Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en iyisi hangisi?
    APPLE iPad Mini A5 mi ? yoksa IPAD3 MINI
    hangisi daha iyi ?
  • Allahim insanlara yaptiklarindan habersiz olduklari seyler yaptirma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash destek için puffin browser kullanabilirsiniz
    onun dışında şu anda en güçlü ipad modeli ipad air dır resmi apple store da 1200-1300 tl arasında satılıyor diye hatırlıyorum
  • çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih1756

çok sağol

ne demek her zaman istediğiniz soruyu sorabilirsiniz ama şöle söliyim dediğim puffin browser paralı bir uygulama 3,5 tl fiyatı olması lazım ve ve flash ta o kadar performanslı değil
  • Ne biçim bi flood yapmışsın kardeş ya adam akıllı 1 kez yaz bekle ya acelen ne yok yok yüklenirmi yok açarmı google'a sorsaydın keşke harbiden oha böyle soru olurmu dedim ilk başta. O dediğin market yüklenmez . Puffin browser flash videolarıda oynatabilir bunun gibi bir kaç browser daha var flash açan araştır biraz araştır.
  • Herkes kısmen haklı olarak gırgır geçmiş. Eğer trollük yapmıyorsan teknolojiden uzak olmana naboş tepkiler vermişler.

Sana şu kadarını söyleyeyim: Bütçen varsa kesinlikle iPad Air al ve 3-4 sene sorunsuzca kullan. Morpa sitesini de şimdi jailbreak diyeceğim ama ilk etapta jb yapman mümkün olmadığından jailbreaksız olarak Puffin Browser adlı tarayıcı uygulamasıyla rahatlıkla açar ve tüm özelliklerini kullanabilirsin. Özellikle wifide hiçbir sıkıntı çekmezsin. 3G kullanırsan orda cihazın ve hattın çekim gücüne bağlı olarak ufak tefek sıkıntılar, daha doğrusu yavaşlıklar yaşayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer flash desteği arıyorsan android tablet alıp apk yüklemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.