Bildirim
Allkeyshop Sitesi Güvenilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siteyi ilk defa duydum baktim. Fiyatlar dedigin gibi uygun deyil. Hangi oyunu fiyati sana uygun geldi acaba.
Ödeme yaptikdan sonra hesap bilgisi gonderiyorlarmis. O hesapla giris yapip oyunu indirip sonra kendi hesabinda oynuyormusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cogu oyun 30-35 euro arasi.100 tl bile degil ve her turlu oyun mevcut.Yakin bi zamanda The Witcher 3 gelir diye tahmin ediyorum.Ondan ilgimi cekti.
quote:
Orijinalden alıntı: mekanli_yabanci
Cogu oyun 30-35 euro arasi.100 tl bile degil ve her turlu oyun mevcut.Yakin bi zamanda The Witcher 3 gelir diye tahmin ediyorum.Ondan ilgimi cekti.
50-60 Euro olan oyunların 30-35Eurodan satılması ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir işte -
Benimde kafami o karistirdi.Forumda belki bu siteyi kullananlar vardir diye sordum.
100 lira uygun deyilki 100liraya satilan oyunlar forumda 40-50 liraya satiliyor. Witcher 3de 60-70 liraya bulabilirsin forumdan.
Forumada bakarim.Uygun fiyata Witcher buldugum zaman alicam zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X