Şimdi Ara

Allah telpanin belasini versin(gmd2+ icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esimin telefonunu on gun once servise gonderdim sim okumuyordu. Gecen senede kapanma sorunu varmis anakart degisikligi yapmislar. Herneyse Bugun elime gecti telefon arizali parca anakart degistirildi test edildi ok yaziyordu kagitta telefonu actim sim karti taktim gene okumuyor hat gelmedi ustelik telefonun sol alt kosede boncuk tanesi kadar kirik var cercevede delirecem yemin ederim simdi aradim mesai saati disindayiz hafta ici arayin diyor telesekreter hakem heyetine mi basvursam ne yapsam boyle sacmalik olurmu ya bu nasil test etmedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesutefe kullanıcısına yanıt
    Yaşadığın mağduriyetin gibi 100lerce Telpa mağduru insan gördüm farklı sitelerde. O yüzden şaşırmadım bile. Normal bir durum yani. Anormal bir şey yok.

• YEniden servise gönderin verdikleri hasarı giderir tamiride yapar verirler bende çok büyük birşey oldu sandım... Daha öncede telpada da başka servislerde de yaşana bilen sorunlar
  • Telefonun kirilan kosesini nasil yapacaklar kasa degismesi lazim? Pazartesi arar son durumu yazarim hocam. İnsallah sizin soylediginiz gibi olur

Yeni telefon al.

• Bunu atayim mi

Kavgada kullan.

• banada telefonu değiştireceklerini söylediler ve faturada bile DOA yazıyor fakat aynı telefonumu ekranı değiştirip yollamışlar dolandırıcıdır bunlar gidin hakem heyetine verin geçmiş olsun
  • Servise tekrardan yolladim web ten takip ediyorum henuz bi not yazilmamis teknik servis tarafindan

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

YEniden servise gönderin verdikleri hasarı giderir tamiride yapar verirler bende çok büyük birşey oldu sandım... Daha öncede telpada da başka servislerde de yaşana bilen sorunlar

Simdi telpadan mesaj geldi telefonun ucreti icin 705 lira istiyorlar gonder yapar gonderirler diyen arkadas biz biliyoruz da konusuyoruz bi daha alirsam gmd ah ah!! Garanti surerken gonderdik tamir etmeden geri gondermisler hemen geri gonderdim simdide garanti suresi bitmis 705 lira diyorlar mahsusta hep hafta sonuna yolluyorlar mesaji arayamayalim diye bi acan olsa ama avrat kufredecem hele bi pazartesi olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.