Şimdi Ara

Allah korusun, bu ne biçim Epica kazasıdır böyle? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

burdan ders çıkarmak lazım
    chev almayın aldırmayın

neden!!!... yaşam kabinine birşey olmamış...önemli olan arabanın bizi mümkün mertebe koruması değil mi!...
    bu araçta görevini yerine getirmiş. vee emekliliği hak etmiş....

haklısın bu kadarını düşünemedim , ama ne bileyim komşumda aveo var kaza yaptı perte çıktı
    sol bacak diz kapağı kıkırdaklarını kaybetti doğru düzgün yürüyemiyor.

• bu arabaya edeceğim masrafla aynı paraya kusursuz az km li istediğim rengini alırım
  • alan adam parça parça saar dedikleri gibi 15 binden fazlada etmez bence zaten şişirmiştir fiyatı bilerek yerlerse diye.fiyat perfonrmans olarakda iyi araçlar.kısa bir bloğa girmiş gibi duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

chev almayın aldırmayın

neden!!!... yaşam kabinine birşey olmamış...önemli olan arabanın bizi mümkün mertebe koruması değil mi!...

haklısın bu kadarını düşünemedim , ama ne bileyim komşumda aveo var kaza yaptı perte çıktı

komşunuza gerçekten üzüldüm, geçmiş olsun.
    ama duruma göre, aveo içinde değilde başka bir araçta da olsa aynı olayın olma ihtimali herzaman vardır...

bu olayda motor tüm boşlukları doldurarak sıkışmış. tabir yerindeyse, neredeyse cama kadar girmiş
    ama A sütunu ve ön göğüs koltuklara yaklaşmamış. bu darbeye göre iç kabin durumunun iyi olduğunu düşünüyorum.

yüzlerce-binlerce yaralanmalı yada ölümlü kaza meydana geliyor...hemde her marka ve her sınıfta...
    bu durumda hiç bir markaya-araca binemez duruma gelmemiz gerekirdi....

• quote:

quote:

quote:

quote:

chev almayın aldırmayın

komşunuza gerçekten üzüldüm, geçmiş olsun.
    ama duruma göre, aveo içinde değilde başka bir araçta da olsa aynı olayın olma ihtimali herzaman vardır...

bu olayda motor tüm boşlukları doldurarak sıkışmış. tabir yerindeyse, neredeyse cama kadar girmiş
    ama A sütunu ve ön göğüs koltuklara yaklaşmamış. bu darbeye göre iç kabin durumunun iyi olduğunu düşünüyorum.

yüzlerce-binlerce yaralanmalı yada ölümlü kaza meydana geliyor...hemde her marka ve her sınıfta...
    bu durumda hiç bir markaya-araca binemez duruma gelmemiz gerekirdi....

allah korusun , allah tüm şöförlere bundan daha beter bi kaza vermesin.
    dediğin gibi marka ve model düşünülmemeli
    hemen mesajımı editliyorum , chev'e haksızlık olmasın .

• Per araç uzmanı olaraktan söylüyorum bu araç 20.500 tl alınırsa 35 e anca çıkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Per araç uzmanı olaraktan söylüyorum bu araç 20.500 tl alınırsa 35 e anca çıkar :)

Hakikaten uzman konuştu, alıp toplamayı düşünenlere diyecek birşeyin var mı üstad?
  • Yapımı hızlandırılırsa 2 2.5 ay sürer düşüncesindeyim ayrıca bu arabaya verilebilecek en fazla para 11.000 12.000 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Yapımı hızlandırılırsa 2 2.5 ay sürer düşüncesindeyim ayrıca bu arabaya verilebilecek en fazla para 11.000 12.000 :)

Sen tecrübelisin tabii artık
  • Adamda satamayacağını bildiği için sonuna teklif verebilirsiniz demiş
  • ekmeklik arabadır

Yalnız ilk kazasıymış beyler, o yüzden alınır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.