Şimdi Ara

allen iverson neden uzun kolluk takıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin gerçeğini benden dinleyin: geçirdiği bir sakatlık sonrası takması gerekiyordu, o da bunu beğendi ve uğurlu geldiğine inanarak tabi bir de karizma oluşturması bakımından( ki fazlasıyla oluşturdu) hep takmaya başladı. öyle dövme gibi abuk sabuk hikayeleri yok. hem IVY yaptırdığı hiçbir dövmeyi saklamaz. hepsinin ayrı bir anlamı var onun için, buraya ayzardım ama uzun sürer. ayrıca taktığı tek aksesuar da o değil, iyi izleyenler bilir.
    ayrıca ankara istanbulda yaşayan herkes bu kolluğu rahatlıkla bulşur. ben 2 sene önce ankaradan 10 milyona almıştım. manyak karizma. adamaın kendisi zaten öyle

GO İVY GO İVY GO İVY
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieSeL

artistik oLsuN!!!

+1111
  • hava için
  • onun adı sleeve ve onu hava yapsam ne kadar artist olurum kahretsin diye yapıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

[simage][/simage][code][/code]

beyler dün korayspora gıttım ve admlardan allen ın takdığı kolluktan istedim adam kalmadı dedi ve bu aylarda çok moda olduğunu ve akllen iverson un sakaaatlandıktan sonra onun özel dikildiğini söyledi ve 3 gün içerisinde korayspora getşirecileğini söyledi

kaç para peki, ben geçen sene reebok tan aldım 10 milyona, üzerinde I3 amblemi var.
  • sırf karizma için takıyor baska ne için oalcak adam apayrı birşey ya
  • bilmem niye?????
  • Taktığı kolluk birçok işe yarıyor birincisi sizde deneyebilirsiiz ... kolluk takmadan kolunuzu 5 6 tur hızlıca sallayın bakın nasıl ağrı yapacak ... birde kollukla yapın corun kalmıcak ... kolluk terden aldığı sıcaklık ile daima sıcak kalır ve kolun soğmasına engel olur bazı oyuncular için bu alişkanlıktır hatta bazıları ters yani denge koluna takar .... bazıları artislik olsun diye yazmış ... bu adamlar sokakta oynamıyor ayakkabı hatta giydikleri donların bile ağırlıkları hesap işi hep.... ki iverson gibi hızlı bir adamın boşuna kendini ağırlaştırması bence saçma ..... Kolunda dövme hikayesi tamamen yanliş bence hem USA böyle seylere cok dikkat eder hemde ben TR-USA maçlarına gittim ve iversonu çok yakından gördüm hatta övünerek söylim LABRON aaa dokundum aşağı düşüyordum ama neysee......
  • istanbul haklısın ama kariizma için takılıyor genellikle
  • oda olabilir dostum yani artislik için ..... ama benim aristim steve nash tir daima .. amele gibi yataktan kalkıp cıkıyor sanırım maça onada bir kolluk gerek....
  • valla haklısın dallasdaykende öleydi o
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul1

oda olabilir dostum yani artislik için ..... ama benim aristim steve nash tir daima .. amele gibi yataktan kalkıp cıkıyor sanırım maça onada bir kolluk gerek....

• dakid neden güldün ki dostum
  • En muhtemel nedeni kimse söylememiş...Arkadaşlar adam üşüyor üşüyorrr!!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

dakid neden güldün ki dostum

yanlış anlaşılmasın nash in o yataktan kalkıp maça çıkmış hali komiğime giden, herif harbiden öyle walla...
  • bnm bildiğim çete dövmesi war...
  • adam karizma yaw
  • bence kolu kopmuş sonrada kolunun yerine bunu takmış....yaw nerden bilelim?belkide sadece şans için takıyordur
  • valla tartısılır
  • sakatlik diye duymusdum ben de ama sanmiyorum adamin farzi tarzi ya deyi mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.