Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.095
Cevap
46
Favori
172.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konusu burası mı arama yaptım. Bilemedim. Xiaomi stick'te stremio'ya real debrid yüklemeye çalıştım

Api key'i telefondan stremio'ya yazdım kuruldu

Tv'de eklenti kuruldu görünüyor ama real debrid aktif değil. Nerede hata yaptım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Real-debrid'i Stremio üzerinde Torrentio ile kullanıyorum. Ancak yerli dizi ve filmlerde sorun yaşıyorum. Mesela eski Kemal Sunal filmlerini falan nasıl bulabilirim?

• Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt
    Çok zor yerli içerik. Torrent olarak genel sunuculara yüklenirse belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için.

• Selamlar.

Linkifier hakkında bilgisi olan varmı ? Kullananların fikirlerini merak ediyorum.

Sevgiler.

• Arkadaşlar Real debrid de API köy ortak kullansak stremio da hesap banlanma ihtimali var mıdır

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt
    Realdebrid de durum nasıl bilmiyorum ama alldebrid de geçen gün 3 kişi aynı anda stremioda aktif olduk diye 6 saat geçici ban yedik. Şimdi 2 kişi aynı anda olunca sorun yok. Onda da benzerdir.

• Sulu Çor Kağan kullanıcısına yanıt
    nr gerek var bunlara YouTube da hepsi var zaten

• Alldebrid ortak grubumuza katilmak isteyen olursa 2 özelden ulaşabilirsiniz.

• ucret ne kadar

• 25 Euro yıllık. 4 kişi olursa 4 e bölünecek. Bugün alım yaptım

• Arkadaşlar debrid'i ilk kez buradan duydum.

Anladığımı paylaşayım, siz benim algımı zenginleştirin lütfen.

Bir kere bu, cobalt.tools yahut downsub yahut çeşitli internet ortamları için içerik indirme yazılımı değil galiba. Medium, Youtube, Issuu, scribd, Slideshare vs ortamlarına özel, içerik indiriciler gibi değil?. Ama...

Dosya sunan/host eden sitelerdeki (eskinin RapidShare'i, Avax'ı gibi) dosyaları indirmek için mi?

Yani abone olunca bir debrid unsuruna... Onun etkileşimde bulunduğu file hoster sitelerindeki dosyaları... ayrı ayrı o sitelere ücretli abone olmadan indirmemi mi sağlıyor?

Keza...

O file hoster sitelerinde... ücretsiz indirme için dosya büyüklüğü sınırı ve bekleme süresi var. Bunları ortadan kaldırıyor mu?

Ve hangi file hoster siteleri için bunu yapabileceğimi... ilgili debrid'in kendi sitesinden öğrenebiir miyim?

İlgimi çeken bir kaç file hoster sitesi:

FileHost

Mega

xubster

Turbobit

... gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 26 Ekim 2024; 15:44:54 >

• cafyon C kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde çalışıyor. Alldebrid ve realdebrid sitesinden hangi siteleri desteklediğine bakabilirsin.

• Amma kasmışım çeşitli internet ortamları için içerik indirme diye. Stream demiş olmuş adamlar. Oh be.

@DasheriM teşekkürler.

• Merhaba, daha önce real debrid üyeliğim vardı stremio ya kurarken hiç sorun yaşamadım ama üyeliğim bitip yeniden üyelik alıp api key yüklemeye çalıştığımda real rebrit sayfasında This token is not meant to be used into public apps, it is insecure ! diye bir uyarı çıkıyor. Hiç bir filmi açamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.