< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (104. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar alldebrid alacak arkadaşlara fikir olması için söylüyorum uzun süredir Turbobit'de patlak durumdalar cevapda vermiyorlar 2013 yılından beri kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassanbgk -- 30 Mart 2024; 23:47:11 > -
mega-debrid-eu sitesine dikkat birçok kez kullanmıştım şimdi üyelik satın aldım proxy yada vpn var diye (yok) iss yada ülkeyi engellemişler geçen aylarda aynısı olmuştu mail üzerinden halletmiştik şimdi mail attım bakan yok ticket açtım 3gündür dönüş yapmıyolar. parada gitti. şikayet edip parayı alacak yerde yok siz düşmeyin bari.
Edit: 3gün sonunda yetkili biri maile dönüş yapıp sorunu çözdü ve hediye 8gün verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ed_1 -- 24 Nisan 2024; 22:34:44 > -
Arkadaşlar merhaba, Real debrid ile stremioda büyük boyutlu 4k içerikleri sıkıntısız izlemek için kaç mbit internet gerekir minimum? Tvboxim gbit ethernet portu var ve ethernet ile bağlanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35-50 mbit bile standart bir 4k video icin yeterlidir (youtube da misal ..)
Ancak onerilen yayın hizlari fps ve bitrate ile orantili olmakla beraber ;
4k 60 fps 50-75 mbit arasi (20-30 gb arasi videolar )
4k 30 fps ise 35 - 50 mbit arasi onerilir .. (20 gb alti videolar )
50-60 gb lik videolar icinse evet en az 100 mbit iyi bir başlangic olurdu ..
Bitrate kısmından bakabilirsiniz ..
support.google.comYouTube recommended upload encoding settings - YouTube Helphttps://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en#zippy=%2Cframe-rate%2Ccontainer-mp%2Caudio-codec-aac-lc%2Cvideo-codec-h%2Cvideo-resolution-and-aspect-ratio%2Cbitrate
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Mayıs 2024; 17:48:40 >
-
100mbit bağlantı hızıyla 60-70gb lik 4k remuxlar izlenebiliyor. 20-25gb lik webdl içerikler için ise 50mbit civarı yeterli gelecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaşırtıcı cevaplar aldım valla, tesekkur ederim. Superonline 1000mbit deneme açtı taahhutumun son ayindayim diye, debritsiz 4k içerikler sürekli donuyor stremioda. Dedim herhalde debridle ancak kendjne gelecek. 1000den devam ederim diyordum ama dediğinize göre hiç gerek yok sanırım.
stremio yalniz torrent istemcisi (utorrent,bitcomet ..vb ) gibi calisir yani seeder / leecher sayilari cok onemlidir ...yüksek adetli seeder'a sahip videolari izlemeye calisin ..olmadi o tip videolari videolan ile acip izlemeye calisin veya streamio daki cache boyutunu 50-60 gb gibi boyutlara cikarin cidden büyük boyutlu dosyalari izlemeye calisiyorsaniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Mayıs 2024; 17:52:48 > -
Okuduğum kadarıyla debrid kullanıldığında seeder sayısı düşük bile olsa verimli izleyebiliyormussun büyük boyutlu içerikleri, 100-200mbit+realdebrid fazlasıyla yetecek diye anlıyorum o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 21 Mayıs 2024; 17:59:29 >
Evet yeter. Çünkü debrid sistemine dosyayı indiriyor. Yanında debrid de eklenmiş mi diye belirtiyor zaten. Sanki ondan normal download yapar gibi çalışıyor. Diğer evde 100mbit vdsl var ve tv 40-50 mbit bağlanıyor mesafeden dolayı. 20 gb 4k filmleri stremiodan sorunsuz izleyebiliyorum. 30 üstü olanlarda arada buffer yapıyor. Alldebrid kullanıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 21 Mayıs 2024; 21:7:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Rica ederim. 100 mbit hayli hayli yetecektir debrid varsa.
Hocam realdebrid aldım 1 aylık. Hala internetim 1000mbit ama TV'nin etherneti 100mbit destekliyor. Orada denedim sonuç muazzam :) Demek fazlasıyla yeterli geliyor 100mbit. Bununla birlikte vpn kullanimi tavsiye ediliyor mu acaba, yoksa gerek yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 22 Mayıs 2024; 14:13:27 >
Vpne gerek duymuyorum. Birden fazla kişilik hesapta vpn kullanılınca malum yurt dışı ipsi olduğu için alldebrid de çıkış yapıyor hesapta. O yüzden biz vpn kullanmayın diyoruz diğer ortaklara. Tek kişide sorun olmaz da. Yine de gerek yok bence. Yakınsa ethernet yerine Wifi ile deneyin 100mbitten fazla alıyorsa özellikle
1000 mbps netiniz varsa sizin yerinizde olsam gigabit destekli ethernet girişi olan bir tv box alırım stremio nun keyfine varırım. Mecool km2 plus deluxe gibi. Gigabit olan bir tv box ile debride bile ihtiyacınız olmaz muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Mayıs 2024; 16:6:56 >
O iş öyle olmuyor yüksek boyutlu içerikleri izlemek için debrid şart. Ben gigabit kullanıyorum 10 15gb üzeri sorun. Ha, 3-5gb lik 720p leri izlerim diyorsanız sorun olmayabilir.
Aynen öyle, homatics box r plus var, ethernetle baglaniyorum 1gbit, ama 4klarda takılma oluyor arkadaşın dediği gibi. Ama debridle 100mbit bile yetiyor demek ki, hatta 50 bile yetecek belki.
kaç yıldır debrid ile olsun debrid olmadan olsun stremio kullanıyorum seed sayısı çok olan filmler gayette takılmadan izleniyor. 3-5 gb lık film açtığını hiç hatırlamam. Tabi sistem, alt yapı vs önemli. Sizin ki kötü demek ki.
Öyle diyorsanız öyledir ne diyeyim..
quote:
Orijinalden alıntı: hassanbgkmerhaba arkadaşlar alldebrid alacak arkadaşlara fikir olması için söylüyorum uzun süredir Turbobit'de patlak durumdalar cevapda vermiyorlar 2013 yılından beri kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.
hala aynı durumdalar bilginize... :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X