Bildirim
ALLAHINI SEVEN YETİŞSİN!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sistem geri yüklemesi yapacaksın başka çare yok diye biliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: desert01
sistem geri yüklemesi yapacaksın başka çare yok diye biliyorum.
Madem bilmiyon bari insanları yanıltma.
GetDataBack-EasyRecovery gibi programlarla geri getirebilirsin.Easy Recovery Pro ile basitçe getirirsin önerri ben hep onu kullandım. -
ACtive UnDelete Kullanabilirsin ... Yalnız Demo versiyonu fazla veri kurtarmıyor.
www.active-undelete.com/ -
easy recovery bu iste en iyisidir -
cok saolun arkadaslar
ama bi turlu indiremedim bu Easy Recoveryı
link verebilcekmisiniz
benim bulduklarımdan bi turlu indiremedim -
al kardeşim siteye gir cilick de tamamhttp://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=927&file=11&evp=f20f5fc6067d645433d667cce75c103b -
ya arkadaşlar bu söz hep söyleniyor sistem geri yüklemeyle sadece sistem dosyaları gelmiyor mu?yani pcdeki kişisel dosyalar gelmiyor!dimi yoksa ben mi yanlış biliyorum? -
quote:
Orjinalden alıntı: blackeagle1245
ya arkadaşlar bu söz hep söyleniyor sistem geri yüklemeyle sadece sistem dosyaları gelmiyor mu?yani pcdeki kişisel dosyalar gelmiyor!dimi yoksa ben mi yanlış biliyorum?
kişisel dosyalarda geri geliyor ama sen çok silip-kopyalama yaparsan bunu işl.sistemi belli noktadan sonra geri getiremiyor
ayrıca bende recover my files 3.4 ı tavsiye ederim -
sistem geri yuklemede kendi sildigim bi dosyayi hic geri getiremedim, sadece sistemle alakali dosyalar geliyor bence.. -
Abi sistem geri yukleme Dosya kurtarma yapmaz ....
Aman allah korusun benim dosyalarımı silmesinde kurtarmasından vaz gectim sistem geri yuklemeyi hayatta kullanmam Kimseyede tavsiye etmem NOKTA -
quote:
Orjinalden alıntı: dolunay79
al kardeşim siteye gir cilick de tamamhttp://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=927&file=11&evp=f20f5fc6067d645433d667cce75c103b
Budur abicim
-
quote:
Orjinalden alıntı: kalamata
quote:
Orjinalden alıntı: dolunay79
al kardeşim siteye gir cilick de tamamhttp://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=927&file=11&evp=f20f5fc6067d645433d667cce75c103b
Budur abicim
Yalnız kesin geri getirir diye bir şey yok.Bazı dosyalar hasarlı geliyor bu recovery olayında.Şanslıysan üstüne başka dosya yazmamıştır windows...
-
+1
bend ebu şekilde çözüm aliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
GetDataBack-EasyRecovery gibi programlarla geri getirebilirsin.Easy Recovery Pro ile basitçe getirirsin önerri ben hep onu kullandım.
-
Easy Recovery -
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
1-sistem geri yüklemesi yanlış cevap değil dolayısıyla kimseyi yanıltmış olmuyorum.Ben genelde benzer bir sorun yaşadığımda onu kullanıyorum vede memnunum.
2-Söylediğinde faydalı bir program olabilir onu kullanmamış olabilirim ama bu şekilde artistik cevaplarla başkalarını suçlaman'da hiç hoş değil -
Sistem geri yüklemenin bi halta yaradığı yok arkadaşlar. Geri yüklemeye güvenipte aman sistemi tehlikeye atmayın. -
ben doğrudur demiyorum allah allah yanlış değil diyorum. -
üstünden çok geçediyse Ctrl+z
-
quote:
Orjinalden alıntı: MeZa[R]
Easy Recovery
yalnız şunu unutmayınnn..
eğer üstüne dosya yüklenmişse ki bu % 40 ında oluyo o zaman Easy Recovery bi işe yaramaz...
hatta hiçbiri bi işe yaramaz...
Benzer içerikler
- img dosyası açma
- sink to receive asynchronous nedir
- logitech garanti sorgulama
- scroll lock tuşu
- laptop fan sürekli çalışıyor
- 0xc00007b hatası
- oem açılımı
- pc otomatik kapatma
- mavi ekran hatası
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X