Her Görüşde İnsan Aşık Olurmu Ya,Bu Nasıl Güzellik Nasıl Endam. O Göz O Kaş O Gülüş Aşık Oldum Aşık.. Nasıl Hanfendi Nasıl Güzel Yaa :/
quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? bir yöneticiye yakış tıramadım
quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere?
quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Sanamı Sorucam Numan ?
quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Sanamı Sorucam Numan ? Kavga da söylenmez.
quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Sanamı Sorucam Numan ? Uuu kavga çıktı. />
http://forum.donanimhaber.com/m_51399850/tm.htm bu konuyu görünce açtı. ama asılmayın gençler ben o kızı kendime yaptım.
quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Sanamı Sorucam Numan ? FORUMDA ATARLI DAKİKALAR Biz bunu yazsak 15 gün ban yemiştik
quote:Orijinalden alıntı: ÀnıL resim koymayacaksan niye konu açıyon hiç Sana mı soracak? Beyler dikkat ederseniz cevap veremiyorum, benim dışarda bi işim çıktı.
quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: ÀnıL resim koymayacaksan niye konu açıyon hiç Sana mı soracak? Beyler dikkat ederseniz cevap veremiyorum, benim dışarda bi işim çıktı. hayır peki sanamı soracak?
quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN quote:Orijinalden alıntı: Numan quote:Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN Hee REsmini Atayım Bide :D O zaman niye konu açıyon hiç yere? Sanamı Sorucam Numan ? Fire in the hole!