Bildirim
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Diziler ve Seriler, Trigonometri -
logaritma , karmaşık sayılarquote:
Orijinalden alıntı: Neuroxena
Diziler ve Seriler, Trigonometri -
quote:
Diziler ve Seriler, Trigonometri
bu konular ne kadar sürede biter? -
Adam trigonometri demiş :) karmaşık sayı demiş la karmaşık sayı trigonometri olmadan olmaz trigonometri lys trigonometri ygs ve ilk okul olmadan olmaz diziler demiş ondada gene terim sayısı falan varda o olabilir logaritma da olabilir ( l t i ÖTV olmadan lys mat zor ) -
quote:
Orijinalden alıntı: allahımgooolll
quote:
Diziler ve Seriler, Trigonometri
bu konular ne kadar sürede biter?
Sana bağlı bilemem ama kendime göre değerlendirirsem Trigonometri tamamen 2-3 güne biter, diğeri kısa zaten birkaç saate biter. -
quote:
Orijinalden alıntı: elkarun
Adam trigonometri demiş :) karmaşık sayı demiş la karmaşık sayı trigonometri olmadan olmaz trigonometri lys trigonometri ygs ve ilk okul olmadan olmaz diziler demiş ondada gene terim sayısı falan varda o olabilir logaritma da olabilir ( l t i ÖTV olmadan lys mat zor )
Karmaşık sayı trigo olmadan olmaz mı ? :) Tamam küçük bir kısmına trigo lazım. Yarıım açıyıda ezberlesin bi zahmet :) -
logaritma toplam çarpım ikisini bir arada bitirebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkkan03
quote:
Adam trigonometri demiş :) karmaşık sayı demiş la karmaşık sayı trigonometri olmadan olmaz trigonometri lys trigonometri ygs ve ilk okul olmadan olmaz diziler demiş ondada gene terim sayısı falan varda o olabilir logaritma da olabilir ( l t i ÖTV olmadan lys mat zor )
Karmaşık sayı trigo olmadan olmaz mı ? :) Tamam küçük bir kısmına trigo lazım. Yarıım açıyıda ezberlesin bi zahmet :)
yarım açı falan o kadarını biliyorum ya -
takip -
quote:
Orijinalden alıntı: chealin
logaritma toplam çarpım ikisini bir arada bitirebilirsin
kaçar soru geliyor bunlardan yaklaşık? -
Kardeş karmaşık sayı trigonometrinin en zor alt başlığı gibi bir şey trigonometri deki her şeyi kullanmak zorundasın arkadaş doğru bilgi alsın arkadaş Sanada şunu derim zaten 11 i ygs düzeyi çıkacak onları yap bir kasta kolay gelen soruyu yap fazla konuda çalışma aşinalık kazan kolay çıkarsa en azından aşinalık kazandığın konudan hemen çözersin -
quote:
Kardeş karmaşık sayı trigonometrinin en zor alt başlığı gibi bir şey trigonometri deki her şeyi kullanmak zorundasın arkadaş doğru bilgi alsın arkadaş Sanada şunu derim zaten 11 i ygs düzeyi çıkacak onları yap bir kasta kolay gelen soruyu yap fazla konuda çalışma aşinalık kazan kolay çıkarsa en azından aşinalık kazandığın konudan hemen çözersin
mat2 çalışma mı diyosun yani kardeş? -
toplam 3 4 tane anca. Bence sen bşla trigonometriye kadar 10. sınıf konularını bitir en azından 4 tane konu bir şey yok hem de kolay -
