Şimdi Ara

Allah günah yazmasın, bu ne çirkinlik... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam siz memur veya öğretmen değil miydiniz, diğer başlıklarda bunu epey övmüştünüz de. Tüccarım diyorsunuz şimdi de, tam anlamadım. Aracınız hayırlı olsun bu arada.

Alıntıları Göster

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Fazla kafa yorduklarından batırmışlar bu kadar detaya gerek yok, görüntü kirliliği yapıyor

Son benzinli arabalar bunlar, elektriğe dönünce zaten hepsi yumurta olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Fotoğraf veya sanal ortamdan hoş durmuyor hatta itici bir his yaratıyor ama gerçekte gördüğünüzde birazda gözünüz alıştığında o kadarda kötü değilmiş ya diyorsunuz.

Şuanda Türkiye'ye deli gibi bu tampon ve ızgaralardan ithal ediliyor. Standart M paket tampon ve ızgaralar çıkarılıp yerlerine bunlar ekleniyor. Özetle araç sahipleri ve belirli bir kesim bu tasarımı benimsedi bile.

İlk görünce de çirkin geliyor gözünüzün alışması lazım.

• Şuan ki yapısıyla çok çirkin olmuş umarım yollarda görmeyiz
  • Çirkin olan ne ben onu anlayamadım. Ömrünüz boyunca alamayacağınız araba belkide. Yani beğenmiyorsanda almazsın. Bence çirkin olan konu başlığı. Click bait amaçlı atılmış ve başarmış.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Bana böyle teklif sunsalar ve alıp sadece bunu kullanacaksınız satıp başka bir model alamazsınız deseler. Önünü sökerim öyle gezerim anasını satayım nasıl bir ön bu. Konu sahibinin koyduğu iki resim arasında fark göremiyorum.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Bunu görmemiştim, süper düşünmüşler yeminlen oraya doğru gidiyoruz. Hapishane parmaklıklarinin içindeymisiz gibi araç yapacaklar bu gidisle.

• x2yk X kullanıcısına yanıt

Ben ömür billah alamayacağım için sorun yok knk..

• Ben beğendim
  • Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Diyeceklerim bu kadar.
  • Abisi bırak yapsınlar 2030 da benzinli araçları daraltırlar 2050 de üretim bandını kapatırlar 2100 yılında sıfır fosil yakıt olur.
  • Isı olmayınca kalorifer gibi araba önünden kurtuluruz.
  • Tasarımdan anlamayanlar da işte böyle gelip mok atarlar 😉
  • Bence haksızlık yapıyorsunuz, sağdaki(alttaki) o kadar çirkin değil. Araba bayağı çirkin ama.

• bence harika bir tasarım.

• VW'den gerisi "çöp"  

• Bu konudan çıkaracağımız ders; bmw mühendisleri araba yapmayı bilmiyor ve zevksiz insanlar. Halbuki forum ahalisine sormaları gerekirdi. En iyisini onlar bilir.

• Kızgın, asabi görünümlü far şekilleri yıllarca moda olmaya devam ediyor. Bu tasarım, bu moda ne zaman son bulacak merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.