Allah rızası için yardım edin şerefsizlerle uğraşıyoruz
-
-
Kameranın karşısında bağırdım izleme bizi şerefsiz diye kanıma dokunuyor bunların yaptıkları -
mahkemeye ver beni izliyor diye. başkasının kapısını görecek şekilde kamera taktığı için geçenlerde biri ceza aldı diye haberi çıkmıştı.
-
Hırsız var diyor biz kimseden birşey çalmadık işimize gidip gelen kişileriz adi insana dokunuyor benim çalışıyor olmam
-
kamera kurabilir ama kimsenin evini kapısını penceresini çekemez, kimsenin buna hakkı yok. şikayet edin savcılığa verin, iyi bir avukat bulun tazminat al yarısı senin olsun deyin imzayı atın vekaleti verin o kameraya kadar haciz getirir zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mahkemeye ver beni izliyor diye. başkasının kapısını görecek şekilde kamera taktığı için geçenlerde biri ceza aldı diye haberi çıkmıştı. |
kamera kurabilir ama kimsenin evini kapısını penceresini çekemez, kimsenin buna hakkı yok. şikayet edin savcılığa verin, iyi bir avukat bulun tazminat al yarısı senin olsun deyin imzayı atın vekaleti verin o kameraya kadar haciz getirir zaten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X