quote:Orijinalden alıntı: Aristomaxos quote:Orijinalden alıntı: Numan Hepiniz sattınız beni yazdım bi köşeye Yok hacı adamın seçim yapmasını bekliyorum ben seçimini yapsın sana havale edicem. sana mı sordu?
quote:Orijinalden alıntı: kangalf quote:Orijinalden alıntı: Aristomaxos quote:Orijinalden alıntı: Numan Hepiniz sattınız beni yazdım bi köşeye Yok hacı adamın seçim yapmasını bekliyorum ben seçimini yapsın sana havale edicem. sana mı sordu? Sence Numanın mesajı soru kalıbı içeriyormu?
quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Inceden tık tık gardaşş
quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: maviturk Laaağn Numanla uraşmayın Sılaygıray 1 numan 2 Sılaygıray ne la. Yönetici.
quote:Orijinalden alıntı: qolpaa quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Sanamı Sorucam Numan ? FORUMDA ATARLI DAKİKALAR Biz bunu yazsak 15 gün ban yemiştik aga yönetim bu borumu ne banı
quote:Orijinalden alıntı: 98687 quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: maviturk Laaağn Numanla uraşmayın Sılaygıray 1 numan 2 Sılaygıray ne la. Yönetici. Sana mı sordum junior..
quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: 98687 quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: maviturk Laaağn Numanla uraşmayın Sılaygıray 1 numan 2 Sılaygıray ne la. Yönetici. Sana mı sordum junior.. Emreyedersiniz yüzbaşım
quote:Orijinalden alıntı: Numan Hepiniz sattınız beni yazdım bi köşeye istediğimizi satarız sanamı sorcaz
quote:Orijinalden alıntı: 98687 quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: 98687 quote:Orijinalden alıntı: YDG quote:Orijinalden alıntı: maviturk Laaağn Numanla uraşmayın Sılaygıray 1 numan 2 Sılaygıray ne la. Yönetici. Sana mı sordum junior.. Emreyedersiniz yüzbaşım O zaman yükselerek arşa değer belki baaaşım.