eve girmişsin.
en son ilkokul 7'de kavga ettim olay büyüdü sonuçta dayağı yiyen biz olduk
adam çağıracak durumum yok tanıdığım kimse yok burada bazen okuyorum haberlerde adam yumruk attı öbürü düştü öldü felan Allah korusun fakat sureklı boyle bır olay basıma gelecekmıs gıbı hıssedıyorum
quote:
polisi arasaydın direk
quote:
,
quote:
Orijinalden alıntı: savarana
,
Alıntıları Göster
yaşları kaçta abi çağrıyolar iyi cesaret etmişsin yine helal
En iyisini yapmışsın. Böyle yapmakla itibarın zedelenmedi, arttı aksine.. İki tane serseri yüzünden hayatında derin yaralar bırakabilirdin..
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
En iyisini yapmışsın. Böyle yapmakla itibarın zedelenmedi, arttı aksine.. İki tane serseri yüzünden hayatında derin yaralar bırakabilirdin..
Alıntıları Göster
yaslar 17 - 18 olabilir
ben 21 ım su an
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih
Alıntıları Göster
Kendilerini birşey zannediyorlar resmen. Tek başlarına adam değiller, toplu olunca sallamayı biliyorlar. Arkalarına güvenip artistlik yapmak onlara kolay. Ama bu tip arkadaşlarım da var yani. Ama onları kişiliği oturmamış özentiler olarak nitelendiriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: brooklynn
yaslar 17 - 18 olabilir
ben 21 ım su an
Alıntıları Göster
hiç takma kafana onlar balon hepsi tek iğneye bakar fazlada bulaşma ziyan etme gençliğini
quote:
Orijinalden alıntı: Forerunner
hiç takma kafana onlar balon hepsi tek iğneye bakar fazlada bulaşma ziyan etme gençliğini
Alıntıları Göster
işim olmaz mümkün olduğunca uzak dururum zaten insan müsveddeleri
Hocam benzerı bır olay 1 ay once basıma geldı 5 kşı onumu çevırdı neyse br sekılde kurtuldum yoluma dvam ettım kontor aldım dukkandan cktm ne goruyum 10 ksı olmuslar lanet olsn ddm tekım ya tek 10 ksı ne dmek ya.hmen dukkana grdm adama ddm 10dk durablrmym burda o arada arkadaslarımı aradım saolsnlar geldlr hmen apaçılern ustesndn geldk ama hç ıstemzdm bole br olay olsun ama kavga yapmak zornda kaldk.lnet olsun apaçılere.telden yazdgmdan kotu oldu yazım k.bakmayn
quote:
Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç
Hocam benzerı bır olay 1 ay once basıma geldı 5 kşı onumu çevırdı neyse br sekılde kurtuldum yoluma dvam ettım kontor aldım dukkandan cktm ne goruyum 10 ksı olmuslar lanet olsn ddm tekım ya tek 10 ksı ne dmek ya.hmen dukkana grdm adama ddm 10dk durablrmym burda o arada arkadaslarımı aradım saolsnlar geldlr hmen apaçılern ustesndn geldk ama hç ıstemzdm bole br olay olsun ama kavga yapmak zornda kaldk.lnet olsun apaçılere.telden yazdgmdan kotu oldu yazım k.bakmayn
it sürüsü gibi çoğalıyor tek hücreliler normaldir
Hepsinin kökünü kurutacaksın. Böyleleri yüzünden ailemizle düzgünce gezemiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Baybars
Hepsinin kökünü kurutacaksın. Böyleleri yüzünden ailemizle düzgünce gezemiyoruz.
Git herhangi bir savunma sanatı öğreten bir yer varsa yazıl.Amacın dövmekse kick box falan iyi olur kendine güvenin gelir .
quote:
Orijinalden alıntı: Baybars
o apaçi dedigin insanların nereli oldugu az çok belli oluyordur.yaz istersen buraya
quote:
Orijinalden alıntı: TheRiverStyx
Git herhangi bir savunma sanatı öğreten bir yer varsa yazıl.Amacın dövmekse kick box falan iyi olur kendine güvenin gelir .
Alıntıları Göster
eğitimle ilgili bunlar anne ve babalara çok büyük işler düşüyor...
hergün kafalarına 1kutu jöleyi boşaltıp toplanıp cıkıolar dışarı ya kız kesiolar ya millete karışıolar hepside kendini birşey sanıyor hepsi sünepe kendilerini başka şekilde kabullendiremeyeceklerini biliyorlar o yüzden bu şeklde giyinorlar kendilerini kandırıyolar Gercektn ülke çok kötüye gidiyor