Şimdi Ara

Allah Rızası için yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 7:1 spear a donuyorum 16 lwlım sımdı 6 str vercem dımı ? ve cold acıyormuyum suan fıre var bende acıosam hangı skıllerını acıccam? ve produc gıyıorm sorun olur mu?

• Biraz düzgün yazarmısınız ? Anlaşılmıyor
  • bak aklın karışacaksa yeni char aç.. nivlam.rev6.com sana yardımcı olur.(int-str hesaplar) 7.1 olacaksan Fire açmaya değmez.. Ama açıcaksan Fire Cold Heuksal olacaksın yada.. Cold Light Heuksal (ama Tavsiye etmem ben)
  • 2lvl: i-i-i
    3lvl: i-i-i
    4lvl: i-s-i
    5lvl: i-i-i
    6lvl: i-i-i
    7lvl: s-i-i
    8lvl: i-i-i
    9lvl: i-i-s
    10lvl: i-i-i
    11lvl: i-i-i
    12lvl: i-s-i
    13lvl: i-i-i
    14lvl: i-i-i
    15lvl: s-i-i
    16lvl: i-i-i

5str vereceksin yani 17lvl: s-s-s 18lvl s-s-i 18lvlde verdiğin intten sonra 6tane daha int verip normal olarak devam edeceksin.

Hybrid spear yapacaksan elinde iki seçeneğin var biri cold heuksal light diğeri de cold heuksal fire. Hangisini seçeceğin konusunda yanlış bilgilendirme yapmak istemediğimden yorumu diğer arkadaşlara bırakıyorum.
  • cold heuksal fire dediginiz hem cold acıp hem fire mi acıcam peki elimi ne olark yakıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman222

cold heuksal fire dediginiz hem cold acıp hem fire mi acıcam peki elimi ne olark yakıcam?

Attack istiyorsan fire yakacaksın, defans istiyorsan cold yakacaksın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

cold heuksal fire dediginiz hem cold acıp hem fire mi acıcam peki elimi ne olark yakıcam?

Defansla cold imbuesunun alakasını pek çözemedim Cold sadece freeze statu verir atak yönünden zayıftır. Fire de atack yönünden güçlü + her birim zamanda imbuenun leveline bağlı olarak fire damage verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

Defansla cold imbuesunun alakasını pek çözemedim Cold sadece freeze statu verir atak yönünden zayıftır. Fire de atack yönünden güçlü + her birim zamanda imbuenun leveline bağlı olarak fire damage verir.

Yok yok defansla alakası olduğu için söylemedim el parlatmayı. Karşıdaki mob u dondurduğu için ve attağını yavaşlatıp, azalttığı için kendisini koruması yönünden defans terimini kullandım. Yoksa bende biliyorum el parlatmanın defans vermediğini : ) ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.