Şimdi Ara

Allah gönlünüze göre versin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bilmiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum ne anladin ne demek istedin hicbir sey anlamadim nerden boyle seyler cikardin acaba

• alperen.md kullanıcısına yanıt
    Bunu zaten biliyorum hocam ama su ana kadarki hayatimizdaki onemli noktalardan zorluklardan biriydi bu sinav

• quote:

Orijinalden alıntı: Varcot01

Tamam dostum ne anladin ne demek istedin hicbir sey anlamadim nerden boyle seyler cikardin acaba

[ " Forumda bile kaç intihar konusu gördüm.Bunları değerli eğitimcilerimiz görse ve eserleri ile gurur duysa keşke. " /b]

Bunu kastettim.

• valla kardeş bende mezunum sen bunlara kayıp diyosan ben ölmüşüm demektir
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Dostum tabiki herkesin farkli sikintilari olmustur zaten amacim kendi sikintilarimi belirtmekten ziyade insanlarin yasadiklari sikinti sonucu ne kadar yiprandiklarini anlatmak

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    Asil amacim egitimcilere giydirmek degil herkesin belli bir siniri vardir ve ben su an bu siniri asamam yani sisteme kizmak yerine calismam lazimdi ve oyle yaptim her sey bittikten sonra sistemi elestirmem daha rahat ve mantikli olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Varcot01

Asil amacim egitimcilere giydirmek degil herkesin belli bir siniri vardir ve ben su an bu siniri asamam yani sisteme kizmak yerine calismam lazimdi ve oyle yaptim her sey bittikten sonra sistemi elestirmem daha rahat ve mantikli olurdu

Tebrik ederim. Çok bilinçli bir gencsiniz. İlerde mesleğinizin sağladığı yaşam standartını görünce gençliğimde iyiki çalıştım diyeceksiniz. Sonuçta ders calismasanda gençlik geçiyor. Şimdi asgari ucretle gecinenler gençliğine dönse 100 kat fazla çalışır dersine. Çünkü genclikte ders calisilirken çekilen sıkıntı, lşsiz olma veya 1400 lira ile gecinmenin verdiği sıkıntı yanında hafif kalır.

• Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum umarım mutlu olursunuz. Sakarya'yı bıraktım ve mezuna tekrar kalma kararı aldım. Yarından itibaren çalışmaya kesinlikle başlıyorum. Fakat kafama takılan bir problem var. Bir program hazırladım, programa uyarsam çok çok iyi gideceğimi düşünüyorum ama programa uymak o kadar da kolay değil gibi. Program şöyle;
    https://i.hizliresim.com/YNNmZA.jpg

Böyle 1 haftada ne kadar konunun biteceğine dayalı bir program. (Buradan örnek alarak hazırladım bu programı;https://forum.donanimhaber.com/dev-ders-plani-full-surec-kaynaklar-eklendi-ege-bilgisayardan-tip-fakultesine--78922015 )

Programa uyulur uyulmasına da ben şu an bir işte çalışıyorum ve Eylül sonuna kadar çalışmak zorundayım. Günde 6-7 saat boşluğum olabiliyor. 1 haftada da hem bu konuları çalışıp hem testlerini çözebilir miyim? Zor gibi duruyor ama benim yine de umudum var. Sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marchegiani -- 9 Temmuz 2017; 16:6:49 >

• Marchegiani kullanıcısına yanıt
    neden olmasın hocam bitebilir ama ben program konusunda pek yetkin biri değilim
  • İnşallah hepimizin istediği gibi olur arkadaşlar

• hocam benim için de zor bir sene oldu, ama ben sizin gibi 1k ya çekemedim. Ygs 8k benim. Lys de daha ileri çekerim diye umuyorum. Hayırlısı böyleymiş. Psikolojik açıdan çok farklı deneyimler yaşadım. Yaşamadan anlaşılmaz. Siz de muhakkak yaşamışsınızdır.
    Hepimiz için hayırlı olur inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.