Şimdi Ara

ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece yatağa girip uyumaya hazırlandığım esnada aniden sol böbreğimin hizasında müthiş bir ağrı başladı. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Baktım uyutmuyor hemen majezik adlı ağrı kesiciden içtim. Ama öyle bir ağrı ki yatakta duramıyordum. Ben de hemen sıcak kompres yapıp koltuğun önünde bacaklarım koltukta olacak şekilde sırt üstü yere uzandım ve kompresi sol böbreğime doğru bastırdım. Biraz rahatladım ama 1 saat geçmesine rağmen ağrı geçmeyince fitil aldım.

Yaklaşık 1 -1.30 saat sonra artık dayanamıyorum diyerek ambulans çağırdım. Gecenin 03:30 ünde ambulans geldi. Ben can havliyle ambulansa merdivenlerden koşarcasına inince şaşırdılar "Hasta sen misim?" Diye sordular. Ağrı okadar şiddetli ki gözümü açamıyordum.

Sonra ambulans ekibi tansiyonumu ölçüp "Senin durum ambulanslık değil. Zaten ağrı kesici de almışsın birazdan etkisini gösterir. Hastaneye yine de gitmek istersen atla arabana veya çağır taksi git" deyip bir belge imzalayıp gittiler. Öyle bir ağrı ki kızamıyordum onlara. "Keşke merdivenden ineceğime onları yerde yatarak bekleseydim" dedim kendi kendi me.

Eşime durumu anlattım "Yüzün bembbeyaz olmuş, arabayla gidelim acile" dedi.
    Hemen 9 aylık eşim direksiyona geçti ve en yakın devlet hastanesi acile gittik. Yanımıza da su aldık ben yolda içtim suyu. Çünkü dilim damağım konuşmamı engelleyecek kadar kuruyordu.

Hastanenin acilinde verdikleri sıra numarasında önümde bekleyen 57 kişi olduğu yazılıydı ve görünüşe göre doktorun başka bir acil işi olmalı ki yerinde yoktu, güvenlikte hastaları sakinleştirmek adına domtorcuğunun hangi koşullarda çalıştığını bekleyenlere anlatıyordu. Bu arada Ağrı şiddetli bir şekilde devam ederken karnımın orta alt tarafına doğru yayılmıştı.

Eşime "Boşver burada bana sıra gelene kadar ağrıdan ölürüm. Özel hastaneye gidelim" deim ve yakın olan özel hastaneye doğru yola çıktık. Tam özel hastanenin otoparkına girerken o müthiş ağrı bir anda kesiliverdi.
    Eşime durumu anlattım. Sonra tuvaletim geldiği için yine de parketmesini söyledim. Hastanenin tuvaletine girdim. Küçük yaparken hiçbir sorun yaşamadım ve doktora görünmeden eve döndük.

Allah bir daha böyle birşey göstermesin. İlk fırsatta doktora gideceğim. Ayrıca ambulans ve acil hizmetlerin halini görmek bende acı bir tecrübe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Böbrek taşı olabilir... Geçmiş olsun.
  • Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dün gece yatağa girip uyumaya hazırlandığım esnada aniden sol böbreğimin hizasında müthiş bir ağrı başladı. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Baktım uyutmuyor hemen majezik adlı ağrı kesiciden içtim. Ama öyle bir ağrı ki yatakta duramıyordum. Ben de hemen sıcak kompres yapıp koltuğun önünde bacaklarım koltukta olacak şekilde sırt üstü yere uzandım ve kompresi sol böbreğime doğru bastırdım. Biraz rahatladım ama 1 saat geçmesine rağmen ağrı geçmeyince fitil aldım.

Yaklaşık 1 -1.30 saat sonra artık dayanamıyorum diyerek ambulans çağırdım. Gecenin 03:30 ünde ambulans geldi. Ben can havliyle ambulansa merdivenlerden koşarcasına inince şaşırdılar "Hasta sen misim?" Diye sordular. Ağrı okadar şiddetli ki gözümü açamıyordum.

Sonra ambulans ekibi tansiyonumu ölçüp "Senin durum ambulanslık değil. Zaten ağrı kesici de almışsın birazdan etkisini gösterir. Hastaneye yine de gitmek istersen atla arabana veya çağır taksi git" deyip bir belge imzalayıp gittiler. Öyle bir ağrı ki kızamıyordum onlara. "Keşke merdivenden ineceğime onları yerde yatarak bekleseydim" dedim kendi kendi me.

Eşime durumu anlattım "Yüzün bembbeyaz olmuş, arabayla gidelim acile" dedi.
    Hemen 9 aylık eşim direksiyona geçti ve en yakın devlet hastanesi acile gittik. Yanımıza da su aldık ben yolda içtim suyu. Çünkü dilim damağım konuşmamı engelleyecek kadar kuruyordu.

