Şimdi Ara

ben anlamadım anlayan varsa bi baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün 2. el forumda bir vatandaş ile aramızda geçen özel mesalşamlar. bunu anlayabilen varsa bana açıklayabilr mi?

harmek, zıbıkçı, tarafından okundu.
    zıbıkçı Er YENİ ÜYE 8 sa. önce pasam sagol cok civik davraniyorsun fazla sulanip ayran olmadan yandan yandan bir git bakayim yavsak samimiyeti hic sevmem
    olur ha anlamazsan diye baktim ogretmenmissin tanidigim hc bir ogretmen yari cahillikten oteye gitmemisti zaten varsayilan olarak da anensefaliktir
    bu arada engellendin senin gibi veledle ugrasamam

zıbıkçı Er YENİ ÜYE 8 sa. önce paÅŸam saÄŸol çok cıvık davranıyorsun fazla sulanıp ayran olmadan yandan yandan bir git bakayım yavÅŸak samimiyeti hiç sevmem

harmek Yüzbaşı 8 sa. önce :) ssd icin salt 145 ten vereyim yada onercegin urun varsa takasta olabilr.

zıbıkçı Er YENİ ÜYE 8 sa. önce :) kısmet diyelim o zaman

harmek Yüzbaşı 8 sa. önce salt alicam. onceasusu satmam lazim ama ardından salt alicam:)

zıbıkçı Er YENİ ÜYE 8 sa. önce fiyat gayet uygun salt nakit alacaksan sana 50 liralık bir indirim yapabilirim

harmek Yüzbaşı 8 sa. önce anladim elinde neler var baÅŸka? hp yi begendim ama fiyat yuksek geldi. ona uygun birsey dersen alabilirm yada masa ustu ile takas yapabiliriz.

zıbıkçı Er YENİ ÜYE 8 sa. önce bende notebooklar var ve satiyorum notebook ihtiyacim yok

harmek Yüzbaşı 8 sa. önce laptob ile bendeki casper ultrabook u takas nasıl olur?

zıbıkçı Er YENİ ÜYE 8 sa. önce yok netbook dusunmuyorum takasta elinizdeki ssd diski sayabilirim ama netbook yaramiyor

• anlayamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizde cinssiniz.
    Adam takas istemedikçe boş muhabbet yapmışsın o da saçmalamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasam sagol cok civik davraniyorsun fazla sulanip ayran olmadan yandan yandan bir git bakayim yavsak samimiyeti hic sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 11 Eylül 2014; 8:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

İkinizde cinssiniz.
    Adam takas istemedikçe boş muhabbet yapmışsın o da saçmalamış.

sonuçta ticaret yapılıyor oda karlı bende karlı olmasını istiyorum ama benim yazdıklarımdan nasıl bir yaklaşımda bulundu anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.