Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) oyun hayalimin ötesi en azindan suan verdigi izlenim bu yanliz ilk gözeüme carpan mob ile oyuncu orani cok dengesiz en basiti bi karga kesmek icin 10 kisi sira bekliyor:)) yanliz lag yok iste bu asil keyfi veren
    Bu arada Arisan-Mage'im Noseil 5lvl :) her türlü party acigim :) 4ever Imperium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigmare -- 10 Kasım 2009; 22:09:14 >
  • Çok heyecanlandım bakalım. Bu gece bize uyku yok anlaşılan.
  • bunlar mal ya madem kaldırmayacak ne diye bu kadar key dağıtıyorsunuz ki
  • Pff yarın okulum olmasa sabahlardım paşa paşa ama lanet okul war :( Oyun yniden açıldıında bi psicionist i deniicem sonrada yatıcam :) Oyunu daha denememiş olanlara şiddetle tavsiye ediorm mükemmel bi oyun
  • Oyun oldukça hoşuma gitti, şu an key edinme imkanımız var mı ?
  • Oyuna girdim , oynadım , lwl 5 oldum , ilk söyleceğim şey oyun harika Wow oynayanlar bu oyuna hiç yanbancı kalmıcaklar grafikler çok benziyo hatta wowdakinden daha güzel bikaç ss atayım
     Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Empire mage açtım nick : Proxima . ama cb olduğu için lwl 10dan sonrasına izin yok devamlı başka charlar denerim .

• Bnde Psioniist acıcaktm League de ama gibberlings i sevmdiim için açmadm warden açtım onu deneyelm bakalm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Oyuna girdim , oynadım , lwl 5 oldum , ilk söyleceğim şey oyun harika Wow oynayanlar bu oyuna hiç yanbancı kalmıcaklar grafikler çok benziyo hatta wowdakinden daha güzel bikaç ss atayım

Empire mage açtım nick : Proxima . ama cb olduğu için lwl 10dan sonrasına izin yok devamlı başka charlar denerim .

o ssler ne öle yaw cb 10 lvl sınırı ise uzun sürmez heralde çabuk geçerler obye geçer geçmez atılıcam

• çok zor lvl atlıyor
  • evet level almak çok zor kaç saattir oynuyorum daha lwl 5 im moblar çok az exp veriyo questlerle kasılıyo paso .
  • Sınır level 10 olduğu için olabilir levelin zor kasılması.
  • Key ile ilgili bir cevap verecek yok mu?
  • Oyun bence de çok güzel ama o kadarda abartmayalım.

5 level felan oldum archer hiç hoşuma gitmedi.

Etrafta dolanan küçük gruplar halindeki petler neyin nesi yav onlardamı player ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Key ile ilgili bir cevap verecek yok mu?

http://contest.mmosite.com/giveaway/allods/
    MMORPG.com da key kalmamış bir dene istersen mmositeyi.
  • Ilk basta mini-map olmadigi icin cok zor olacagini düsünmüstüm , ama suan yapilcak görevin yerini map'ta gösterigni fark ettim :) bunun disinda moblarda hala kuyruk var bazen party girseniz bile 3 yada 4 denemeden sonra anca questi verebiliyorsunuz örnegin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigmare -- 10 Kasım 2009; 23:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Key ile ilgili bir cevap verecek yok mu?

şurayada bir bak ;

http://www.onrpg.com/MMO/event/Allods-Closed-Beta-Key-Give-Away
  • sunu bi dene:
    6F760D505EB94672AAE3
  • Verdiğiniz key ler allods us versiyonu için !
  • mmositeden aldım keyi teşekkürler.
  • quote:

Keyi kabul etmedi ve yukarda bu yazdı.
    You're already registered to the Closed Beta Test

Ben eu versiyonu için denemişim. Şimdi her şey tamam oyun da ortalama 200le iniyor. Peki neden us versiyonunu oynuyoruz bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 11 Kasım 2009; 2:28:56 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.