Şimdi Ara

Allah Rızası İçin Tv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 2 aydır deli gibi tv araştırıyorum, araştırdıkça açıkçası işin içinden çıkamıyorum. 1 ay sonra düğün var oturma odasına bakıyorum televizyonu. 2.500 - 3.000 TL arası 47 / 50 ekran tv önerisi verebilecek arkadaşlardan ricam olacak bir an önce bana yardımcı olmaları için.

Genelde tv kanal izlenecek ama ben daha çok haricihardiskten film, dizi izleyeceğim.
    En kısa zamanda umarım değerli bilgilerinizi paylaşırsınız.

LG markasına çok bakınıyorum bu benim için dezavantaj farkındayım ama LG 50LB670V modeli kafama yatmış durumda ama ileride pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum. Sonuçta 3000 TL gibi bir fiyatı gözden çıkarıyoruz ve birçoğumuza göre bu fiyat yüksek diye düşünüyorum.

Şimdiden gelecek yorumlara teşekkürler...

Hayırlı Kandiller Bu Arada..

• aklına koyduğun tv'lerin forumdaki yorumlarını araştırmanı tavsiye ederim. bu sorunun tek bir cevabı olsa piyasada başka tv satılmazdı. hepsinin iyi/kötü yönleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FuaTT kullanıcısına yanıt
    Elbette tek bir cevabı olmaması bu kafa karışıklığını yaratıyor. Ben en azından benden daha iyi, bilgili kişilerin yorumlarını tavsiyelerini bekliyorum.
  • samsung düşünüyorsan h7000 ve üstü bir model bak. önceliğin ekran büyüklüğü değil görüntü kalitesi olsun. ekran büyüdükçe görüntü kalitesi düşer bunu da hatırlatayım.

• Ben 10 gün önce Hepsiburada dan 50ETW60 aldım. Bazı arkadaşlar 50 hz olduğundan görüntüsünden emin olamamışlar ancak ben gerçekten çok memnunum. Pasif 3d, yazılımla 600hz görüntü, smart uygulaması beklediğimden dah gelişmiş, googleplayden remote 2 programını indirdim harika çalışıyor. Altyazı büyütülemiyormuş ben hala altyazılı film izleyemedim bilmiyorum. Mümkünse marketlerde görüntüsünü de gör. Belki kara vermende yardımcı olur.
  • Kardeşim tavsiyem Lg 47LA740 S
    Fiyatıda düştü, iki hafta önce aldım teknosadan harika bi tv
    Epey araştırdım ve eşe dosta tavsiye edilecek bi tv:)👍👍

• 55LA660S ya da 55L640S AL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG 47LB670V
    LG 50LB670V

Bu modeller hakkında ki görüşleriniz neler. Özellikle 50LB670V çok konuşuluyor. Paneli hakkında. 47LB670V arasında fark var mı?
  • LG 50LB670V

fiyat 3000 tl'nin üzerinde olmamak kaydıyla tam alınacak tv
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.