Şimdi Ara

ALLIANCEMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

exp:3500
    drop: %80
    reset:auto
    reset lvl:400
    pk clear+stats adder
    özellikler:shoplarda blessler---shoplardaki itemler skill+option+luck----dragon armor vs. armorlar
    shoplarda----tüm büyüler,tüm orblar ve quest itemleri shoplarda vs..................

hepinizi bekleriz,türkçe forum isteriz!

oyundaki karakter ismim: IntelXeon reset:23
    bazen serverlarda bug oluo hemen o servera girin sonra bi level geçin 5000 stat gelio!

• Ewt güzel server ..

Lockdownmu we Sexy mu birleşti ALLİANCEMU ortaya cıktı we yaklasık 1,5 senedir dimdik ayaktalar...

• [Deleted by Admins]
  • bende ordayım nick s2ci benim de statlar full
  • 5 gunde 42 res attim server sacma oldugu için bıraktım.
  • eet baya güzel ve kolay bi server ama ben artık oynamıyorum resim 16 pointlerim fulll 2. tur bk kanadı var great dargon +9 gloves +9 bot +9 pant +10 armor +10 helm var +13 bi sey var ama ismini hatırlamıyorum
  • beyler oynamayan varsa accountu verebilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben varım ama knight şifresine değişirim herseyi full 32767 soul master kanat falan hersey var
  • knıght hic oynamadımki sifresi olsun ama arkadaslardan bulurum belkibulursam sana pm atarım
  • en çok hangi servera girionuz server1 kapanmışmı ne yok şuan yani nerdeyse tüm serverlar full olcak.
    bu arada bug stat bu serwerda çok eğlenceli 3 resetim var ama çok güölüüm.Üstümdekiler ezik biraz
    çünkü dragon set +7 wingde satan.

WINGSOFELF Satılıktır 1 SOUL-----
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencfb56fb

eet baya güzel ve kolay bi server ama ben artık oynamıyorum resim 16 pointlerim fulll 2. tur bk kanadı var great dargon +9 gloves +9 bot +9 pant +10 armor +10 helm var +13 bi sey var ama ismini hatırlamıyorum

yaw aga sn artık oynamıomussun bu itemlerini bana versene benim armorlar dandikte

bide bu serverda firewall varmı?
  • kardes oyundaki adını soyle ben sana birseyler ayarlamaya calisirim ayrıca istersen benim acc veririm ama o game sifresi veya knight sifresiyle ogame olması tercihim ama baya bi guclu olması lazım
  • oyundaki ismim : IntelXeon
    guildim: TURKS! (6 KIŞI VAR)

KENDİME ARMOR ALDIM GREAT DRAGON ARMOR+8 LUCK DEFENSE 99 BANA ŞUANDA HELM
    VE PANTS LAZIM.SOULDE TABI.
    BIDE SENIN ACCI BANA VER PM AT.
  • serverison ne beaaaaaaaaa
  • ben yeni basladim bana yardım etseniz pls sabri oynamiyosan verinmi cari:D
  • Ben bi DL kastirdim enerji yi patlattim ama sonra duzelttim simdi statlar hep full ama bi sorunum var ya viality i 32765 yaptim canim az oluyo sonradan yukseliyo bunu bilen biri varsa lutfen yardımmmm

nick:CarissmaDL
  • Giydigin setlerden olabilir...üzerindeki lerin hepsi "hp4"ise bir sey olmaz, ama bir kaçinda var birkaçinda yoksa öyle patliya biliyor birden.. bir bak üzerindekilere,ya hepsi hp4 lü olmalı yada hiç birinde olmamalı.. benm bildigim statlar 32767 Full olur vitality'nide düzelt..
    Not:ben böyle biliyom yanlışta olabilir
  • saol kanka...
  • güzelll
  • güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.