Şimdi Ara

Allah Rızası için Bilenler Yardım Etsin Şu Kalp Ağrısına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 15 yaşında lise öğrencisiyim 1.5 aydır kalbim sıkışıyor ve son 20 gündürde çarpıntı yapıyor kalp sıkışması için doktora gittim ekg çekildim hiçbirşey yok dedi devam ederse çocuk kardiyolojisine görünün dedi bende göründüm kan verdim röntgen çekildim ve yine normal dediler ama tiroid bezimmi hormonumu ne çalışmıyormuş öyle dediler, kalp çarpıntısı için gittim yine ekg çekildim birşey yok sorununuz psikolojik olabilir psikoloğa görünün dedi randevu aldım doktorla görüşecem. Ve şuan hala 5 dakikada bir göğsümün sol yan tarafında koltuk altımın oralarına doğru ağrı giriyor ve sol kolumada gecıyor ara sıra çok korkuyorum Allah Rızası için sizde birşey söyleyin Öleceğim veya Kalp Hastasıyım diye çok korkuyorum hergün dua edıyorum bıktım artık :(

• Geçmiş olsun kardeşim.

Kalp sıkışması ve çarpıntısı hissini yaşayan birçok kişi Kalp Doktoruna gidiyor ve testlerden temiz çıkıyor. Psikolog için randevu almışsın. Muhtemelen sana Panikatak teşhisi konulacak. Çarpıntı, terleme, ateş basması, üşüme, nefes darlığı, boğulma hissi, titreme, baş dönmesi, göz kararması, bulantı ve bedende uyuşma hissi bu hastalığın en büyük belirtilerindendir. Sıkıntılı ve telaşlı bir karakter isen bu hastalığa yakalanma ihtimalin daha da fazla. Her Panikatak hastası kalbinde sorun olduğunu sanır, öyle hisseder ama kalbinde aslında sorun yoktur. O yüzden sen içini ferah tut, sabırla ve ısrarlıca dua etmeye devam et. Tahminim doğru çıkarda Panikatak teşhisi konulursa beni bilgilendir, sana bazı tavsiyelerde bulunmak isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 11 Şubat 2014; 20:48:03 >
  • tamam çok teşekkür ederim. 17 şuabatta randevum var hangi teşhis koyulursa size söylerim bana bilgi verirsiniz değilmi ? size çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.