Şimdi Ara

Allah her şeyi nasıl biliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HADO kardeşim tamam filozof olmaya çalışıyorsun ama filozoflukla şairliği karıştırıyorsun .... platondan aristoya descartesten wittgenstein a bir sürü felsefi metin okuduk az çok ne dediğini anladık seni anlayamıyoruz ...demek ki sende sorun var.Lütfen ayzdıklarını mantık kuralları çerçevesinde temellendir öyle yaz.
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    ilgi için teşekkürler.

açıkçası filozofluk gibi bir iddiam yok bu bilinsin isterim.

kutsal kitaplar konusu benim hassas alanım. insanı artık tanıyoruz(m) elimden kaçamaz.

ayrıca kendisini savunacak ALLAHU tealadan başkası olmayan bir kişinin arkasından konuşulunca da biraz ayarım kaçar.

.........................

şu dünyada eş...in kı...a sokulacak yüzlerce ateist varken -ve ben özellikle onları öne sürerken- hakkında bilgi sahibi olunmayan ancak nasılsa fikir sahibi olunmuş yok efendim o dedesinden duymuş ki rahmetullahi aleyh o da nenesinden anlamış ki radıyallahu teala anh ha işte o varya kuddise-i sirrihu peygamber demiş ki....... denen anlatılara bakılarak fikir beyan etmeye darılıyorum.

bilim çağında dedikoducu hatunlar gibi kulaktan kulağa oynamanın ne esprisi var bunu anlamadım.

ateist argumanın semavata attığı her çamurun aslında bizatihi kendi vasıfları olduğunu, fikir ide töz veya adı her neyse -başlığında- kendi vasıflarını diynsel tematiğe yapıştırmaya çalıştıklarını bilmiyor muyuz? biliyoruz.

ancak bir şey diyor muyuz? hayır. niye? çünkü gerek yok.

..........................

mantık konusunda ise mantık benim işim. eskiden çok mantıklı değildim denebilir ancak yazdıklarımın hepsi uçuk kaçık!!! dense bile mantığın ta kendisidir. emin olun öyle.

..........................

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.