evet şimdi dün hershey normaldi sonram drx 9.c yi yüqledim ardından bilgisayar y7eniden bashladı tam karşılama ekranı geleyidukiii elektrürüq gittti sonram elektirik gelince herşey gene karşılama ekranına kadar tamam... ama tam kullanıcı hesapları gözükecek mavi bi ekran göünüyo ve bir kaç saniye qalıyo ven ben sadece orda fiziqsel belleq hatası dio okuyamıyorum ama f8 i gördüm ve aklıma güvenli mod,en son çalışan en iyi ayar geldi ikisinide denedim ama gene aynı problem ultimate boot diskta olmuyo. ya allam içinde 10 yıllk dökümantasyonlar var tasarımalrım var resimlerim var geçmishim var içinde ne olur bana yardım edinn
Güvenli modda açılıyomu bilgisayar açılıyosa başlat->çalıştır->msconfig e gir ordan şüpeli gözüken programları kaldır dene belki elektrik gittiğinde yüklemenin biri yarım kalmıştır oda yüklemeye çalıyodur..
birader bu kadar canını sıkan döküman vs. varsa ilk önce diski sök başka bir pc de ikinci bir disk yap...
yani alacaklarını al içinden sonrası kolay...
Arkadaşım senin win gitmi olabilir.arkadaşın dediği gibi başka pc dene yada cd den boot olan linux versiyonlarından kurtarmayı dene.Çok büyük ihtimalle linux senin işini görür.Arkadaşından cdr al yoksa cd sürücüden boot edip cdr ye yazarsın verileri. --knopix-- linux dergiler verdi bol bol olmazsa internetten bulursun...
geçmiş olsun.
knopix var zaten de olmuyo ishte hich bishi olmuyo ve bu allahın dağında 2. bilgisyaarı nasıl bulim!!!!!!!!!!!!!1
güvenli modda dik taraması yapmayı dene bad sektörleri onar yada işlem dışı bırak... bilgisayarını dos ortamında açmayı dene..eğer açabilirsen chkdisk yap.. bad sektör oluşmuş olabilir. xp cd ni tak onar seçeneğini dene eğer hardiskin farklı bölümlerden oluşuyorsa ikinci bir işletim sistemi kur...
istediğini seç dene
açılışta WINXP cd'si ile başlat ve windows'u onarmayı dene bence yapılacak en iyi şey şu an için bu görünüyor... xp kuruluma başladığında ilk gördüğün onarı seçme kuruluma devam et de, daha sonraki aşamada gelen onarma seçeneğini seçerek kurulumu başlatabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme