Şimdi Ara

YETER ARTIK DAYANAMIYORUM, MENTALİM KALDIRMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deprem olmadan önce 2 hafta boyunca hiç çalışamamıştım, tam çok güzel bir program hazırlamıştım ki o gün deprem oldu kalktık uçtuk Ankara'ya. 2 haftadır yine kitap açmadım hiçbir şey yapamıyorum kafamı toparlayamıyorum, 4,5 üstünde deprem olduğunda sinirlerim geriliyor, kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Tam normalleşmeler başladı artık dönebiliriz çarşamba gününe bilet almışken bir de bu 6.4 ve 5.8'lik depremler oldu. Psikolojik olarak çok çöktüm, sinirlerim daha fazla kaldırmıyor, göçük altında kalma twitleri görmeye başladım istemsizce gözüm doluyor, ağlamamak için dişimi sıkıyorum

• Son 2 haftadır çok saçma şeyler oluyor gerçekten. Burayı depremden etkilenen yksye hazırlanan insanlar okuyorsa şunu demek istiyorum hiçbir şey mentalimizden daha önemli değil. Hazır hissedene kadar ders çalışmak zorunda değilsiniz sınavda konular sizin için kaldırıldı sonuçta. Önceliğiniz hep kendiniz olsun bu her şeyden daha önemli bence

• Bu gece yine uyku yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reis mümkünse gitmeyin bı akraba birinin yanına taşının Allah yar ve yardımcımız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domdomkursunuyedim -- 20 Şubat 2023; 21:41:43 >
  • ilime mecbur geri döneceğiz bu çarşamba, uçak bileti aldık geri iadesi yok evde kalabilir miyiz bilmiyorum. evimiz az hasarlı görünümlü orta hasarlı gibi

• Allah yardımcınız olsun

• hkrd kullanıcısına yanıt

umarım hocam hepimizin

• Allah yardımcınız olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok geçmiş olsun, sizleri kyk’ya yerleştirmiyolar mı? şuan on il çok tehlikeli maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaşadığımız duruma kelimeler kifayetsiz, hepimize geçmiş olsun bizler gerçek savaşçılarız.

• justcarry57 J kullanıcısına yanıt

kalacak yer sıkıntısı çekmiyorum hocam, sadece artık normalleşti her şey diye çarşambaya uçak bileti almıştık döneceğiz bu hafta mecburen

• gündeme bakma

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Oturduğumuz ev durmadan deprem görüyor awk gündeme bakmamanın ne gibi artısı olabilir

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt

Bakmanın ne gibi artısı var

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim gündemin içinde biz varız zaten o gündemi yaşayan insanlarız bakmanın da bakmamanın da bir önemi yok.

Allah yardımcınız olsun

eve az hasalı mı dediler hocam

• Kontrol etmişler ama daha sisteme girmemişler gözükmüyor hocam

büyük ihtimalle az hasarlı koyacaklar hocam, bizim eve bile az hasarlı dediklerine göre

• Bilmiyorum hocam evinin yan duvarlarında hafif çatlak olan arklarımın evlerine hasarsız vermişler bizim evinde yan duvarlarında hafif çatlak var bilemiyorum artık bakacağız

• Son 2 haftadır çok saçma şeyler oluyor gerçekten. Burayı depremden etkilenen yksye hazırlanan insanlar okuyorsa şunu demek istiyorum hiçbir şey mentalimizden daha önemli değil. Hazır hissedene kadar ders çalışmak zorunda değilsiniz sınavda konular sizin için kaldırıldı sonuçta. Önceliğiniz hep kendiniz olsun bu her şeyden daha önemli bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.