Şimdi Ara

ALLIANCEMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten duzeltim simdi 32000 viality de iyi

Simdi tam fullum
  • Kapalı 1 gündür. Sanırım servera biri kaynadı 2 kere 1 gün geriye almalarına rağmen nasıl bir hatayla karşılaştılarsa düzeltemediler. Beklemedeyiz açılınca nelerle karşılaşırız merak ediyorum tabi açılırsa. Açılmazsa sağlık olsun.

Bu arada server kolay olmasına rağmen set yapmak hiç kolay değil. Dikkat edin yapamazsınız demiyorum zor diyorum. Ben şahsen yaptım 3 karakterime oyundaki en değerli şey soul beyler bunu unutmayın herzaman toplayın ben soul toplayacağım diye 30-40 res atlansda attığımı bilirim şuan 1000'e yakın soul var sanırım :)

1 full stat Bk Darkness set
    1 full stat Mg Thunder set
    1 full stat SM Legendry set

1 de elfim var ama ne full stat nede seti tam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumbitumbi

http://alliancemu.com/muonline

exp:3500
    drop: %80
    reset:auto
    reset lvl:400
    pk clear+stats adder
    özellikler:shoplarda blessler---shoplardaki itemler skill+option+luck----dragon armor vs. armorlar
    shoplarda----tüm büyüler,tüm orblar ve quest itemleri shoplarda vs..................

hepinizi bekleriz,türkçe forum isteriz!

oyundaki karakter ismim: IntelXeon reset:23
    bazen serverlarda bug oluo hemen o servera girin sonra bi level geçin 5000 stat gelio!
    season2 itemlarında luck ve option yoq ben o erverdayım 30rr bk 21 rr sm 6 rr dl war

• quote:

Orjinalden alıntı: MasDarkLord

Kapalı 1 gündür. Sanırım servera biri kaynadı 2 kere 1 gün geriye almalarına rağmen nasıl bir hatayla karşılaştılarsa düzeltemediler. Beklemedeyiz açılınca nelerle karşılaşırız merak ediyorum tabi açılırsa. Açılmazsa sağlık olsun.

Bu arada server kolay olmasına rağmen set yapmak hiç kolay değil. Dikkat edin yapamazsınız demiyorum zor diyorum. Ben şahsen yaptım 3 karakterime oyundaki en değerli şey soul beyler bunu unutmayın herzaman toplayın ben soul toplayacağım diye 30-40 res atlansda attığımı bilirim şuan 1000'e yakın soul var sanırım :)

1 full stat Bk Darkness set
    1 full stat Mg Thunder set
    1 full stat SM Legendry set

1 de elfim var ama ne full stat nede seti tam :)

benm bk full plate+dsr+9
    bronze shield+dsr+skill+9
    BB+9+Skill+ıInc+speed+Luck+?+28add war= fenrir alacam bunla

bide rng +dsr war 2 tane ama birini 30s e sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 11 Haziran 2007; 14:13:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Soul Master

5 gunde 42 res attim server sacma oldugu için bıraktım.
    tüm gün oynarsan atarsın

ben günde 2 saat fln oynayarak tüm charlarıın toplamı 57 rr attım tabii full kasarak diil trade de yaptım
  • Bnded geliyorum
  • şuan kapalı ama akşama dooru ya da yarın açılcak
  • Bence bunlara tatil tatlı geldi milleti kandırmak başka birşey değil. Deseler şu nedenle 2 hafta kapalı eyvallah deriz ama bu hiç etik değil.

Dupe nedeniyle 2 gün kapalı diyip 4 güne uzatmanın manasını anlamış değilim.
  • bu Alliance MU ne zaman açılacak bigi sahibi biri söylesin çünkü bu serverda çok iyi charlara sahibim de LÜTFEN
  • ben de orda oynuorm nick:

U-Slayer
  • Hort

çünkü yakında tekrar açılacak bu server
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.