Hastanenin acilinde verdikleri sıra numarasında önümde bekleyen 57 kişi olduğu yazılıydı ve görünüşe göre doktorun başka bir acil işi olmalı ki yerinde yoktu, güvenlikte hastaları sakinleştirmek adına domtorcuğunun hangi koşullarda çalıştığını bekleyenlere anlatıyordu. Bu arada Ağrı şiddetli bir şekilde devam ederken karnımın orta alt tarafına doğru yayılmıştı.

Eşime "Boşver burada bana sıra gelene kadar ağrıdan ölürüm. Özel hastaneye gidelim" deim ve yakın olan özel hastaneye doğru yola çıktık. Tam özel hastanenin otoparkına girerken o müthiş ağrı bir anda kesiliverdi.
    Eşime durumu anlattım. Sonra tuvaletim geldiği için yine de parketmesini söyledim. Hastanenin tuvaletine girdim. Küçük yaparken hiçbir sorun yaşamadım ve doktora görünmeden eve döndük.

Allah bir daha böyle birşey göstermesin. İlk fırsatta doktora gideceğim. Ayrıca ambulans ve acil hizmetlerin halini görmek bende acı bir tecrübe

İlk olarak geçmiş olsun , Siz yinede bir kontrole gidin.

• Hayatımda (37) daha önce böyle birşey yaşamadım.
    8 yıl önce sağ böbreğimde bir sızı olduğu için tanıdık vasıtasıyla acilde ağrı kesici iğne yapıp 1-2 saat dinlendirmişlerdi. Doktor spazm demişti taş yoktu.
    Ama dün geceki ağrıyı daha önce hiç çekmedim.

• quote:

Hayatımda (37) daha önce böyle birşey yaşamadım.
    8 yıl önce sağ böbreğimde bir sızı olduğu için tanıdık vasıtasıyla acilde ağrı kesici iğne yapıp 1-2 saat dinlendirmişlerdi. Doktor spazm demişti taş yoktu.
    Ama dün geceki ağrıyı daha önce hiç çekmedim.

Cok buyuk gecmis olsun Ustad konuya bekleniyorsunuzhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85880490&p=3&f=603

• Bir de ağrı ilk başladığımda istemsiz bir şekilde titreyip üşüdüm. İlerleyen saatlerde ağrı şiddetli bir şekilde devam etti ama titreme ve üşüme geçti. Ağrı şiddetlendiğinde kusacakmış gibi hissettim ama kusmadım.
    İdrar problemi yaşamadım, sanırım taş veya kum olamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir de ağrı ilk başladığımda istemsiz bir şekilde titreyip üşüdüm. İlerleyen saatlerde ağrı şiddetli bir şekilde devam etti ama titreme ve üşüme geçti. Ağrı şiddetlendiğinde kusacakmış gibi hissettim ama kusmadım.
    İdrar problemi yaşamadım, sanırım taş veya kum olamaz.

Gecmis olsun usutmus olabilirsin ama yine se bi doktora gorun ustad

• taş olması yüksek ihtimal.. idrar problemi olması şart değil.. böbrekten çıkıp üreter denilen yol ile ilerleyerek mesaneye yani idrar torbasına düşmüştür.. ağrının birden kesilmesi öyle düşündürdü. kesin tanı için ultrasyon ve tahlil şart.. geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perus -- 31 Aralık 2013; 10:28:43 >
  • Hocam gecmis olsun. Allah beterini yasatmasin.
    Sunu merak ediyorum ambulansi cagirdiginiz icin sizden herhangi bir ucret talep edildi mi?
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    ambulans için ücret talep edilmez.. ambulansın hizmetlerinin çalışma düzeni olay yerine gelip ilk müdahale bulunması ve hastanın hastaneye en kısa sürede nakil edilmesi.. hastanın nakil edilen sürede müdahaleye gereksinim duymasıdır..
  • Geçmiş olsun hocam. Yİne de bir görünmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

ambulans için ücret talep edilmez.. ambulansın hizmetlerinin çalışma düzeni olay yerine gelip ilk müdahale bulunması ve hastanın hastaneye en kısa sürede nakil edilmesi.. hastanın nakil edilen sürede müdahaleye gereksinim duymasıdır..

adamı alıp götürselerdi bari boşa benzin yakmazlardı
  • hocam buyuk ihtimalle tas var ama umarim boyle birsey yoktur, yasadim ordan biliyorum. Doktorlara agri kesici vurun diye yalvardigimi hatirliyorum.

• epilepsiyi araştırın
  • OLAY HANGİ ŞEHİRDE YAŞANDI?
  • Kist falan olabilir dikkat et.
  • Bobrek tasidir. Kontrol ettirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

Ayrıca şu acil servislerle ilgili son günlerde baya bi şikayet okuyorum.
  • mide ağrısıysa besin zehirlenmesinden olabilir banada bi kere oldu gece ağrıdan uyandım ama nasıl bir sancı giriyor mideme anlatamam dayanılır gibi değildi tuvalete çıktım bikaç kere sodalar ağrı kesiciler derken bastırdım ağrıyı ama allah göstermesin gerçekten iğrençti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.