Şimdi Ara

insignia ve inanılması zor bir kazadan kurtuluş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüylerimi diken diken eden bir kazanın detaylı fotolarını biraz evvel opel insignia club sayfasına ekledim.

kaza
    Belçikada oluyor ve insignia yolda giderken bir tır arkadan çarpıp insignia'yı öndeki tırla sıkıştırıyor ve eziyor, yaklaşık 30 metre bu şekilde sürükledikten sonra diğer araçlara çarparak duruyor. arkadan çarpan tırın sürücüsü hastanede ölmüş ancak insignia'nın sürücüsüne birşey olmamış. fotolardan da görüldüğü üzere sürücü biraz da şanslıymış ama ncap testlerinden beş yıldız almasının ve 8 hava yastığının da hayatında etkisi büyük.bir fotoyu da buraya ekliyorum, diğerlerinihttp://opelinsigniaclub.wordpress.com/2009/07/30/insignia-ve-inanilmaz-bir-kaza/ adresinden bakabilirsiniz... (fotolara tıklayınca büyük resimlerde insan hayatının ne kadar detaylarda sakı olduğu anlaşılıyor)

insignia ve inanılması zor bir kazadan kurtuluş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 5 Ağustos 2009; 16:22:21 >

• allah kurtarmış. arkadaki tır şoförü nasıl ölmüşki acaba.
  • opelinsignia.com'daki habere göre 12 değil 8 hava yastığı varmış
  • Resime bakınca İnsignia'daki adamın kurtulmasını EuroNcap'den ziyade şansına bağlıyorum.Yoksa böyle kazaların 100'ünden 90'ı en azından ölümle sonuçlanır.
  • Çok kötü olmuş
  • hayatta kalması bir mucize
  • ncap güvenliğiyle alakası yok.tırın kıçı adamı teğet geçmiş.Allah hepimizi korusun bu tür kazalardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

opelinsignia.com'daki habere göre 12 değil 8 hava yastığı varmış

rainbow05 doğru yazmış ben nereden aklımda kaldıysa 12 hava yastığı yazmışım...
    düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

allah kurtarmış. arkadaki tır şoförü nasıl ölmüşki acaba.

Aynen, Insignia olmasının bunda çok önemli bir faktör olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir D sınıfı güncel araç da aynı şekilde olurmuş zira bütün yolcu kısımları ezilirken şans eseri sürücü kısmı tam ezilmemiş. Şans eseri kurtulmuş yani.
  • Tam bir mucize.
  • vade gelmemiş
    (fakat araç kuş serisi toros vb olsaydı )
    quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Tam bir mucize.
  • tır şöförü kalpten ölmüş galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Resime bakınca İnsignia'daki adamın kurtulmasını EuroNcap'den ziyade şansına bağlıyorum.Yoksa böyle kazaların 100'ünden 90'ı en azından ölümle sonuçlanır.

En azından ölümle sonuçlanır derken...
  • gerçekten büyük mucize

isterse araçlar 8 yıldızlı olsun tırın veya otobüsün altına girmek bambaşka

belki de tır şoförü direksiyon başında vefat etti ve kaza da bu yüzden oldu kim bilir
  • Bu kazadan kurtulan kişinin ölmemesinin sebebi vadesi yetmemiş adamın daha ondan. Yoksa böyle bi kazada ne insigna ne de mercedes s serisi fark eder. Resmen pestil etmişler. Haa şu da var tabi ki, elbette ki insigna'nın güvenlik aparatları kazada şoföre yardım etmiştir. Tebrikler Opel ayrıca eğer ki ciddi bi ölümü önleyebildilerse...
  • ne alakası var ncap yıldızıyla adama birşey olmaması.

o zaman yan tarafta oturan ne olacaktı? oraya 5 yıldız vermemişler mi?

böyle saçma bir yorum duymadım yaaa...en sağlam araba volvo bile parçalanıyor buna mı birşey olmayacak
  • ncap testlerinde bu tarzda bir çarpışma testi olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası

hatta testteki çarpışma açılarından hiç biri tutmuyor.

kazadan kurtulmuştur tamam, ama hiç mi koluna bacağına kafasına bir şey olmamış? insignia bu kadar mucizevi bir araç mı?o da insan yapısı sonuçta
  • N cap testinde bu tarz kazalara göre test yapılsa kaç yıldız alırdı acaba? Bayaa sert bir kaz olmuş.

Vade gelmedikten sonra silindirde geçse bişey olmaz..
  • Şanslıymış araba önemli tabi ama bu büyük bir kaza burada şans azalıyor.
  • Bence araçla çok alakası yok yani elbette var ilgisi ama insignianın sağlamlığından değilde sürücünün şansından gibi geldi bana çünkü sürücü koltuğuna bakıldığında aynen duruyor ezilme vb. birşey yok görünüşe göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.