Şimdi Ara

Allah'ın adaleti geldiğinde EGONLA beraber defolup gideceksin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • er yada geç gelecek ona şüphemiz asla yok.. ve ozaman seni ne balların kurtaracak , ne egon kurtaracak , nede sırf kendini haklı göstermek uğruna sırf kendi hataların yanlışların fantazilerin kurmarların konuşulmasın diye ; "Başlangıcımız iyi olmadı ama ne kadar olaylardan sıyırmaya, ayırmaya, korumaya da çalışsak, demek ki etkilendiler" diyerek ukrayna maçı sonrası üzerine UTANMADAN çamur attığın bu futbolcular... insanda biraz olsun utanma olur be yazıklar olsun!

şimdide sevinmeye devam et bakalım.. daha nekadar sevineceksin görücez merak etme.

• Kendi yanlışlarını oyunculara yıkmış bir de yok olaydan etkilenmiş falanda. Şansa 3-2 bitse maç bu sefer futbolda şansa inanmam diye egosunu kabartacaktı Allah'ın egoisti.
  • Zaten onu Allah koruyor mevcut hükümeti koruduğu gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 7 Ekim 2016; 0:37:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraydaki yeniçerileri ne zaman takımı sabote edip Rikerinki yollatır o da o zaman milli takımı bırakır.
  • "köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı" bir çin atasözü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

"köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı" bir çin atasözü...

Yağmış, artık nasıl dua ettiyse etli kemik yağmış

• dua edenler belli koçum sende muhasebesini yap oturduğun yerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dua edenler belli koçum sende muhasebesini yap oturduğun yerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman gelmesin o adalet milli takımda kalsın bizden uzak olsun.
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    "Akıl fukara olunca fikir ukala olurmuş " bir Türk ata sözü .

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Yahu bu forum adamı zorla savunulması için teşvik ediyor, bu adam Galatasaray'da td görevi yaparken Federasyon gel başımıza td ol dedi mi ? dedi...Bu adam o kadar boşta td varken istendi mi ? istendi...

Öyle yada böyle bu ülkenin en başarılı td'sini mevcut kulübünden, milli takıma gelmesinin bedeli vardır. O şartlarını ortaya koydu, kendi mi kabul etti Federasyon mu ? Federasyon etti öyle değil mi ?

Şimdi bu primde Fatih Terim'in suçu nedir, ben onu anlayamıyorum ?

Sen çalışmaya başladığın zaman işyerin bak sana bu kadar para ve üstüne böyle prim vereceğiz diyecek, sonra sen primi ve maaşı alınca sana atar yapacaklar ... Sen ne yaparsın ?

Kardeşim tff ve medya zamanında Galatasaray uçarken bu adamı milli takıma kitlemek için kuzuyu oynadı, şimdi Fatih Terim'le işleri bitti çakalı oynuyorlar...Sizde çanak tutuyorsunuz.

Fatih Terim başından beri ne kazanacak belliydi, ne diye şimdi gündem oluyor ya ?

• Şu adamı Milli Takım ve GS almasın, işsiz kalır, net.
  • quote:

quote:

Yazik omur boyu calissan alamayacagin bir meblag icin seviniyorsun ya diyecek bir sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

Yahu bu forum adamı zorla savunulması için teşvik ediyor, bu adam Galatasaray'da td görevi yaparken Federasyon gel başımıza td ol dedi mi ? dedi...Bu adam o kadar boşta td varken istendi mi ? istendi...

Öyle yada böyle bu ülkenin en başarılı td'sini mevcut kulübünden, milli takıma gelmesinin bedeli vardır. O şartlarını ortaya koydu, kendi mi kabul etti Federasyon mu ? Federasyon etti öyle değil mi ?

Sen çalışmaya başladığın zaman işyerin bak sana bu kadar para ve üstüne böyle prim vereceğiz diyecek, sonra sen primi ve maaşı alınca sana atar yapacaklar ... Sen ne yaparsın ?

Kardeşim tff ve medya zamanında Galatasaray uçarken bu adamı milli takıma kitlemek için kuzuyu oynadı, şimdi Fatih Terim'le işleri bitti çakalı oynuyorlar...Sizde çanak tutuyorsunuz.

Fatih Terim başından beri ne kazanacak belliydi, ne diye şimdi gündem oluyor ya ?

Keşke dün gece paratorunun basın toplantısıni dinleseydin, seni ters köşeye yatırmış.

"Sözleşme şartlarindan haberi yokmuş"

"Tazminat koydurtmamis"

"Milli takımda prim meselesini doğru bulmuyorum, ama federasyon böyle karar almış"

Madem doğru değil neden ekibiyle beraber 7.5 Milyon tl almış

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

quote:

Yazik omur boyu calissan alamayacagin bir meblag icin seviniyorsun ya diyecek bir sey yok.

bir daha oku kardeşim

• _PoSEİDoN_ kullanıcısına yanıt
    Damlaya damlaya gol olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

Keşke dün gece paratorunun basın toplantısıni dinleseydin, seni ters köşeye yatırmış.

"Sözleşme şartlarindan haberi yokmuş"

"Tazminat koydurtmamis"

"Milli takımda prim meselesini doğru bulmuyorum, ama federasyon böyle karar almış"

Madem doğru değil neden ekibiyle beraber 7.5 Milyon tl almış

Tamamda kardeşim Fatih Terim'in bu mevzuda suçu ne ? Onu soruyorum, bana onun cevabını ver ?

Verilen parayı neden almasın ya ? Bir sebep söylesene bana ? Bu adamın öyle yada böyle sözleşmesi var, bunu federasyon yaptı ve kimse federasyona fatih hocaya sözleşme yapmalısın demedi...

Bana burada Fatih Terim'in suçunu söyle ?

Birde doğru düzgün cevap veremeyince çocukluk yapacaksan, yazmayayım karşımda adam var diye adam gibi yazmaya çalışıyorum.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bütün problem yalan konuşmasi, ve hesap vermesi gerekirken konuyu mazluma çekmesi.

Hayrullah neden 460.000 tl prim aldı.

Bunun cevabını verecek.

• quote:

Bütün problem yalan konuşmasi, ve hesap vermesi gerekirken konuyu mazluma çekmesi.

Hayrullah neden 460.000 tl prim aldı.

Bunun cevabını verecek.

Tamamda kardeşim bunun hesabını vermesi gereken yer Federasyon, Fatih Terim değil ?!

Ben başından beri söylüyorum, Fatih Terim'i kulüp çalıştırırken bile rahat bırakmayıp alacak kadar gözünü karartan federasyon hiç suçlu değil, Fatih Terim para aldı diye suçlu ?

Kardeşim kasa federasyon, paraları veren sözleşme yapan federasyon...Terim'i şimdi medya ve federasyon ortaya attı, bütün suçlu terim olsun deniyor.
  • Çıkardığı ilk 11, oyuncuları oynattığı mevkide hata yok tabi.

TURNUVAYA ÜLKECE HAZIRLANAMADIK diyen bir adamdan bahsediyoruz. Ne bekliyorsunuz.

Para, Para, Para...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.