Bildirim
Allah Rızası İçin Bakın Yaa ! :(
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
digimonsupport@wemadeusa.com
adresine mail at kardeşim ama ingilizce yaz -
Deneyeceğim çok saol kardeşim :) -
Konuşma konusunda shoot mu atamıyosun yoksa normal General mı konuşamıyosun
Shoot için (Küçük Ekrandaki Yeşil Yazılar) 41+ olman lazım
General için sınır yok. :) -
Haa Birde Cash i hangi sistemle aldın ? Paypal--Wall-E--Moneybookers...?? -
quote:
Orijinalden alıntı: qqahmetqq
digimonsupport@wemadeusa.com
adresine mail at kardeşim ama ingilizce yaz
+1 -
Visa/Mastercard İle aldım -
hangi oyun bu ? link varsa atarmısın -
Maalesef kredi kartıyla almadığım için bilgi veremiyorum :( -
Ben seni facebook'ta ekledim lemperor kabul et oradan konuşalım .
Adı Berk soyadımı gizli tutuyorum baş harfi Yani : Berk G.
Ekle -
kredi kartıyla aldıysan direk gelir gelmemişse ya alamamışsındır yada problem çıkmıştır kart ekstrene bak alım varsa wemade le görüş kart ekstreni kontrol edemiyorsan(mesela yaşın küçük yada kartın yok diye ananın kartı çalıp yapmışsan) direk wemade e aldım ben nie gelmedi die at almışsan verirler almamışsan böyle bişe yok derler -
Anamın kartıyla aldım ama ektraya bakabilirimde nasıl bakacağım ? -
facede eklemiyorum temiz tutmaya çalışıyorum :D -
elektronik gönderip yaptıysan emailden bakarsın yapmadıysan anandan izinli aldıysan ona de ekstreyi aldınmı almadıysa gidip bankadan alabilirsin elektronik gönderim yapmamışsa yapmak için genede bankaya gitmen lazım o yüzden gizli yaptıysan wemade e de aldım gelmedi die(not: paypaldan aldıysan onaylamadan alışveriş yapamazsın, moneybookers ta da ilk alımdan sonra kontrol etmesi lazım kimlik kontrolü ananın nüfus cüzdanın fotosunu çek moneybookersa yollarsan kilidi kaldırırlar alış veriş için) digimonsupport@wemadeusa.com olması lazım emaili buna yaz de gelmedi die (emaili kontrol et yanlış hatırlıyor olabilirim)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X