Şimdi Ara

Allah olmasaydı zalimlerden kim intikam alacaktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zeus ne güne duruyor mübarek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odin
  • Zalimler de olmayacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Zalimler de olmayacaktı.

Aga bee

• Zalimlerden intikam alan var mı ? Zaten bu sınav mantığına uymaz.İstediğin günahı işleyebilirsin bu dünyada hiçbir karşılığı yok.Olan mazlumlara oluyor.
  • Kimse! Ve o zaten yok! O halde zalimler bizler olmalıyız!
  • selena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldüğümüzde bir hiç olacaksak o zaman herkese tecavüz edeyim gittiğim kalabalık yerlere bomba yerleştirip toplu katliam yapayım nasıl olsa sonra intihar eder sonsuz bir uykuya yatarım çok mantıklı dimi vicdan sahibi olsam ne fark eder öldükten sonra kimin umrunda sonuçta sonsuz uyku halindesin bilinçte olmaz harbiden bunu mantıklı mı buluyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: getugly99

Öldüğümüzde bir hiç olacaksak o zaman herkese tecavüz edeyim gittiğim kalabalık yerlere bomba yerleştirip toplu katliam yapayım nasıl olsa sonra intihar eder sonsuz bir uykuya yatarım çok mantıklı dimi vicdan sahibi olsam ne fark eder öldükten sonra kimin umrunda sonuçta sonsuz uyku halindesin bilinçte olmaz harbiden bunu mantıklı mı buluyorsunuz ?

Oda senin karakterini gösteriyor işte hocam yani ceza almayacağını bilsen ilk işin demekki önüne gelene tecavüz etmek olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

quote:

Öldüğümüzde bir hiç olacaksak o zaman herkese tecavüz edeyim gittiğim kalabalık yerlere bomba yerleştirip toplu katliam yapayım nasıl olsa sonra intihar eder sonsuz bir uykuya yatarım çok mantıklı dimi vicdan sahibi olsam ne fark eder öldükten sonra kimin umrunda sonuçta sonsuz uyku halindesin bilinçte olmaz harbiden bunu mantıklı mı buluyorsunuz ?

Oda senin karakterini gösteriyor işte hocam yani ceza almayacağını bilsen ilk işin demekki önüne gelene tecavüz etmek olucak.

Alıntıları Göster
    Kafalar pırıl pırıl

Öldükten sonra bir hiç olacaksan bu dünyada karakterinin hiçbir önemi yok yani bilincin olmayacak sonsuz uyku, ulan ben ne karaktersizmisim be ne yaptım dünya da öyle diyemeyecen bunu düşünemeyeceksin

• YalamaYapanVida kullanıcısına yanıt
    Benim burda bahsettiğim karakter meselesi felan değil yanlış düşünüyon

Bu dünya da her pisliği yapan kişi ile iyilik yapan kişilerin öldükten sonra aynı durumda olması mantıksızliği

Yani ben öyle dedim diye direk ceza sistemi olmasa tecavüz edecem anlamında değil

• Adalet, intikam, zalimlik bunlar tamamen bizim empati kurabilme yeteneğimizden, duygularımızdan geliyor. Gerçekte böyle şeyler yok, tamamen beynimizde. Tabi ki beni bir yakınımın başına bir şey gelse böyle rahat konuşamazdım ama objektif bakacak durumda da olmamış olurdum.

Zalimlerden intikamı alması gereken devlettir. Bizim stresimizi alarak, bizi bu ağır yükten kurtararak bize bir hizmet yapmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Men Milk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ok.Sildim.
  • Onlaraın doları varsa bizim de allahımız var dostlar
  • quote:

Benim burda bahsettiğim karakter meselesi felan değil yanlış düşünüyon

Bu dünya da her pisliği yapan kişi ile iyilik yapan kişilerin öldükten sonra aynı durumda olması mantıksızliği

Yani ben öyle dedim diye direk ceza sistemi olmasa tecavüz edecem anlamında değil

"Öldüğümüzde bir hiç olacaksak o zaman herkese tecavüz edeyim gittiğim kalabalık yerlere bomba yerleştirip toplu katliam yapayım nasıl olsa sonra intihar eder sonsuz bir uykuya yatarım çok mantıklı dimi vicdan sahibi olsam ne fark eder öldükten sonra kimin umrunda"

Hocam mesajınızı doğru anladığımı düşünüyorum.

• quote:

Cezayı çekebilirse burada çekecek.Cezayı burada çekemezse yaptığı yanına kar kalarak ölecek.

Bana soracak olursan sırf bir insanın "kafir" olduğu için dünyada iyilik yaptığı halde cehennemlik olacağı bir şeye inanmak çok daha mantıksız geliyor.Bu tabi inanç meselesi.İsteyen isteği şeye inanır,iyi hissetmek için de kendini kandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 13 Ağustos 2018; 18:8:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.