Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkkan03

logaritma , karmaşık sayılar

NAHsıl oluyor o iş ?
  • Ikinci dereceden denklem, Polinom, Diziler, matris determinant, logaritma, eşitsizlikler. Bunlar tamamen bağımsız konular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

Ikinci dereceden denklem, Polinom, Diziler, matris determinant, logaritma, eşitsizlikler. Bunlar tamamen bağımsız konular.

polinomda çarpanlara ayırma var buram buram :D iyi düşünerek cevap verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

quote:

Ikinci dereceden denklem, Polinom, Diziler, matris determinant, logaritma, eşitsizlikler. Bunlar tamamen bağımsız konular.

polinomda çarpanlara ayırma var buram buram :D iyi düşünerek cevap verelim

Polinomda çarpanlara ayırma yok. Ikinci dereceden denklemlerde biraz var ama çarpanlara ayırma ygs konusu zaten. Bu arada bağımsız konulara toplam çarpımı da ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loftyrant -- 13 Mayıs 2014; 0:14:43 >
  • Bu arada çarpanlara ayırma bilmeyen adam lysde 15 net yapamaz. Bilgin olsun. Dost acı söyler.

• Bu arada lafımı geri aldım polinomda da tek tük varmış çarpanlara ayırma

• quote:

Bu arada lafımı geri aldım polinomda da tek tük varmış çarpanlara ayırma

Polinom,2.dereceden denklemler,eşitsizlikler çarpanlarına ayırma üstüne kurulu konular

orta seviye çarpanlarına ayırma bilgisiyle yukarıdaki 3 konuyu halledebilirsin buda 6 net demek buna ek olarak matris,logaritma,dizi seride biraz daha bağımsız konular

• Olum siz neyin kafasini yasiyinuz matamatik boyle mi calisilir. Butun konular bir biriyle alakali sayilir. Heleki gecen sene ki gibi bi sinav yasamisken bunlari yartismak sacma.
    Kardesim lys mat calisacaksan polinomlardan baslican gidebildigin yere kadar. Ama mayisin sonuna kadar. haziranda konu calisilmaz cumku. Haziranda denemeye abanacan bu is boyle.

• quote:

Bu arada çarpanlara ayırma bilmeyen adam lysde 15 net yapamaz. Bilgin olsun. Dost acı söyler.

Farkındaysan konuları bilmediğimi falan yazmamışım orada. Çarpanlara ayırmayı biliyorum, sadece tekrar yapmak için az zamanım var ve zaman almayan birbiriyle ilişkisi olmayan konuları bu yüzden sordum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.