Şimdi Ara

ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalp krizi gibi miydi ve vücudun üst taraflarında mıydı ağrı?
  • Geçmiş olsun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun , böbrek taşı olabilir . 2 ay önce bende yaşadım dediğiniz şekilde uykudan uyandırdı çok kötü ağrıyordu ağrı kesici masaj falan derken geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktekc

Kalp krizi gibi miydi ve vücudun üst taraflarında mıydı ağrı?

Sol arkada tam kaburgaların bittiği yerde.
    Daha sonra devam ederken bir çizgi gibi karnın orta alt kısmına yayıldı.

• Çoğu arkadaşın da dediği gibi taş olması yüksek ihtimal ama burda asıl dikkat çekilmesi gereken sağlık sisteminin durumu. Çok övünülen sistem aslında çökmüştür. 57 kişi acilde sıra bekler mi? Adı üstünde acil!! Acil bekleyemeyecek kadar durumu kötü olan hemen müdahala gerektiren hastaların bakıldığı yere denir. Acile trafik kazası geçire, havale geçiren, tansiyon krizi, şeker koması, mide kanaması, astım atağı gibi hastaların gelmesi gerekli. Ama bizde nasıl kullanılıyor. Poliklinikte muayene ücreti vermemek için millet acile doluşuyor BEDAVA diye. Herkesi aile hekimi yaptıkları için acillerde doktor da kalmadığından bir doktor yüzlerce hastaya yetişmeye çalışıyor. Bir kalp krizi veya kalbi duran bir hasta gelse onunla uğraşmak müdahale etmek bir doktorun yarım saatini alır en azından, e yarım saatte de 100 kişi kuyruğa giriyor ondan sonra söylenmeler, tartışmalar, kavgalar başlıyor. Bize niye bakılmıyor, niye sıra gelmedi, doktor yok mu, daha ne kadar bekliycez vs.. Vatandaşa bu sistemle iyilik yapılmadı haberiniz olsun. Hakan bey zaten olayın vehametini anlamıştır. İşi acile düşenler rezaleti zaten görecektir... Hakan beye çok geçmiş olsun

• Her seferinde senin gibi biri up uzun olan ilk mesajı alintilayip konuyu gereksiz yere mobilde 3 - 5 sayfa yapmak zorunda mı...?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Hocam geçmiş olsun , böbrek taşı olabilir . 2 ay önce bende yaşadım dediğiniz şekilde uykudan uyandırdı çok kötü ağrıyordu ağrı kesici masaj falan derken geçmişti.

Ama taş düşmesi olsa hissederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir kere spazm geçirdim, gecenin 2'si hastaneye koştum (ümraniye devlet) kimsecikler kalmamıştı, ordaki röntgenci arkadaşım film çekti
    nasıl kıvranıyorum ama, sıra sorunu olmadığı için inleye inleye muayene oldum, ağrı kesici yaptılar kendime su itelemk etmek zorunda kaldım ama nafile
    bir saat yattıktan sonra geçti.

daha kötüsü ise annemi götürdüm bir iğne olmak için 2 saat bekledi. Bundan sonra nah devlet hastanesine giderim.
  • Biz de aynı durumu yaşadık acilde geçen aylarda, allah devlet hastanesine düşürmesin kimseyi.
  • geçmiş olsun.
  • acillik durumda acile gitmek ve orada bir sürü insanın içinde sıra beklemek çok saçma.Cidden 1 kere acile gittim acayip sinir oldum kıçım ağrıyor diye acile gelicekler neredeyse.O günden beri bir daha acile gitmem heralde ölüm durumum olmadan
  • Ben de anlatayım

Okuldan eve geliyordum serviste birden karnım ağrımaya başladı ama çok değil sancı gibi, geçer bir süre sonra dedim. Gittikçe arttı eve geldiğimde öyle böyle değil yerlere yatıcam artık o derece ağrıyor, zorla kapıyı açtım eve girdim. Karnımı açtım baktım, karnım adeta taş gibi olmuş kasılmış dokununca hissetmiyorum bile. Ağrı hala devam ediyordu gittim kusmaya çalışıyorum olmuyor, ağrıdan artık kendimi yerden yere vuruyorum (gerçekten). Boğazıma parmak attım kusamadım bir türlü. Annemi aradım işteydi hemen geldi hastahaneye falan gittik ama ağrı kesiliverdi yolda birden. Sanki hiç bir şeyim yok gibiydi. Hastahane de röntgen, tahlil bişiler yaptılar sonra eve gönderdiler tekrar ağrı- kusma olursa hemen gelin dediler. Eve geldim 1-2 saat sonra yine ağrı başladı aynı sabahki gibi ve sürekli kusuyordum. Kalktık tekrar hastahaneye gittik hemen aldılar muayene etmeye çalıştılar ama olmuyor karnım o kadar kasılıyor ki doktorlar muayene edemiyor, bana sürekli sakin ol falan diyorlar ben daha çok korkuyorum sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Serum taktılar 1 gün hastahanede kaldım. Ama sabah hastahanede yine ağrı başlayınca yoğun bakıma aldılar. 2-3 gün yoğun bakımda yattım sonra eve gönderdiler. Bu ağrının sebebini hala ne ben ne de doktorlar tam olarak biliyor Çok şükür şimdi bir şeyim yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.