Bildirim
Allianz e-posta dogrulayana D&R 25TL hediye ceki
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
Alt limit? -
Allianzm uygulaması mı ismi ne linki ne Android -
hicbir yerde bilgi yok, henuz deneyemedim o yuzden alt limitvar mi bilmiyorum -
Bizim sigorta üyeliğimiz yokki hocam bu arada. -
Bir zat-ı şahane kontrol etse de bilgilendirse bizi alt limit hususunda.
edit: tc kimlik no'm *** oldu. Veremeyeceğim buraya şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 17 Mayıs 2019; 3:40:29 > -
Teşekkürler yeni üyelik açarak kodu aldım alt limit yok sanırım
8000 kişi ile sınırlı -
Verdiği kupon kodunu hem 25 tl lik alışveriş deneyerek hemde 150 tl deneyerek yaptım geçersiz kupon kodu diyor maalesef -
Allah razı olsun değerli kardesim. -
nerden üye olunuyor yahu -
Doğruladım ama kod kısmı boş -
Alt limit yok. -
Kampanyadan faydalanan birisi olarak söylüyorum. Daha önce Allianz’da poliçesi olup iptal edilenlerde faydalanabiliyor. Alt limit yok. Kodla sanal hediye çeki alıp indirim koduyla birleştirip kombo yapabilirsiniz. Ayrıca bkmexpress kombosunu da unutmayın derim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukcifci7 -- 17 Mayıs 2019; 1:41:24 > -
Hocam Allianz müşterisi mı olmak gerekiyor? Ben uygulamaya TC no ve cep no girdim kayıtlı değilsiniz diyor. -
hocam bu mağazalardamı kullanılıyor kasada ne diyip kullanacağız acaba.. -
Kod görünmüyor -
Oturumunuz sonlandırılmıştır.giriş yapın uyarısı alıyorum -
Poliçesi olan ya da daha önce poliçe yaptıran kişiler faydalanabiliyor sanırım. Benim önceden üyeliğim vardı o şekilde giriş yaparak faydalandım hocam. -
Ben dr.com.tr’de sanal hediye çeki alarak faydalandım hocam. -
daha onceden hesabımızın olması mı gerekıyor
Tabii ne demek
|
3 5 10 kod alanlar siz nasıl aç insanlarsınız ya bi kere de hakkınızla yerinin başkasının hakkını bırakın bide alacak bişey bulamıyorum demiş pişkin pişkin gülüyor
|
Allianz sizin tc'nizi sisteme kaydetmediyse sistemde gözükmüyorsunuz. Boşuna ben üye değilim ama kod aldım diye yazanlara inanmayın. Onlar bir şekilde sistemlerine dahil olmuştur. TC'leri sistemlerinde vardır.
Ben kendi tc ile girdim olmadı. Babamın tc si ile girdim şifre verdi. Geçmiş yıllarda aracını sigortalatmış olabilir ya da bireysel emeklilik sistemine dahil olmuş olabilir. Sistemde Allianz müşterisi olmayana gelmiyor.net!!! |
hocam aç gözlü bunlar, ölücünün önde gideni, kod almıs kullanmıyormus, ne bok yemeye kod alıyorsun ozaman
bedava bok var desen ne olduguna bakmadan alıcak adam cok forumda malesef. |
Kampanya kodu yazan kısım boş
|
Doğruladım ama kod kısmı boş
|
Gürültü yapma artık blok.
|
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X