yok kardeş çalışta yani şöyle misal sen şimdi toplam çarpım formüllerini bilmiyorsun onlara bi bak zaten k k2 k3 gibi ihtimaller var toplamda çarğımdada 1-2 kural var ama kalkıpta ben o konuyu 1 gün çalışıyım üstüne 20 test çözüyüm yapma şöyle formüllere göz at hafızana atmaya çalış üstüne 1 test çöz geç yani 2-3 konu bitireceğine 8-10 konuya bak aşinalık kazan biraz geç soru geldiğinde bildiğin 1-2 yolla yapamya çalışırsın yapamassan geçersin hem 8-10 konudan toplam 10 soru çıksa 3-5 kolay olsa çözersin 3konu çalışsan 3 soru çıksa diğerlerine böm böm bakarsın bu ne dersin halbuki o an basit bir kural aklına gelse yaparsın misal fiziktede biraz öyledir formülleri ezbere bil tüm yorum sorualrını yaparsın misal ek=1/2mv2 ağıza oturmuş bir şeydir gerekli soruda aklıan gelirse formül üstürsen rahatça yorum yaparsın örneğin m azalırsa ek nolur der m 10 ken 1 gibi düşünürsün azalır dersin ama formül bilmeyen m ne der ek ne der :D neyse çok uzattım analdın sen :D
-
quote:
yok kardeş çalışta yani şöyle misal sen şimdi toplam çarpım formüllerini bilmiyorsun onlara bi bak zaten k k2 k3 gibi ihtimaller var toplamda çarğımdada 1-2 kural var ama kalkıpta ben o konuyu 1 gün çalışıyım üstüne 20 test çözüyüm yapma şöyle formüllere göz at hafızana atmaya çalış üstüne 1 test çöz geç yani 2-3 konu bitireceğine 8-10 konuya bak aşinalık kazan biraz geç soru geldiğinde bildiğin 1-2 yolla yapamya çalışırsın yapamassan geçersin hem 8-10 konudan toplam 10 soru çıksa 3-5 kolay olsa çözersin 3konu çalışsan 3 soru çıksa diğerlerine böm böm bakarsın bu ne dersin halbuki o an basit bir kural aklına gelse yaparsın misal fiziktede biraz öyledir formülleri ezbere bil tüm yorum sorualrını yaparsın misal ek=1/2mv2 ağıza oturmuş bir şeydir gerekli soruda aklıan gelirse formül üstürsen rahatça yorum yaparsın örneğin m azalırsa ek nolur der m 10 ken 1 gibi düşünürsün azalır dersin ama formül bilmeyen m ne der ek ne der :D neyse çok uzattım analdın sen :D
anladım kardeşim zaten bana 15 net yetiyor gözüm yükseklerde değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: chealin
toplam 3 4 tane anca. Bence sen bşla trigonometriye kadar 10. sınıf konularını bitir en azından 4 tane konu bir şey yok hem de kolay
polinom bitti sayılır zaten. sağolasın -
quote:
Kardeş karmaşık sayı trigonometrinin en zor alt başlığı gibi bir şey trigonometri deki her şeyi kullanmak zorundasın arkadaş doğru bilgi alsın arkadaş Sanada şunu derim zaten 11 i ygs düzeyi çıkacak onları yap bir kasta kolay gelen soruyu yap fazla konuda çalışma aşinalık kazan kolay çıkarsa en azından aşinalık kazandığın konudan hemen çözersin
Kardeş karmaşıkta trigonometriden zor olanı ne anlamadım. Bi kutupsalda Cis var ve kutupsalı bulurken Tan ın eğimini 30 45 60 ların değerlerini bilmek yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arch3Rr
quote:
Kardeş karmaşıkta trigonometriden zor olanı ne anlamadım. Bi kutupsalda Cis var ve kutupsalı bulurken Tan ın eğimini 30 45 60 ların değerlerini bilmek yeter.
beyler tartışmayın hiç ya karmaşıkla trigonometriye zamanım yetmez zaten kalmış 30 gün -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkkan03
quote:
Karmaşık sayı trigo olmadan olmaz mı ? :) Tamam küçük bir kısmına trigo lazım. Yarıım açıyıda ezberlesin bi zahmet :)
her argüment sorusu yarım açı uygulayınca çıkıyor gibi konuştun
Benzer içerikler
- fem dershanesi
- çap yayınları zorluk derecesi
- 0 risk paragraf zor mu
- cos4x açılımı
- dershaneye gitmek mantıklı mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X