Şimdi Ara

Benim Neyim Var Allah Aşkına Yorum Yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben normal bir insan değilim. Yıllardır bazı tuhaf hastalıklarım var. Artık dayanamaz noktaya geldim.

Babamı kanserden kaybettim 15 sene önce. O dönemde babamın gözümün önünde erimesi beni 12 yaşında panik atak hastası yaptı. Vefat etti edecek korkusu sonucu ben bir gün sınıfta boğuluyor gibi oldum ve o gün bu gündür iyi değilim. Sonunda babam vefat etti bende panik bozukluk kalıcı oldu.

İşin çok kötü tarafı yakında baba olacağım.

1- Yolda yürürken bazen başım dönüyor gibi oluyor. Anlık düşmeyeyim diye bi yerleri tutuyorum aniden.

2- Bazen anlık olarak yürürken düşecek gibi hissediyorum sonra anlık geçiyor.

3- Zaman zaman dünya ayaklarımın altından sanki kayıyor. O an sağlam pak atak geçiriyorum. Soğuk soğuk terleme kalp krizi geçirme dünyadan kopma korkusu.. 5 dakka kadar sürüyor sonra geri dönüyorum.

4- Uçakta kapalı alanlarda çok yükseklerde dizimin bağı çözülüyor bildiğin yürümek için ayağımı zor atıyorum. Aklımı dağıtmak için saçma sapan şeyler düşünüyorum yada bir şey dinliyorum.

5- Bazen öyle içim geçiyorki şekerim düştü sanıyorum şeker tansiyon normal çıkıyor.

Özetle o kadar kalitesiz bir hayat yaşıyorum ki hiç bir zaman güçlü hissedemedim. Bu arada bunları çevreme hiç yansıtmıyorum eşim de dahil anlamıyor tam olarak. Sadece panik mi geldi diyor…

7 Sene önce yolda adım atamaz haline bile gelmiştim.

Bazen cipralex içtiğimde kendimi biraz daha iyi hissediyorum o bu hormanları bastırıyor bir süre ama o da üç hafta sonra nefes problemine yol açıyor.

Özetle ben mahvolmuş gibi hissediyorum. Bu arada işlerim iyi aylık gelirim net 400K’nın üzerinde bu halde para kazanabilecek işlerde iyiyim. Ama hayatımın çoğu eziyet içinde geçiyor.

Bir akıl verin… dayamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çok ağır şeyler yaşamışsın.
    Uzman filan değilim. Ama baban seni bir yerden izliyor olsaydı, geçmişi unutup güçlü dimdik ayakta olmanı isterdi. Geçmişi aşıp onun yüzünü güldürmeyi hedefle.
    Umarım atlatırsın.
    Gelirin bir hayli yüksekmiş. Keyif almaya çalış. Doğaya kaç ara sıra.
    Ben de bütçem olursa bir ATV alıp Ara ara dağ bayır gezmek istiyorum. Hatta kafa dengi bir ekip olursa çok keyifli olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MurexThedesa M kullanıcısına yanıt
    Babaniz için Allah rahmet eylesin, yaşadıklarınız çok zor. Size tavsiyem öncelikle ölümü kabul edin. Bu gerçeklikle savaşmak zor olan. Ve eskiler der ki; Ölüm geldi cihâne, baş ağrısı bahane..
    Allah sevdiklerinizle saglikla bir ömür gecirmeyi nasip etsin size..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Allah bi yerden alır bi yere verir derler ya senin durumun tam bu deyim gibi. Bu tarz psikolojik sorunları aşmak zor.
    Tv de görmüştüm bi anne vardı bebeği evinde merdivenlerden düşüp ölmüştü kadın o merdivenleri hiçbir şekilde çıkamıyordu. Denediğinde nefes alıp vermesi hızlanıyordu bayılacak gibi oluyordu. Bu sebeple evin üst katını kullanmıyordu sanırım. Her neyse o programda en son o kadını bu problemden kurtardılar. Merdivene çıkıp zor da olsa orda beklemesini istiyorlardı. Bunu sürekli gittikçe daha şiddetli şekilde yapa yapa kadını o merdivene alıştırdılar. En son yine ufak bi şeyler hissettiğini söylüyordu ama artık çok daha hafifti. Sen de muhtemelen üzerine gitmelisin. Sanırım başka çaresi yok böyle çözülüyor. Lakin etrafındakilere söylememen yanlış. Bence eşine söylemesende bi arkadaşına anlat durumu ve birlikte ara ara üstüne gidin bayılma durumu filan olursa arkadaşın gerekeni yapsın diye. Ben olsam eşime söylerdim ama senin belkide kendine göre sebebin vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Korkum şu ki bu artık bana psikolojik gibi gelmiyor. Beynimde bi sorun olabilir artık diye düşünüyorum. Hiç bir zaman tam uyanık bir halde değilim ve bu halde çok uzun süre yaşayabileceğim gibi gelmiyor. Herhangi bir takıntım pişmanlığım unutamadığım bir depresyonum da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 26 Şubat 2024; 0:36:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ahahaha şaka gibi ya.

Gidip mr çektir madem, burdan sana nasıl bir teşhis koymamızı bekliyorsun ki? Çekap yaptır. Efor testi filan derken belli olur zaten. Psikolojik mi, fizyolojik mi çıksın ortaya.

Forum yazaralarından nasıl bir beklentin var? Anca "gafaya takma, geçer yiğenim geçer" minivalinde şeyler söyleyebiliriz .

• Halbuki arkadasin geliride iyiymiş buradan medet umucagina iyi bir doktora yada psikologa görünse daha iyi olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tamamen psikolojik bence

en iyisi bi doktora görünün tam kontrol yaptırın

• tansiyon şeker vardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.